Cumali Durgun 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Merhaba. Bora aracım var 1.6 benzinli 2005 model. Devirdaim pompası dahil triger seti değişimi , v kayışı değişimi, sol rot kolu ve sol aks körüğü değişimi , sıvı ve filtre değişimi için işçilik toplam 5500 istenildi. Sizce nasıldır? Malzemeleri kendim alıp götürüyorum. Piyasaya çok hakim değilim. Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hocam malzemeyi sizin almanızı kabul ediyosa bu bir artıdır, malzemeden bindirmeyecek en azından. Bunun yanında 5-6 bin liralar normal triger ve yanındaki işlemler için Yorum bağlantısı
Cumali Durgun 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Zincirkıran yazdı: Hocam malzemeyi sizin almanızı kabul ediyosa bu bir artıdır, malzemeden bindirmeyecek en azından. Bunun yanında 5-6 bin liralar normal triger ve yanındaki işlemler için teşekkür ederim hocam malzemeleri tek tek distribütörlerle görüşüp bayi bilgisi alarak temin ettim. Araç zaten eski bir de sahte parça çıkarsa daha çok is acar başıma diye böyle bir yola girdim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Parçalar orijinal ise normal. Otomatik ise bir tık pahalı olabilir tek egzantrik olduğu için. Yorum bağlantısı
Cumali Durgun 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Parçalar orijinal ise normal. Otomatik ise bir tık pahalı olabilir tek egzantrik olduğu için. parçalar orjinalse derken ne demek istediniz anlamadım malzemeleri ben alıyorum bu sadece işçilik ücreti Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) 2020 fiat egea 1.4 triger, devirdaim v kayışı, yağ ve yağ, hava, polen filtreleri işçiliği 2500 tl verdim 1 ay kadar önce. Örnek teşkil eder mi bilmiyorum 18 saat önce tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Akbal yazdı: Karıştı hatlar parça hariç 5500 müş 1 Yorum bağlantısı
Cumali Durgun 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: parça hariç 5500 müş evet hocam 1 Yorum bağlantısı
Cumali Durgun 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sübap kapağı conntası değişimi de olacak zor bir işlem midir bu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts