İçeriğe Yönlendir

VW ID4 Türkiyede %10 ÖTV ile piyasaya sürüldü

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Ve VW de elektrikli kervanına katıldı. Kısa menzil boşline sadece mevcut. Keşke ID3 gelseydi dedim ama bakalım göreceğiz. Ben menzilin ciddi sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü rakipleri hep daha fazla. 500-600 vermesi lazım. Aslında o var ama bu versiyonu değil.

Detaylar:

https://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri/id4.html

ve de

https://www.caranddriver.com/volkswagen/id4

image.png.5a7da503e7715420cf98c20dd4cdc4de.png

image.png.e9a4555b451ab904be0ce52dc5a88ebf.png

almanya versiyonu tablosu uzun menzilli.

image.png.5f9397d6b885e5a400cc85255f3e32b9.png

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hiç şansı yok bence.

Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Hiç şansı yok bence.

Adı Volkswagen diye yine satar bu ülkede.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence satmaz, Millet biraz uyandı bu konularda...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abd ile rakam makası azmış. Beğendim. Togg veya tesla yerine tercih edilir 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

şehir içi için çok güzel menzil bence megan da bu kadar menzil yok yeni tesla sr de anca menzili bu kadar

Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ

Çinli rakiplerinin yanında pek şansı yok ama tabi devlet yine el atmaz ise.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Elektrikli araç bakıyor olsam bunu listeye eklerdim, çinlilerden daha güvenilir geliyor bana. Hava sürtünme katsayısı 0,28 cw imiş, 1990 tasarımı tempra da 0,28 idi,30 senede bir arpa boyu yol alınamamış ilginç.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı:₺1.870.000,00

Bu fiyata hiç şansı yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Altun
Erdoğan Temur yazdı:

Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı:₺1.870.000,00

Bu fiyata hiç şansı yok. 

Kim tavsiye ediyor bu rakamları dinlemeyin bu tavsiyeleri kardeşim.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Düşük pilli versiyonu ile girdi rekabet için. İlk hedef 500 adet. Satılır bence. Çok zorlanmaz. Ülkede menzil falan dert etmeyen çok zengin ve zengin eşi, kızı var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Fatih Keskin yazdı:

şehir içi için çok güzel menzil bence megan da bu kadar menzil yok yeni tesla sr de anca menzili bu kadar

Fatih başkan, WLTP değerlerine göre açıklanan menzillerde Megan 450, Tesla 455 görünüyor. Bence VW için 354 alınmalı. 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

elektirik faturaları  5kw üzeri kullanımda daha yüksek gelecek gibi bir durum çıktı ya. evden araba şarj edenler ne kadar etkilenecek bu durumdan ? 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Cem Işık yazdı:

Elektrikli araç bakıyor olsam bunu listeye eklerdim, çinlilerden daha güvenilir geliyor bana. Hava sürtünme katsayısı 0,28 cw imiş, 1990 tasarımı tempra da 0,28 idi,30 senede bir arpa boyu yol alınamamış ilginç.. 

Rüzgar tüneli hep aynı Cem Başkan. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

O paraya Tesla var niye Volkswagen alayım ki

kesinlikle katılıyorum. teslayı da sevmiyorum ama olsun. vw yi daha da çok sevmiyorum.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Ali Gök yazdı:

elektirik faturaları  5kw üzeri kullanımda daha yüksek gelecek gibi bir durum çıktı ya. evden araba şarj edenler ne kadar etkilenecek bu durumdan ? 

Ben evde ayda 4 defa full şarj ediyorum 1600km şehiriçi kullanıyorum. günlük tüketim 13kw. ucu ucuna kurtarıyoruz gibi. Seneye artık klimadır derin dondurucudur daha dikkatli kullacaz. 

EMO bu kanunu mahkemeye taşıyacak belki iptal olur. 

Bu arada bu 5 bin kw konusuna herkes elektrikli arabaları söylüyor.  5 bin kw geçen 1.2 milyon kullanıcı varmış ama Türkiye'de elektrikli araba toplam 130 bin civarı  olması lazım.

Elektriği evlerinde ısıtma soğutma için kullananları fena vuracak. Doğalgazın olmadığı elektrikli ısınan çok bölge var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

5000kw

makul sürenler etkilenmez. Evde günlük 8kwh kullanılsa, araba 100km’de 15 yaksa. Ayda 1000km yapan 150kwh harcar. Hadi kayıplarla 175kwh olsun

8x30=240kwh

(175+240)x12 =4.980 

altında kaldı :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Erdoğan Temur yazdı:

Ben evde ayda 4 defa full şarj ediyorum 1600km şehiriçi kullanıyorum. günlük tüketim 13kw. ucu ucuna kurtarıyoruz gibi. Seneye artık klimadır derin dondurucudur daha dikkatli kullacaz. 

Bu arada bu 5 bin kw konusuna herkes elektrikli arabaları söylüyor.  5 bin kw geçen 1.2 milyon kullanıcı varmış ama Türkiye'de elektrikli araba toplam 130 bin civarı  olması lazım.

Elektriği evlerinde ısıtma soğutma için kullananları fena vuracak. Doğalgazın olmadığı elektrikli ısınan çok bölge var.

Panel işine giriyoruz biz, seneye 5000 i 3000 yaparlar ses etmez bu Millet, tepki yok ses yok hiçbirşey yok, daha iyi günlerimiz bunlar lafı yine gerçek oldu... 

bende herşey elektrikli, şuan ısıtmada klimada, 24 saat açık kombiden az yakıyor alet bu arada...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erdoğan Temur yazdı:

Hangi mahkemeye?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...