Muammer Oğuzcan 19 Kasım 2024 Paylaş 19 Kasım 2024 Merhaba arkadaşlar , kısa bir süre önce uzun süreli binicisinden başlıkta adı geçen aracı aldım. Araç haliyle 2011 model tabi ki ufak tefek sorunları tabi ki olabilir. Sizlerede danışmak istiyorum . Yağ kaçağı olur mu veya araçta en çok nelere dikkat etmem gerekir? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Kasım 2024 Paylaş 20 Kasım 2024 güzel araba bence. yağ kaçağı her arabada olabilir tam kasıt neydi burda tam belirtirseniz daha iyi olur Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan 23 Kasım 2024 Yazar Paylaş 23 Kasım 2024 çok teşekkürler , yağ vesaire genel anlamda demiştim. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 (düzenlendi) 4 yıldır kullanıyorum, yağ kaçağı sıfır bende. Bildiğim kadarıyla bu kasada herhangi bir yağ kaçağı olmuyor. Kronik pek bir sorunu yok şanzımanda kavramada kalkışlarda titreme yapar. Kavrama bunlarda kronik problemdir. İç göğüste kabarmalar olur radyo üzerinde bunlarda kronik sorun. Haldex yağını değiştirmek gerekiyor Türkiye'de pek değiştiren görmedim ama değiştirmek gerekir. Gizli özellik olarak eco mod, lastik basınç göstergesi aktif çalışmaktadır. Benim aracımda webasto var elektrikli eğer varsa tadından yenmiyor. O da gerekli donanım varsa gizli özelliklerden açılıyor. Gizli özellikler için 25 Kasım 2024 tarihinde Alişan YILMAZ tarafından düzenlendi Bilgi ekleme 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts