Tolgahan Doğru Dün saat 13:27 Paylaş Dün saat 13:27 1.3 multijet bir arac yada focus 1 kasa öneririm. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar Dün saat 13:28 Paylaş Dün saat 13:28 Yücel YILDIZ yazdı: Ben 1.3 dizel astrayı tavsiye etmem açıkcası, motor gücü kasa ağırlığına bakıldıgında çok üzecektir. Sahipleri , araç yüklü iken , yokuş çıkarken çok daha iyi anlar Turbolu olmasına ragmen 0-100'ü 14 sn olan bir araç bu Merhaba, günümüz ekonomik şartları altında en makul araçlardan biri olduğunu düşünüyorum. 3 sene aracı kullandım ve inanın sizin bana anlattığınız olaylar gerçek lakin ben ve benim gibi düşünen insanları rahatsız edecek derecede bir hızlanma veya çekiş düşüklüğü problemi yok. Üstüne hızlanmakla da işimiz çok kalmadı zira trafik cezaları fazla.. En azından yakıt ve bakım masrafları daha az ve stabil ilerleyecektir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:48 Paylaş Dün saat 14:48 2010 üzeri B sınıfı güncel bir çok araç bulunabilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 15:15 Paylaş Dün saat 15:15 Selçuk Bakış yazdı: 2010 üzeri B sınıfı güncel bir çok araç bulunabilir. C3 hariç 2 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce 2008 2009 benzinli Accent. Era. Az km kollayın, ilana düşer düşmez gidiyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-180-bin-km-2008-hyundai-accent-era-1.4-team-13-yillik-sahibi-1204865474/detay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abinin arabaya naylon demek istediğini anladım ben @Ali Cihangiroğlu Teneke demiş. Bildirim bana geldi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Teneke demiş. Bildirim bana geldi Senin yine iyi, biz gölge yer arıyoruz yamulmasın diye 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Akbal yazdı: C3 hariç Marka model yazmadım bilerek 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Marka model yazmadım bilerek Hicbirsey söylemeden ne kadar çok şey soylemisiz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Metin Akbal yazdı: Yok yahu o naylondan bende de var amblemi kapat kimse inanmaz naylon olduğuna Abi o amblem uzaydan bile net görünüyor. Hani dizlerde bantliyorlar ya ne kadar bantlarsan bantla yine de belli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Metin Akbal yazdı: C3 hariç @Ali Darbazduymasın 😎 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Ali Darbazduymasın 😎 Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. Ben başkaları gibi sıkıntılarımı sizlerden saklamıyorum. Kıymetimi bilene artık. 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Adnan Çakır yazdı: @Ali Darbazduymasın 😎 Ali Darbaz ın C3 ü demedim ki C3 dedim Ali Darbaz yazdı: Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. Ben başkaları gibi sıkıntılarımı sizlerden saklamıyorum. Kıymetimi bilene artık. Bende saklamadım supap yağ soğutucu termostat hep paylaştım Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. Ben başkaları gibi sıkıntılarımı sizlerden saklamıyorum. Kıymetimi bilene artık. Hepimiz seni çık seviyoruz. Çok seviyoruz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bana arabanın sorunlarını forumlara yazma diyen insanlar var. çok var. Burada da var. Her yerde var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts