İçeriğe Yönlendir

Ağır Bakim İçin Aldığım Fiyat İyi Mi?

Cumali Durgun

Recommended Posts

Cumali Durgun

Merhaba. Bora aracım var 1.6 benzinli 2005 model.

Devirdaim pompası dahil triger seti değişimi , v kayışı değişimi, sol rot kolu ve sol aks körüğü değişimi , sıvı ve filtre değişimi için işçilik toplam 5500 istenildi. Sizce nasıldır?  Malzemeleri kendim alıp götürüyorum. Piyasaya çok hakim değilim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

Hocam malzemeyi sizin almanızı kabul ediyosa bu bir artıdır, malzemeden bindirmeyecek en azından. Bunun yanında 5-6 bin liralar normal triger ve yanındaki işlemler için 

Yorum bağlantısı
Cumali Durgun
Mehmet Zincirkıran yazdı:

Hocam malzemeyi sizin almanızı kabul ediyosa bu bir artıdır, malzemeden bindirmeyecek en azından. Bunun yanında 5-6 bin liralar normal triger ve yanındaki işlemler için 

teşekkür ederim hocam malzemeleri tek tek distribütörlerle görüşüp bayi bilgisi alarak temin ettim. Araç zaten eski bir de sahte parça çıkarsa daha çok is acar başıma diye böyle bir yola girdim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Parçalar orijinal ise normal. Otomatik ise bir tık pahalı olabilir tek egzantrik olduğu için.

Yorum bağlantısı
Cumali Durgun
Metin Akbal yazdı:

Parçalar orijinal ise normal. Otomatik ise bir tık pahalı olabilir tek egzantrik olduğu için.

parçalar orjinalse derken ne demek istediniz anlamadım malzemeleri ben alıyorum bu sadece işçilik ücreti 

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

2020 fiat egea 1.4 triger, devirdaim v kayışı, yağ ve yağ, hava, polen filtreleri işçiliği 2500 tl verdim 1 ay kadar önce. Örnek teşkil eder mi bilmiyorum

tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Karıştı hatlar :)

parça hariç 5500 müş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cumali Durgun
Çağlar Bayur yazdı:

parça hariç 5500 müş

evet hocam