Coşku Mert Salı 18:08 Paylaş Salı 18:08 2 günde bir kaputu açarsam olacağı buydu kaput açma teli ortalardan bir yerden koptu ve kaput açılmıyor haliye. ben bu kaputu nasıl açarım..? zihnisinir fikirlere ihtiyacım var. kaputun kilit dili tam işaretli yerde. muhafazayı söküp alttan ulaşabilirsem ne ala... yoksa ne yapabilirim bi fikrim henüz yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Salı 18:35 Paylaş Salı 18:35 Tampon dışarıdan sökülür mü alttan panjur engel olur gibi ama. Kopan Tel parçası panjur arasından görünüyor mu Dışarıdan başka bir tel vasıtası ile dışarı çekmeye çalışansan olur mu Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 18:38 Yazar Paylaş Salı 18:38 tamponun icerde bir suru vidasi var disardan sokulmuyor. tel de borunun icinde hareket ediyor malum. kopan parca borunun içinde maalesef Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 18:50 Paylaş Salı 18:50 Hafif kastırılıp araya ucu kıvrık bir demir, vs gibi birşeyle dil çektirilebilir mi? Sol lastik sökülünce telin geçtiği hatta ulaşılabilir mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:51 Paylaş Salı 18:51 panjuru tutan yerler plastik kopça gibi. kaportacılar genelde panjuru kanırtıp alıp sonra kilidi açarlar oradan muhtelif markalarda. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 18:52 Yazar Paylaş Salı 18:52 musait olunca sol davlumbazi sokup oradan ulasmaya calisicam. panjur tarafindan ulasim mumkun gorunmuyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 18:53 Paylaş Salı 18:53 Geçmiş olsun sizin nezdinizde hepimize tecrübe olacak. İnşallah masrafsız basit şekilde hallolur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:03 Paylaş Salı 19:03 Coşku Mert yazdı: panjur tarafindan ulasim işte onun için panjura başkasının malı gibi asılınca plastik kopça harici kırılan olmayacağını umarak... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 19:07 Paylaş Salı 19:07 onun için ben arabayı kaportacıya bırakır kaçarım, latte mi içerken ne yaparsa yapar, sonrası sıcak silikon 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 19:11 Yazar Paylaş Salı 19:11 goz gormeyince gonul katlanir, hatta latte bile icermis Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 19:13 Paylaş Salı 19:13 Çağlar Bayur yazdı: onun için ben arabayı kaportacıya bırakır kaçarım, latte mi içerken ne yaparsa yapar, sonrası sıcak silikon Akıllı vida? Akil vidalar. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 19:27 Paylaş Salı 19:27 sol ön teker davlumbazını söküp tele ulaşılırmı acaba, yada panjuru zarar vermeden çıkarmak lazım, bununla ilgili videoları incele bence... Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 19:34 Yazar Paylaş Salı 19:34 Ali Cihangiroğlu yazdı: sol ön teker davlumbazını söküp tele ulaşılırmı acaba, yada panjuru zarar vermeden çıkarmak lazım, bununla ilgili videoları incele bence... sol davlumbazdan hallederim gibime geliyor bence de Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 19:38 Paylaş Salı 19:38 (düzenlendi) Coşku Mert yazdı: sol davlumbazdan hallederim gibime geliyor bence de o kısımdan üstten geçiyorya kablo, el ulaşırsa olabilir diye düşündüm, ön ızgara çıksa oda olacak ama üst kısmı vidalı çıkmaz sanırım, yalnız o kısmı incele, uzun bir çubukla belki aradan ulaşılır kilide, videoda adam söküyor, fikir olsun... kaput teli alttan çıkıyorya, belki davlumbazın arkasında hemen ulaşılır yerde bile olabilir... Salı 19:43 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Salı 19:53 Yazar Paylaş Salı 19:53 evet o videoyu izlemistim. bakalim bi sekilde halledicem artik gunduz gözüyle Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 23:35 Paylaş Salı 23:35 Kangonun kaputu açamamıştım ben. Ön panjuru asılıp aldım arkasından damper çıktı. Yorum bağlantısı
Çözüm Coşku Mert Dün saat 10:09 Yazar Çözüm Paylaş Dün saat 10:09 (düzenlendi) ogle arasi operasyonuyla sorunu cozdum sol camurluk davlumbazini sokup telin devamini buldum. sertce cektim. tık diye bi ses gelince galiba oldu dedim icerden acma kolu eski pozisyonuna geldi. cektim ve normal sekilde acildi. tel kopmamis meger, bir yere sıkışma olmus sanirim. onu tam cozemedim. nihayetinde sorun çözüldü. fikir veren herkese teşekkürler 👍 Dün saat 10:18 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 15 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:47 Paylaş Dün saat 10:47 Ben biliyordum aslında ama söylemedim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 10:53 Paylaş Dün saat 10:53 -Nazara inanıyorum ama tarif edemiyorum. -Al örnek 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:56 Paylaş Dün saat 10:56 (düzenlendi) Hehehe ben dediydim Geçmiş olsun, hemen yeni tel, teli takmadan lityum gress ti sanırım, kılıfa bas teli içine sok yağla ömürlük olsun... açmışken acil durumlar için başka bir teli kilit başına bağlayıp gizli bir yerde uç bırakabilirsin, acil durumda çek aç daha güvenli olur... 23 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 10:56 Yazar Paylaş Dün saat 10:56 İlkay Başaran yazdı: Ben biliyordum aslında ama söylemedim bu mu reno kardesligi 🤒 Köksal Yılmaz yazdı: -Nazara inanıyorum ama tarif edemiyorum. -Al örnek ortada nazar etmeye degecek bisey olsa bari 😀 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hehehe ben dediydim Geçmiş olsun, hemen yeni tel, teli takmadan lityum gress ti sanırım, kılıfa bas teli içine sok yağla tak ömürlük olsun... sagol abi fikir icin wd40 vardi onu sıktım telin icine baya rahatladı meret 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts