İçeriğe Yönlendir

Araç Alma Konusunda Fikirlerinize İhtiyacım Var

Emre KRMN

Recommended Posts

Zafer Bakar
Yücel YILDIZ yazdı:

Ben 1.3 dizel astrayı tavsiye etmem açıkcası, motor gücü kasa ağırlığına bakıldıgında çok üzecektir. Sahipleri , araç yüklü iken , yokuş çıkarken çok daha iyi anlar 
Turbolu olmasına ragmen 0-100'ü 14 sn olan bir araç bu

Merhaba, günümüz ekonomik şartları altında en makul araçlardan biri olduğunu düşünüyorum. 3 sene aracı kullandım ve inanın sizin bana anlattığınız olaylar gerçek lakin ben ve benim gibi düşünen insanları rahatsız edecek derecede bir hızlanma veya çekiş düşüklüğü problemi yok. Üstüne hızlanmakla da işimiz çok kalmadı zira trafik cezaları fazla.. En azından yakıt ve bakım masrafları daha az ve stabil ilerleyecektir.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selçuk Bakış yazdı:

2010 üzeri B sınıfı güncel bir çok araç bulunabilir.

C3 hariç :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Teneke demiş. Bildirim bana geldi :) 

Senin yine iyi, biz gölge yer arıyoruz yamulmasın diye

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selçuk Bakış yazdı:

Marka model yazmadım bilerek:p

Hicbirsey söylemeden ne kadar çok şey soylemisiz :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Metin Akbal yazdı:

Yok yahu o naylondan bende de var amblemi kapat kimse inanmaz naylon olduğuna :D

Abi o amblem uzaydan bile net görünüyor. Hani dizlerde bantliyorlar ya ne kadar bantlarsan bantla yine de belli oluyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Adnan Çakır yazdı:

@Ali Darbazduymasın 😎

Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. Ben başkaları gibi sıkıntılarımı sizlerden saklamıyorum. Kıymetimi bilene artık. 

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Adnan Çakır yazdı:

@Ali Darbazduymasın 😎

Ali Darbaz ın C3 ü demedim ki C3 dedim :)

Ali Darbaz yazdı:

Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. Ben başkaları gibi sıkıntılarımı sizlerden saklamıyorum. Kıymetimi bilene artık. 

Bende saklamadım supap yağ soğutucu termostat hep paylaştım :)

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Hepimiz seni çık seviyoruz. 

Çok seviyoruz.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. 

çok var. Burada da var. Her yerde var. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağrı Alaf yazdı:

Niye Opel'in dizeli çok mu güzel? Yine en uzun götürenleri benzinlileri. 

Vectra A - B - C - İnsignia A2 hepsine bindik hocam bir problem yaşamadık. Fanboy değilim de biraz abartılıyor ya da sıkıntı çekenlerde var bir istisna. 

Bende Ascona+Vectra A,B,C+ Astra E(GSi),G,H,J(GTC)+Corsa C,D+ Crossland + Grandland kullandım. Corsa C+Crossland+Grandland dışı hep benzinliydi.  En iyisi de Astra J GTC idi. Opel'in arabasında sorun yok bence, servisleri tam bir az akıllı.

Amma çok Opel modeli kullanmışım yaw.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Bende Ascona+Vectra A,B,C+ Astra E(GSi),G,H,J(GTC)+Corsa C,D+ Crossland + Grandland kullandım. Corsa C+Crossland+Grandland dışı hep benzinliydi.  En iyisi de Astra J GTC idi. Opel'in arabasında sorun yok bence, servisleri tam bir az akıllı.

Amma çok Opel modeli kullanmışım yaw.

Ben çocukken babamda tek kapı record vardı. 2.6 sıralı 6 silindir. Konsolosluk çıkması. Şapçı rampasında (o zaman tek şerit) çekilin bakalım kenara derdi babam sola çıkıp vay be 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Konuya gelince, Ben olsam o paraya 90 lık 1.3 MJet Grande Punto alıp binerdim. Mümkünse 2007 model otomatik olsun. ESP, otomatik klima falan dahil her bi halt var o arabada. Benimkini sattığımda 320 bin kmde mi neydi, robotuna falan hiçbir şey olmadı, mazotunu koydum yağını değiştirdim bindim. Arada klima kompresörü bozulurdu o da radyatöründenmiş onu keşfetmem zaman almıştı sadece.

İlkay Başaran yazdı:

Ben çocukken babamda tek kapı record vardı. 2.6 sıralı 6 silindir. Konsolosluk çıkması. Şapçı rampasında (o zaman tek şerit) çekilin bakalım kenara derdi babam sola çıkıp vay be 

Babamın ilk arabası da 61 model 2.6lt 6 silindir Opel Kapitan'dı. Geçen ilanda gördüm, babam yaşıyor olsa kesin ona alırdım. 

Koldan vitesli. Araba kullanmayı onda öğrendim ben.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Babamın ilk arabası da 61 model 2.6lt 6 silindir Opel Kapitan'dı. Geçen ilanda gördüm, babam yaşıyor olsa kesin ona alırdım. 

Koldan vitesli. Araba kullanmayı onda öğrendim ben.

Başınız sağolsun. Bizdeki de koldan vitesti. 3 ileri diye hatırlıyorum ama 1 de 70 80 yapıyordu sanki.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Sağ ol.

Record değildir o ya. Onlar 1.7 mi 1.9 mu neydi. Tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim. eski zaman. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Sağ ol.

Record değildir o ya. Onlar 1.7 mi 1.9 mu neydi. Tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim. eski zaman. 

Var abi burada bak. Aynısıydı.

https://www.car.info/en-se/spot/140422

opel-rekord-coupe-front-side-european-ca

Manyak yaklaşma açısı var alette. Pikniklerde iyi iş yapardı bozuk yerlerde tümsekler vs.

4 ileriymiş 3 diye kalmış aklımda nedense.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...