Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: İki aracı olana önemsiz bence o. iki aracı olan ucuza mal mı satıyormuş? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: iki aracı olan ucuza mal mı satıyormuş? Uzun yola diğer aracıyla gidiyormuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Uzun yola diğer aracıyla gidiyormuş O değil. ID4’ü satarken düşük menzilli diye fiyat kırılırsa? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ayrıca bu araçların bataryaları 70-100 bin km’de yüzde 5-10 düşüyor düşmeyeni hangisi? toyoto daki mi? milyon km felan diyordu bir videoda bulurum arasam..... 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: düşmeyeni hangisi? toyoto daki mi? milyon km felan diyordu bir videoda bulurum arasam..... Toyotanın elektrikli arabası yokki teslanınki ölçüldü. Ama ben bunun çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Pil hücreleri dengesizleşince kapasite düşük çıkabiliyor. Ama yazılımla denge kuruluyor falan. Böyle garip şeyler var. bu elemanı çok şey etmiyorum ama ölçmüş Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: O değil. ID4’ü satarken düşük menzilli diye fiyat kırılırsa? Alırken de ucuz aldı… benim audi gibi.. 7-8 sene sonra batarya değişir Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam menzil çok düşük. Emin misiniz? Satarken düşük menzilli diye fiyatı düşük olur. Ayrıca bu araçların bataryaları 70-100 bin km’de yüzde 5-10 düşüyor Tansu, menzil ve batarya kapasitesi Tesla SR ile yaklaşık aynı değerlerde. (Son hız ve motor gücü farklı tabi) Benim planım bu araca binip, belli bir süre sonra Tesla Juniper’e geçmek. Kullanıcı grupları konfordan memnun, menzil elektrikli 2008’den iyi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: O değil. ID4’ü satarken düşük menzilli diye fiyat kırılırsa? Çok düşük menzilli değil, ama kullanım tecrübelerine bakacağız. Ali Gülmez yazdı: Lansman fiyatı nedir ben onu kaçırdım 1870 satış fiyatı, 1650 lansman fiyatı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım 1650 milyon içine ısı pompası dahildir umarım ama 240 bin daha verip tesla almak çok daha mantıklı Id4 ün hem bataryası hemde motoru tesla ya da diğer modeller ile kıyas edilmeyecek kadar eski teknoloji donanımda zayıf Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Gülmez yazdı: 1650 milyon içine ısı pompası dahildir umarım ama 240 bin daha verip tesla almak çok daha mantıklı Id4 ün hem bataryası hemde motoru tesla ya da diğer modeller ile kıyas edilmeyecek kadar eski teknoloji donanımda zayıf Isı pompası var evet. Tesla’ya bu yıl geç kaldık. İkinci elde satanlar da abuk subuk fiyatlar istediler. Donanımın zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Tesla ile mukayese etmeyin, diğer araçlarda olmayan ne var acaba? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isı pompası var evet. Tesla’ya bu yıl geç kaldık. İkinci elde satanlar da abuk subuk fiyatlar istediler. Donanımın zayıf olduğunu nereden çıkardınız? Tesla ile mukayese etmeyin, diğer araçlarda olmayan ne var acaba? Türkiyede satışa sunulan id4 avrupa ile kıyaslandığında düşük donanım seviyesi ile geldiği belirtiliyor tanıtım videosu çekenler tarafından diye duyfum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Ali Gülmez yazdı: Türkiyede satışa sunulan id4 avrupa ile kıyaslandığında düşük donanım seviyesi ile geldiği belirtiliyor tanıtım videosu çekenler tarafından diye duyfum lamer bebeler arka frenler kampana felan deyip duruyor. Isteyen pejo e2008 alabilir. Olmadı zoe alabilir. (zoe yok artık sanırım). 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: lamer bebeler arka frenler kampana felan deyip duruyor. Isteyen pejo e2008 alabilir. Olmadı zoe alabilir. (zoe yok artık sanırım) Zoe nin satışı sanırım 2023 2. Yarısından sonra durduruldu diye biliyorum Yerine reno 5 satışa sunulacak ülkemizde Şuan elektrikli megane aktif olarak satılıyor 2. El megane lar 1.3 milyona alınabiliyor şuan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Burda benim tek enteresan beğendiğim araç şu: https://www.cupraofficial.com.tr/modeller/modeller/cupra-born 551KM 204PS 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyotanın elektrikli arabası yokki arka koltuk altındaki kutuda ne var? iskambil kağıdı deposu mu o ? İlkay Başaran yazdı: Tesla cybertruckdan başlar ona da bi taret takınca elon kızıp kitlio merkezden ama yaaaaa H.Cenk Bayrakçı yazdı: diğer araçlarda olmayan ne var acaba? üreticisi afrikalı değil mesela? belki tüketici artık afrikalı isitoyrdur? 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Küçük pil, fazla döngü, erken tükenme ben elektrikli alacak olsam hyundai kia grubuna bakardım. Teknoloji olarak vw’den çok daha üstünler. Farkı da açıyorlar sürekli Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Küçük pil, fazla döngü, erken tükenme not alalım, 10-20 km de bir döngü olan pil erken tükenirmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: not alalım, 10-20 km de bir döngü olan pil erken tükenirmiş 10-15 yıl yenisi şanzıman revizyonundan ucuz ama 2020 model tsi’ın 2035’deki durumunu düşünmek lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: 10-15 yıl 30 dak da yıla ne acaip zam geldi yahu? 1 yıldan 10 a çıktık, teknoloji ne acaip bir şey Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2020 model tsi’ın 2035’deki durumunu düşünmek lazım 2035 te bakalım inşallah bakabiliyor isek ikisine 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: 10-15 yıl yenisi şanzıman revizyonundan ucuz ama 2020 model tsi’ın 2035’deki durumunu düşünmek lazım Benim ejder 30 yaşında her bindiğimde içimde bi ses moğolistana basayım gideyim diyor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Benim ejder 30 yaşında her bindiğimde içimde bi ses moğolistana basayım gideyim diyor. Keşke 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts