Evren Erakçora Pazartesi 19:04 Paylaş Pazartesi 19:04 HP wireless 415 yazıcımızın yazdırma kafası arıza yaptı, 2 sene oldu olmadı bozuldu. Planlı eskitme mi var bunlarda? Sarf malzeme olduğu için garanti 1 yıl diyor servis, 2 yıl dolmak üzereydi. Yazdırma kafası şipariş verdim, bunlarda sahte ürün çok oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 19:24 Paylaş Pazartesi 19:24 Standardizasyon ve kalite eskisi gibi aşırı değil. 30 sene çalışan beyaz eşya yapmıyorlar artık örnek mesela. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 19:28 Yazar Paylaş Pazartesi 19:28 İlkay Başaran yazdı: Standardizasyon ve kalite eskisi gibi aşırı değil. 30 sene çalışan beyaz eşya yapmıyorlar artık örnek mesela. Sayaç mı koyuyorlar ne yapıyorlar, belli bir baskıdan sonra arıza veriyor Yorum bağlantısı
Fırat Önal Pazartesi 19:34 Paylaş Pazartesi 19:34 https://www.hepsiburada.com/hp-ink-tank-wireless-415-fotokopi-tarayici-wi-fi-murekkep-puskurtmeli-tankli-yazici-z4b53a-pm-HB00000AISR7 Hocam fiyatı bu mu gerçekten? Eğer buysa neden bu ürünü tercih ettiniz? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 19:36 Yazar Paylaş Pazartesi 19:36 Fırat Önal yazdı: https://www.hepsiburada.com/hp-ink-tank-wireless-415-fotokopi-tarayici-wi-fi-murekkep-puskurtmeli-tankli-yazici-z4b53a-pm-HB00000AISR7 Hocam fiyatı bu mu gerçekten? Eğer buysa neden bu ürünü tercih ettiniz? Fiyat o sitede mantıksız , normalde 5,6 bin liradır fiyatı. Tanklı , çok fonksiyonlu, ve yedek mürekkepler ile cazip gelmişti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:40 Paylaş Pazartesi 19:40 kaç sayfa çıktı alınmıştır 2 yılda Yorum bağlantısı
Fırat Önal Pazartesi 19:40 Paylaş Pazartesi 19:40 Evren Erakçora yazdı: Fiyat o sitede mantıksız , normalde 5,6 bin liradır fiyatı. Tanklı , çok fonksiyonlu, ve yedek mürekkepler ile cazip gelmişti. 5-6 bin ise tamam. Genelde bu yazıcılarda parçalar pahalı oluyor. Epson marka yazıcım muadil mürekkep yüzünden sorun çıkardı. Ne yaptıysak düzelmedi. Onun yerine Brother aldım. 2 senedir orjinal mürekkep sıfır sorunla devam ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 20:30 Paylaş Pazartesi 20:30 Evren Erakçora yazdı: Sayaç mı koyuyorlar ne yapıyorlar, belli bir baskıdan sonra arıza veriyor Bence mümkün. Hatta yazılımlar da random sayıya göre pert ediyordur neden olmasın. 5000 ile 7000 arası baskı adedi arasından. Hepsi 5000 de bozulsa millet uyanır. Eğer 1 yılı geçtiysen 5000 - 7000 arası bozul, bir yılı geçmediysen mümkünse bozulma. Arıza için kıyıda emir bekleyen ufak şakacı bir diyot ne bileyim bi devre elemanı olabilir bence. Dynoda milleti kekleyen vw ler vardı. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 20:42 Paylaş Pazartesi 20:42 Epson renkli tanklı yazıcımda kafa arızalandı bazı renkler tam yazmıyordu. Jsfa söküldü bulaşık makinası deterjanı ve şırınga yardımı ile defalarca yıkandı ve düzeldi. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan Pazartesi 22:25 Paylaş Pazartesi 22:25 (düzenlendi) 2021 de aldıgım kombi 3.yıl sonunda bir hata mesajı verdi, katalogda bir yerde ne oldugu yazmıyor. Kullanma suyu çalışıyor, ev ısıtma kısmı devre dışıydı. Çözümü youtubeda bir hayırsever paylaşmış ondan buldum. ( sagolsun her kim ise ) Direkt sayaç var yazılımda. Zaman dolunca çakıyor alarmı. https://www.youtube.com/shorts/-yYtaN848M0 Pazartesi 22:34 tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi link 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Pazartesi 23:20 Paylaş Pazartesi 23:20 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Sayaç mı koyuyorlar ne yapıyorlar, belli bir baskıdan sonra arıza veriyor Notebook bataryaları da bu sayaç olayı oluyor. Tonerlerde de var diye biliyorum .İhtimal Pazartesi 23:20 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Salı 00:49 Paylaş Salı 00:49 Hamit inan yazdı: Notebook bataryaları da bu sayaç olayı oluyor. Nasıl, Devir sayısından mı bahsediyoruz? Yorum bağlantısı
Hamit inan Salı 05:42 Paylaş Salı 05:42 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Nasıl, Devir sayısından mı bahsediyoruz? Eprom var içinde pile belli bir ömür biçiliyor. Şarj deşarj döngü sayısına ulaşınca batarya sağlam olsada yada pili değişse de fayda etmiyor. Kapatıyor bataryayı. Salı 05:43 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Salı 06:00 Paylaş Salı 06:00 Yazıcı konusu bence suistimal ediliyor . Geçtiğimiz hafta ofiste ki Epson yazıcı ink ped dolu uyarısı verdi ve kendini korumaya aldı. Söküp baktım ink ped dolu değil ayrıca ink ped i okuyacak ne sensör var ne çip. Yazıcı belli bir baskı adetine ulaştığı için otomatik uyarı vermiş ve kendini korumaya almış çözüm için key atmak gerekiyordu. Şirket ürünü olduğu için daha fazla kurcalamadım ve servisi çağırdım. 150 TL lik parça servis ücreti ile beraber 1500 TL ye mal oldu. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Salı 06:08 Paylaş Salı 06:08 Ofiste şahsi yazıcım var ml-2165 10 seneyi geçti hala muhteşem. Onun üzerine 5 tane, ofis genel kullanımı için yazıcı eskittik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 08:07 Paylaş Salı 08:07 Planlı eskitmeyle alakalı çok eski bir belgesel vardı. Planlı eskitmeyi direkt yazıcı üstünden anlarmışlardı Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır Salı 10:21 Paylaş Salı 10:21 samsung scx-3405fw kullanıyorum. tam 11 yıldır. hiç bozulmadı dilimi ısırdım. toner doldurtmadım hiç. sürekli yeni muadil toner alıyorum. kablosuz olması da cabası Yorum bağlantısı
Fırat Önal Salı 14:53 Paylaş Salı 14:53 Burak Kuşçu yazdı: Yazıcı konusu bence suistimal ediliyor . Geçtiğimiz hafta ofiste ki Epson yazıcı ink ped dolu uyarısı verdi ve kendini korumaya aldı. Söküp baktım ink ped dolu değil ayrıca ink ped i okuyacak ne sensör var ne çip. Yazıcı belli bir baskı adetine ulaştığı için otomatik uyarı vermiş ve kendini korumaya almış çözüm için key atmak gerekiyordu. Şirket ürünü olduğu için daha fazla kurcalamadım ve servisi çağırdım. 150 TL lik parça servis ücreti ile beraber 1500 TL ye mal oldu. Keşke haber verseydin Burak. 0 tl ile çözerdik. O keyi ben satın aldım. Okuldaki arkadaşa denedim geçen gün sıkıntısız çalıştı. Belli bir çıktı sayısına ulaşınca tekrar istiyor. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu Salı 16:39 Paylaş Salı 16:39 Brother yazıcıların bazı modellerinde tonerde dişli çarkı kilitlenir.bazı yazıcı modellerinin toner üzerindeki çip kendini bozar hatta cam sigorta olan tonerler var.Epsonda ped arızası da lüzumsuz yere uğraştırır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Evren Erakçora yazdı: HP wireless 415 yazıcımızın yazdırma kafası arıza yaptı, 2 sene oldu olmadı bozuldu. Planlı eskitme mi var bunlarda? Sarf malzeme olduğu için garanti 1 yıl diyor servis, 2 yıl dolmak üzereydi. Yazdırma kafası şipariş verdim, bunlarda sahte ürün çok oluyormuş. ya zaten kartuşu da zart diye bitiyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ya zaten kartuşu da zart diye bitiyor Tanklı olan modelden, mürekkep ekleniyor, kullanışlı aslında, tak diye kartuş bozuldu. Kartuşu kafa diye satıyorlar artık. İki kafayla 1300 Tl verdim. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Fırat Önal yazdı: Keşke haber verseydin Burak. 0 tl ile çözerdik. O keyi ben satın aldım. Okuldaki arkadaşa denedim geçen gün sıkıntısız çalıştı. Belli bir çıktı sayısına ulaşınca tekrar istiyor. evet abi biraz araştırdım 30 TL ye key satanlarda vardı. Ama şirket bilgisayarı olduğu için gereksiz insiyatif almak istemedim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Zamnında Snoy TV üreten bir firmaydı. Ehtiyarlar bilir alınca en az arızasız 20 sene giderdi. Sonra Zanzung diye bir içıktı attığı TV'ler 3 senede pert olduyordu. Zamsung alan 10 senede 3 TV değiştirirken Sony alanlar hiç değiştirmediler. Marka bağımlılıktır. Yani 20 yılda zamzungçular 5 tane TV alırken Sonyciler 1 tane aldı. Sonuç Sony artık TV üretmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts