Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben buradaki ana fikri anlayamadım biri bizi aydınlatırmı? ben anladım ama anlatamam eb azından yazılmaz ama ocakbaşında anlatılabilir 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şimdi şöyle. Zarfta 10 bin dolar artı kişi başı 1500 er dolar (bebek varsa 500) veriyorsunuz. Biz sizi sabaha karşı 3 te zodyak bot ve 2 kürekle uluslararası sulara götürüp bırakıyoruz. Oradan rodos, sakız vs siz seçip tatil yapıyorsunuz. Zaten Yunanistan sahilgüvenlik karşılar. Ne de olsa komşu.. Gelirken ne yapıyoruz abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Talha Bilgi yazdı: %100 yerli imlkanlarla yapacağız diye açıklama yaptılar ama.... Birde ben bireysel dahil tüm araçlara takılacak diye günlerdir küfürün biri bin paraydı... Demekki sadece şirket araçlarınaymış... İsrailin en az yüzde 10 u türkiyeden gitme 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ayhan Asil yazdı: Gelirken ne yapıyoruz abi. İçinize mayolarınızı giyinin 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ayhan Asil yazdı: Gelirken ne yapıyoruz abi. Helalleşiyorsunuz hısım akraba ile o kadar. Birde zodyak için tamir, yama takımı ve pompa gerekebilir. 2 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Helalleşiyorsunuz hısım akraba ile o kadar. Ha öyleyse sıkıntı yok. Tamam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: zodyak için tamir, yama takımı ve pompa gerekebilir. tabanı suda iken tamir olmaz, pompa işe yararayabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tabanı suda iken tamir olmaz, pompa işe yararayabilir Üstten deliyorlar abi. Güverteden ucu sivri demir uzatmak suretiyle. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Vesile ile TÜm Türkiye de 130 adet montaj yeri var an itibarı ile, şirket araçları için 40 gün kaldı izin verilen süre, bireysel ruhsatlar haziran 2025 son gün... çekirdeği bol alalım izleyelim Temel amacını okuyalım: Akaryakıt piyasasında rekabet eşitliğinin sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 5 Ekim 2023 tarih ve 32330 Sayılı Resmî Gazetede Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Uygulama Genel Tebliği yayımlanmış olup, UTTS’yi kurma ve işletme görevi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne verilmiştir. UTTS, kiralama yoluyla edinilen veya işletmeye dâhil olan ve işte kullanılan taşıtlara akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, taşıt plaka bilgisinin elle girişine olanak vermeksizin, yeni nesil akaryakıt pompa ödeme kaydedici cihazlara otomatik olarak gönderilmesini sağlayacaktır. Yani pompacının muhtemel kaçakçı olabilceği varsayımı üzerine hayata geçecek bir sistem için ben neden cebimden para vereceğim onu anlamadım ama acaip iknayım , benden Evet. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1 ay tatile gelen yurt dışı plakalı araçlar ne olacak ki. (ne kılçık adamım ) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: Vesile ile TÜm Türkiye de 130 adet montaj yeri var an itibarı ile, şirket araçları için 40 gün kaldı izin verilen süre, bireysel ruhsatlar haziran 2025 son gün... çekirdeği bol alalım izleyelim Temel amacını okuyalım: Akaryakıt piyasasında rekabet eşitliğinin sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 5 Ekim 2023 tarih ve 32330 Sayılı Resmî Gazetede Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi Uygulama Genel Tebliği yayımlanmış olup, UTTS’yi kurma ve işletme görevi Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne verilmiştir. UTTS, kiralama yoluyla edinilen veya işletmeye dâhil olan ve işte kullanılan taşıtlara akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, taşıt plaka bilgisinin elle girişine olanak vermeksizin, yeni nesil akaryakıt pompa ödeme kaydedici cihazlara otomatik olarak gönderilmesini sağlayacaktır. Yani pompacının muhtemel kaçakçı olabilceği varsayımı üzerine hayata geçecek bir sistem için ben neden cebimden para vereceğim onu anlamadım ama acaip iknayım , benden Evet. ben işin takip boyutundayım daha çok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: 1 ay tatile gelen yurt dışı plakalı araçlar ne olacak ki. (ne kılçık adamım ) deniz motoru için benzin alsana Mehmet Göktürk yazdı: ben işin takip boyutundayım daha çok. darphane yapıyor takibi yürütme onda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir de geçen öğrendim köylere gezici akaryakıt satışı var. özellikle trafiğe çıkamayacak hale gelen ve şehre inmeyen traktörler hep oradan alıyorlar. Bunlar tabi bireysel. şu an için bir durum yok. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce sabah kafa radyodaki sunucu nihat bireysel araçlar içinde alınacağı ve her satış olduğunda yenilenmesi gerektiğini söyledi Al satçılar bu işten çok etkilenebilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Gülmez yazdı: sabah kafa radyodaki sunucu nihat bireysel araçlar içinde alınacağı ve her satış olduğunda yenilenmesi gerektiğini söyledi Al satçılar bu işten çok etkilenebilir Bireysel kullanıcı vergiden düşmüyor ki yakıtı. Hiçbir anlamı yok. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce O değil de jeneratörlere nasıl yakıt alacaklar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yukarda yazdığım gibi bu sisteme araç bilgilerindeki vize, sigorta vs durumuna göre yakıt almayı engelleyen bir satır ekleseler süper olmaz mı? Vize geçik, sigorta yok, yakıt : false. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bireysel kullanıcı vergiden düşmüyor ki yakıtı. Hiçbir anlamı yok. Hocam akaryakıt istasyonunda fiş fatura istemiyorum diyen bireysel kullanıcının almadığı fiş yerine, kendi anlaştıkları şirketlerin plakasını girip, o şirketlere fiş kesiyorlar. Alınmayan bir yakıtın gider gösterilmesi söz konusu oluyor bu defa. Bunu engellemek istemiş olabilirler. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce he he benim araç elantrikli siz düşünün 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: he he benim araç elantrikli siz düşünün Zengin adamın hali bi başka Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Cem Işık yazdı: Hocam akaryakıt istasyonunda fiş fatura istemiyorum diyen bireysel kullanıcının almadığı fiş yerine, kendi anlaştıkları şirketlerin plakasını girip, o şirketlere fiş kesiyorlar. Alınmayan bir yakıtın gider gösterilmesi söz konusu oluyor bu defa. Bunu engellemek istemiş olabilirler. ama o şirketlerin araçlarını bağlarsan o işi de zaten yapamazlar. özele yine gerek yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts