Çağlar Bayur Dün saat 14:21 Paylaş Dün saat 14:21 Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi mahkemeye? sıra gelmez, zaten nasuh daha önemli bu ara Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5000kw makul sürenler etkilenmez. Evde günlük 8kwh kullanılsa, araba 100km’de 15 yaksa. Ayda 1000km yapan 150kwh harcar. Hadi kayıplarla 175kwh olsun 8x30=240kwh (175+240)x12 =4.980 altında kaldı hala, lpg tüketimini millyon tl den hesap edilen bir coğrafyaya bunu anlatmaya kalkarsan en iyi ihtimal dayak yersin . matematik ağır gelir 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Dün saat 15:57 Paylaş Dün saat 15:57 VW ise gözü kapalı alınır. Şaka şaka Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 5000kw makul sürenler etkilenmez. Evde günlük 8kwh kullanılsa, araba 100km’de 15 yaksa. Ayda 1000km yapan 150kwh harcar. Hadi kayıplarla 175kwh olsun 8x30=240kwh (175+240)x12 =4.980 altında kaldı Hesap güzel de ısı pompası ile ısınan kışın 1500 kWh bile harcıyor aylık, onların işi zor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hesap güzel de ısı pompası ile ısınan kışın 1500 kWh bile harcıyor aylık, onların işi zor. tabi. Isınmayı doğalgazla yaptığımızı varsaydım. Güney kısımlarımız elektrikle ısınıyor. Hesap şaşar 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Benim ısınma doğalgaz, sınırda geziyorum düşük tarife için. Elektrikli aracım olsa yüksek tarifeye geçerim ama 5000 kWh sınırını da aşmam sizin hesap gibi. Dönem Toplam(kwh) Günlük(kwh) 2023 2,613.80 7.16 2024 2,546.17 7.60 Yıllık 2400 kWh gibi birşey kalıyor geri, 60 kWh desen 40 şarj yapar, aylık 3-4 şarj eder. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce 5000 dediler de fiyat yok ortada 😂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 5000 dediler de fiyat yok ortada 😂 diyelim 5000, 5000 i 8-9 ay her ne ise sonra aştık getiye dönük fatura mı çıkacak ben onu anlamadım. yoksa saonraki faturalar mı zamlı tarifeden gelecek onu da anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: diyelim 5000, 5000 i 8-9 ay her ne ise sonra aştık getiye dönük fatura mı çıkacak ben onu anlamadım. yoksa saonraki faturalar mı zamlı tarifeden gelecek onu da anlamadım Anlaşılmaması en güzeli. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: diyelim 5000, 5000 i 8-9 ay her ne ise sonra aştık getiye dönük fatura mı çıkacak ben onu anlamadım. yoksa saonraki faturalar mı zamlı tarifeden gelecek onu da anlamadım aştıktan sonra iki kat Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aştıktan sonra iki kat Daha tam hiçbirşey belli değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: aştıktan sonra iki kat ne zamana kadar 2 kat? , aşma hesabı takvim yılı mı herhangi arka arkaya gelen 12 ay dan oluşan yıl mı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 25 yaş üzeri arabalara hurda teşviği ile ötvsiz yerli sıfır araç diyorlar? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: 25 yaş üzeri arabalara hurda teşviği ile ötvsiz yerli sıfır araç diyorlar? mainz de festival başlamış diolar https://www.euronews.com/video/2024/11/12/thousands-masquerade-as-carnival-season-starts-with-festivals-across-germany Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mainz de festival başlamış diolar https://www.euronews.com/video/2024/11/12/thousands-masquerade-as-carnival-season-starts-with-festivals-across-germany Maşallah daha tasarıyken kıskanmışlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Daha tam hiçbirşey belli değil Aştıktan sonraki ücretlendirme gerçek fiyattan diyor. Dönem olarak yılbaşı ya da uygulamanın yürürlüğe girdiği tarih baz alınır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şimdi son durum ne.. yüksek fiyat ödememek için aylık maksimum kaç kw harcamalıyız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi son durum ne.. yüksek fiyat ödememek için aylık maksimum kaç kw harcamalıyız 417 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Hadii.. Ben harcıyorum o kadar.. elektrikli araç? Oooo hayırlı olsun abi konusunu göremedik İlkay Başaran yazdı: 25 yaş üzeri arabalara hurda teşviği ile ötvsiz yerli sıfır araç diyorlar? eğer sahiplik süre kriteri eklemezlerse eski arabalar karaborsa olur. Yine karışır ortalık. Teklifi veren kimmiş? Mhp vermiş 46 dakika önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: elektrikli araç? Oooo hayırlı olsun abi konusunu göremedik eğer sahiplik süre kriteri eklemezlerse eski arabalar karaborsa olur. Yine karışır ortalık. Teklifi veren kimmiş? Mhp vermiş 72 model reno 12 500 bin tl Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 72 model reno 12 500 bin tl kanun teklifi komisyon gündemine alındığı gün reno 12’nin fiyatı 400.000 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts