Emre KRMN Dün saat 06:47 Paylaş Dün saat 06:47 Arkadaşlar tekrardan merhaba, 94 SLX aracımı sattım ve elimde bir miktar para var. Arabasız olmuyor ve artık Tofaş'a binmek istemiyorum açıkcası. Geçenlerde Opel nasıl araba diye bir konu açmıştım ve çok teşekkür ederim yardımcı olmuştunuz. 1. Chevrolet Cruze (2010 ve üstü, benzin+lpg, çelik subop) 2. Opel Astra G (2006, benzin+lpg) Bu 2 arabadan siz olsanız hangisini seçerdiniz? Öz kardeşim; cruze aracı çok beğeniyor ve alalım abi diyor ama nereye baksam kime sorsam uzak dur son sahibi olursun diyorlar, bu da beni korkutuyor çünkü yarın satayım desem hemen satılsın istiyorum açıkçası. Şimdi bende cruze beğeniyorum çünkü opele göre biraz daha gelişmiş ve bu sebeple cruze benimde hoşuma gitmeye başladı. Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sanayiyi dolaştığımda her 10 dükkandan biri Opel-Chevrolet Özel Servis yazısını görüyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 06:49 Paylaş Dün saat 06:49 Neden sadede GM grubu araç? Fiyat modele göre onlar mı radarınızda? 1 Yorum bağlantısı
Emre KRMN Dün saat 06:50 Yazar Paylaş Dün saat 06:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden sadede GM grubu araç? Fiyat modele göre onlar mı radarınızda? Evet hocam, maksimum çıkabileceğim fiyat 450.000 TL olur, o da krediyle. Bütçemi çok aşmak istemiyorum çünkü borçlarımda var. Araç almışken de; biraz gelişmiş, görüşünüzü güzel bir araç almak istiyorum. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Dün saat 07:13 Paylaş Dün saat 07:13 Opel mi hele de benzinli mi.. aman aman... GM grubu benzinlisi olup sorun yaşamayan varsa ya çok kısa binmiştir ya da lpg yoktur. Emre KRMN yazdı: Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sanayiyi dolaştığımda her 10 dükkandan biri Opel-Chevrolet Özel Servis yazısını görüyorum. bu ifadeye göre de ne kadar sorun çıkarttığını da anlamak gerekir hızlı satılsın istiyorsanız eli ayağı düzgün taksiye rentacar'a düşmemiş dolu paket bir linea biçilmiş kaftan.. parçası ucuz motoru sağlam yakıtı güzel satıyorum dediğinizde güzel fiyata çok beklemez. evet piyasada çok var ama çok olmasının da bir sebebi var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 07:32 Paylaş Dün saat 07:32 Emre KRMN yazdı: Evet hocam, maksimum çıkabileceğim fiyat 450.000 TL olur, o da krediyle. Bütçemi çok aşmak istemiyorum çünkü borçlarımda var. Araç almışken de; biraz gelişmiş, görüşünüzü güzel bir araç almak istiyorum. burada belirttiklerinizden yola çıkarsak arızalanma durumu en az olan araca yönelirdim. bahsettiğiniz araçlar çok güzel görünse de her an yüklü masraf açabilecek araçlar ki biraz araştırma yapıldığında çıkacak masrafların az olmayacağı aşikar. bence sınıf düşürüp daha yüksek modelli km düşük araçlara yönelmek daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 07:34 Paylaş Dün saat 07:34 O yaşlardaki Opel'lere ben de yaklaşmazdım. Yerinizde olsam Linea, Egea ve hatta B sınıfı dahi daha yaşça yeni araçlara bakardım. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 07:38 Paylaş Dün saat 07:38 Bu ikisi arasından ben opeli tercih ederim.Bi malı alırken kazanırsın. Chevrolet piyasası olmayan bi araba,Opeli peynir ekmek gibi satarsın. Ayrıca cruze çok yakar haberin olsun. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 07:50 Paylaş Dün saat 07:50 Eray Aksoylu yazdı: Opel mi hele de benzinli mi.. aman aman... Niye Opel'in dizeli çok mu güzel? Yine en uzun götürenleri benzinlileri. Eray Aksoylu yazdı: GM grubu benzinlisi olup sorun yaşamayan varsa ya çok kısa binmiştir ya da lpg yoktur. Vectra A - B - C - İnsignia A2 hepsine bindik hocam bir problem yaşamadık. Fanboy değilim de biraz abartılıyor ya da sıkıntı çekenlerde var bir istisna. Yorum bağlantısı
Emre KRMN Dün saat 08:11 Yazar Paylaş Dün saat 08:11 Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama maksimum çıkabileceğim 450.000 TL olacak (o da +krediyle). Bu fiyatlara önerebileceğiniz araç var mı Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ Dün saat 08:21 Paylaş Dün saat 08:21 İkisi arasından bir seçim yapılacak ise , gerek 2.el satış kolaylığı gerek ise o yıllardaki alman kalitesi göz önünde bulundurulduğunda Opel derdim. Fakat sen olsan ne alırdın sorusuna ise , ikisini de tercih etmem o fiyatlara fiat renault grubuna yönelirdim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Ben olsam hyundai accent bakardım o fiyatlara ( taksi çıkması olmayan) onun dışında clio - megane da olabilir. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emre KRMN yazdı: Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sanayiyi dolaştığımda her 10 dükkandan biri Opel-Chevrolet Özel Servis yazısını görüyorum. Balıkesir'de Ford ve Toyota meşhurdur. Akoto ve Altan çok fazla araba sattı zamanında. Focus bakın derim ben. Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mehmet-gultekin-otomotiv-den-ford-focus-1.6-1211945018/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2000-model-ford-focus-1.6lpg-li-1203132668/detay Tabi karar sizin. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Cruze LPG'li planı çelik subap olsa dahi sıkıntı çıkarabilir sonrasında masraf açar. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Niye Opel'in dizeli çok mu güzel? Yine en uzun götürenleri benzinlileri. Vectra A - B - C - İnsignia A2 hepsine bindik hocam bir problem yaşamadık. Fanboy değilim de biraz abartılıyor ya da sıkıntı çekenlerde var bir istisna. Benzinlisine de dizeline de astrası corsası vectrası her türlüsüne ya sahiptim ya da çok yakın arkadaşlarımda vardı.. hepsinde de bir şeyler oluyordu (usta hataları hariç) keza al-satın zirvede olduğu 3 sene boyunca da araç bakım ve ekspertiz firmasında hem sahada hem de muhasebede görev yapıyordum tabii ki çok sorunsuzları yıllarca binip opelden şaşmam diyenleri de mevcut lakin sorun gördüklerimin sayısı da azımsanmayacak derecede olduğu için GM grubu araçların benzinlilerini tercih ve tavsiye etmiyorum dizellerinde en azından FIAT ortaklığı olduğu için multijetin parça bulunurluğu işçiliği ekonomisi vs daha kolay olması benim için yeterli bir durum. Kullanan ve tercih edenlere saygım sonsuz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Demesi kolay tabi yanasmazdim falan filan. 2014 Astra parasina 2005 model falan alın Tamam sorunlu olabilir ama parasına göre gidip tenekeye binmekten iyidir Marka model vermiyorum gidip teneke dedim diye şikayet etmeyin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Emre KRMN yazdı: Arkadaşlar tekrardan merhaba, 94 SLX aracımı sattım ve elimde bir miktar para var. Arabasız olmuyor ve artık Tofaş'a binmek istemiyorum açıkcası. Geçenlerde Opel nasıl araba diye bir konu açmıştım ve çok teşekkür ederim yardımcı olmuştunuz. 1. Chevrolet Cruze (2010 ve üstü, benzin+lpg, çelik subop) 2. Opel Astra G (2006, benzin+lpg) Bu 2 arabadan siz olsanız hangisini seçerdiniz? Öz kardeşim; cruze aracı çok beğeniyor ve alalım abi diyor ama nereye baksam kime sorsam uzak dur son sahibi olursun diyorlar, bu da beni korkutuyor çünkü yarın satayım desem hemen satılsın istiyorum açıkçası. Şimdi bende cruze beğeniyorum çünkü opele göre biraz daha gelişmiş ve bu sebeple cruze benimde hoşuma gitmeye başladı. Balıkesir merkezde ikamet etmekteyim ve sanayiyi dolaştığımda her 10 dükkandan biri Opel-Chevrolet Özel Servis yazısını görüyorum. kesinlikle astra G alırdım. ama tabi eski model araba bu. dikkatli seçmek gerekli. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Emre KRMN yazdı: Evet hocam, maksimum çıkabileceğim fiyat 450.000 TL olur, o da krediyle. Bütçemi çok aşmak istemiyorum çünkü borçlarımda var. Araç almışken de; biraz gelişmiş, görüşünüzü güzel bir araç almak istiyorum. h kasa bir astra alabilirsiniz 2011 hatasız essentia comfort 1.3 cdti 18x.xxx km de satın aldık 3 ay evvel. 490 bin tl ye satın alındı Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Eray Aksoylu yazdı: Benzinlisine de dizeline de astrası corsası vectrası her türlüsüne ya sahiptim ya da çok yakın arkadaşlarımda vardı.. hepsinde de bir şeyler oluyordu (usta hataları hariç) keza al-satın zirvede olduğu 3 sene boyunca da araç bakım ve ekspertiz firmasında hem sahada hem de muhasebede görev yapıyordum tabii ki çok sorunsuzları yıllarca binip opelden şaşmam diyenleri de mevcut lakin sorun gördüklerimin sayısı da azımsanmayacak derecede olduğu için GM grubu araçların benzinlilerini tercih ve tavsiye etmiyorum dizellerinde en azından FIAT ortaklığı olduğu için multijetin parça bulunurluğu işçiliği ekonomisi vs daha kolay olması benim için yeterli bir durum. Kullanan ve tercih edenlere saygım sonsuz 1.9CDTI’lar güzeldi benim aklım 1dTi’lara gitti. Belki de bizim kullanım alışkanlıklarımızdan dediğim gibi benzinlileri hep mutlu etti. Hararet ve performans düşüklüğü problemlerini de 1.6 Atmosferik motor koyduklarından yaşadılar. Keşke diğer yerler gibi bize de 2.0-2.8’ler gelseydi. Ben Opel Vectra kulübünde yöneticilik de yaptım üyelerden hiçbiri arabadan anlamıyor. Arabalarına doğru yağ koymayı bile bilmiyorlardı 10W60 yağ dökenlerden 5 litre yağ dökenlere kadar neler gördüm neler. Bu arabaların kitapçığını satarken istediler ama kimse okumadı. Filtre değiştirmeden yağ değiştirip 4L yağ koyarak tüm Opel’leri yağ yakar hale getirdiler. Belki de biz şanslıyızdır teknoloji şans işi biraz. Ne elektronik ne mekanik beklenmeyen bir şey olmadı. Varsa yoksa lambda sensörü ya da bakımı yapılmayan parçaların iflas etmesi vs vs. Beklenmedik bir şey olmadı yani. Yine de herkesin kendi tecrübesi tabi ben öyle sordum sadece. Bu arada ben Astra alırdım Cruze yerine. Gayet dayanıklı arabadır Vectra kadar da sıkıntı çıkarmaz alt takımı daha geç eskir o sene aralığında bir kazadan sağ çıkma ihtimalinizin olduğu arabalardandır. Temizse alınır. Cruze hep çok yaktı. LPG olmuyor dedi binen arkadaşlarım ne kadar haklılar bilmiyorum İstanbul’da layıkı ile bu işi yapan bi LPG’ci vardı. O belki uydurabilir. Önden bilgi almak kaydı ile eğer LPG olacaksa Cruze’da düşünülebilir. 22 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Metin Akbal yazdı: Demesi kolay tabi yanasmazdim falan filan. 2014 Astra parasina 2005 model falan alın Tamam sorunlu olabilir ama parasına göre gidip tenekeye binmekten iyidir Marka model vermiyorum gidip teneke dedim diye şikayet etmeyin Ali abinin arabaya naylon demek istediğini anladım ben @Ali Cihangiroğlu 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abinin arabaya naylon demek istediğini anladım ben @Ali Cihangiroğlu 2020 öncesini kastetmiştir o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ben olsam bütçeme uyan bir hyundai alırdım.. Astra G rolanti sorunu başlarsa bitmez.. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Zafer Bakar yazdı: h kasa bir astra alabilirsiniz 2011 hatasız essentia comfort 1.3 cdti 18x.xxx km de satın aldık 3 ay evvel. 490 bin tl ye satın alındı Ben 1.3 dizel astrayı tavsiye etmem açıkcası, motor gücü kasa ağırlığına bakıldıgında çok üzecektir. Sahipleri , araç yüklü iken , yokuş çıkarken çok daha iyi anlar Turbolu olmasına ragmen 0-100'ü 14 sn olan bir araç bu 20 saat önce tarihinde Yücel YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Can 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Lastik değişimi bile dünya para oldu artık. Bütçe kisitliysa mümkün olduğu kadar masraf açma potansiyeli az olan arabalara bakın derim. Benzin lpg yerine 200k altı kmde geçmişi temiz bir dizel olabilir. Cok fazla binmiyorsaniz hiç lpg takilmamis araçlar da olabilir. Yücel YILDIZ yazdı: Ben 1.3 dizel astrayı tavsiye etmem açıkcası, motor gücü kasa ağırlığına bakıldıgında çok üzecektir. Sahipleri , araç yüklü iken , yokuş çıkarken çok daha iyi anlar Turbolu olmasına ragmen 0-100'ü 14 sn olan bir araç bu J kasaya yetersiz kalıyor. H kasada gerçek gps ölçümü 13 saniye. Yokuş başka 0-100 başka bir de. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Dizellerini bilmiyorum ama cruze un benzinlileri baya bi sorunludur, hele hele lpg ile kullanırsanız durum vahim sonuçlara ulaşabilir. o fiyatlara eski kasa focus eski kasa ceed elantra tercih edilmesi daha mantıklı olabilir. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-korkmazlar-2005-elantra-1.6-gls-bakimli-dusuk-kilometre-pluseksper-1211514987/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2007-peugeot-308-1.6-vti-120hp-otomatik-vites-125.000km-1209670424/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-tavan-boyasiz-bakimli-temiz-ceed-1209939379/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-emsalsiz-acil-1210584861/detay gibi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abinin arabaya naylon demek istediğini anladım ben @Ali Cihangiroğlu Yok yahu o naylondan bende de var amblemi kapat kimse inanmaz naylon olduğuna 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts