Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: Eet çıkar orada da. Emeklilikte elona takılanlar yemez orada emeklilik özel fonlarda, hani mortgae oldu ya hani milyOr usd lar battı ya, içinde güvenlki teşklatının emekli fonu da vard, hesap sıfırlandı yandı bitti kül oldu ya hani, kimse içeri bile girmedi ya , değişik coğrafya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: Elon musk evden çalışmayı kaldırmış. @Mehmet Göktürk hocam abd’de nasıl yatırım yapacağız? Hiç güven vermiyor. Şak öyle şak böyle 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Mehmet Göktürk hocam abd’de nasıl yatırım yapacağız? Hiç güven vermiyor. Şak öyle şak böyle ya ya. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Mehmet Göktürk hocam abd’de nasıl yatırım yapacağız? Hiç güven vermiyor. Şak öyle şak böyle Sentrıl parkı millet bahçesi yapacaz dedi elon. Kek bedavaymış hahah 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce keçinin uyuzu pınarın başından içermiş 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sentrıl parkı millet bahçesi yapacaz dedi elon. Kek bedavaymış hahah Elon’ın gözü esas sgk’da. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: diyelim 5000, 5000 i 8-9 ay her ne ise sonra aştık getiye dönük fatura mı çıkacak ben onu anlamadım. yoksa saonraki faturalar mı zamlı tarifeden gelecek onu da anlamadım Benim anladığım; toplam 5000 olmasını beklemeden, aylık 417 Kwh 'i geçince fiyat yükselecek. Ocak ayında 417 Kwh tüketildiği anda fiyat katlanacak. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Panel işine giriyoruz biz, seneye 5000 i 3000 yaparlar ses etmez bu Millet, tepki yok ses yok hiçbirşey yok, daha iyi günlerimiz bunlar lafı yine gerçek oldu... bende herşey elektrikli, şuan ısıtmada klimada, 24 saat açık kombiden az yakıyor alet bu arada... Panelle kurtarmaz, rüzgar türbini de tak bence. Ben 9 kw panele ek tesup 10 kw türbin kullanıyorum, geçen ay 70 lira geldi fatura. (Isı pompası sürekli açık) Ki bu dönemde böyle. Yazın artıya geçiyor. (uzun güneşlenme süresi nedeni ile) Kurulu güç tabi bunlar. Söylememe gerek yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Panelle kurtarmaz, rüzgar türbini de tak bence. Ben 9 kw panele ek tesup 10 kw türbin kullanıyorum, geçen ay 70 lira geldi fatura. (Isı pompası sürekli açık) Ki bu dönemde böyle. Yazın artıya geçiyor. (uzun güneşlenme süresi nedeni ile) Kurulu güç tabi bunlar. Söylememe gerek yok. iyi fikir, hemen aksiyon alayım bizim olay şöyle, olabilecek en uygun sistemle ufaktan başlamak, sadece arabayı güneş varken şarj etmek, akü vs hiçbirşey olmadan yavaş şarj, gündüz evde durduğu sürece dolsun, zaten %40-50 lerde hep arabanın şarjı, bunu korusun yeter, tabii bu virüsü aldıkmı burada kalmayacak belli, senin sisteme evrilecek sanırım, yalnız rüzgar işini unuttuk harbiden, iyi hatırlattın, ev yüksekte ve rüzgar alıyor sürekli, hakikaten bundan acaip verim alırız biz 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts