Murat Ekinci Pazartesi 09:59 Paylaş Pazartesi 09:59 Merhaba,3 araç için 3 takım kışlık lastik almayı düşünüyorum online siteler normal satış noktalarına göre daha uygun olduğu söyleniyor daha önce online lastik alan memnun kalan arkadaşlar güvenilir denilebilecek siteleri paylaşırsa memnun olurum. Yorum bağlantısı
Semih Güney Pazartesi 10:24 Paylaş Pazartesi 10:24 lastikcim'den uzun süredir alışveriş yaparım bir problem yaşamadım, tavsiye ederim. kolayoto'dan daha önceleri yapmışlığım var orada da problem yaşamadım, hatta piyasaya göre biraz daha uygundur ama son zamanlarda şikayetvar'da çok konuşuluyor. Zamanında n11,hepsiburada,trendyol gibi sitelerden de alışveriş yaptım, satıcıya ve satıcı yorumlarına göz atın sorun olacağını sanmıyorum oralardada. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 10:30 Paylaş Pazartesi 10:30 Alırken lastik taktırma ücretinide hesaba katın bazen hemen hemen başa baş geliyor. Hepsiburada/trendyol bakarım ben genelde kredi kartı taksit kampanyalarıda oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi Pazartesi 10:40 Paylaş Pazartesi 10:40 Ben idefix.com adresini seviyorum bu ara .Fiyatları ve taksit seçenekleri iyi.Daha yeni 4 mevsim sipariş verdim kargoya verilmesini bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 10:59 Paylaş Pazartesi 10:59 Ben de polat lastik adında bir firma ile tecrübe yaşadım geçen kış, inanılmaz bir lastik ve kargo sirkülasyonu var, fiyatları da piyasaya göre makul idi. Lastikleri yaz döneminde sipariş verip toplu aldıkları için ucuza mal ettiklerini söylemişlerdi. Tavsiye ederim. (polatlastik.com)Geçen sene piyasadan %20 gibi uyguna almıştım kış lastiklerimi. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 11:21 Paylaş Pazartesi 11:21 Ahmet Türedi yazdı: Ben idefix.com adresini seviyorum bu ara .Fiyatları ve taksit seçenekleri iyi.Daha yeni 4 mevsim sipariş verdim kargoya verilmesini bekliyorum. Bu siteye baktım diğerlerine oranla fiyat iyi ve en önemlisi mesela word karta faizsiz 6 taksit yapıyor yaza bi goodyear yada mişlen patlatırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 11:28 Paylaş Pazartesi 11:28 Haftasonu goodyear taktırdım. İnternetle arasında taktırma ücretinide düşünürsek fark yoktu. Bu yüzden bayiden almanızı öneririm. Ayrıca karşınızda bi muhatabınız olur. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 11:43 Paylaş Pazartesi 11:43 Net üzerinden lastik almayı mantıklı bulmuyorum. Bir sorun olsa muhatap bulamazsınız. Lastikçide taktırırken sadece takma parası ödersiniz ya sonrası ? 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 11:46 Paylaş Pazartesi 11:46 Daha önce hepsiburada dan 3 kez lastik aldım, sorun yaşamadım, Son kullanım tarihi yazıldığı gibi geldi. Geçen sene HB da da daha ucuz olmasına rağmen bayiden aldım taktırma ile aynı fiyata geldi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 12:27 Paylaş Pazartesi 12:27 Erhan Doruk yazdı: Daha önce hepsiburada dan 3 kez lastik aldım, sorun yaşamadım, Son kullanım tarihi yazıldığı gibi geldi. Geçen sene HB da da daha ucuz olmasına rağmen bayiden aldım taktırma ile aynı fiyata geldi. bayiden alınca takma parası alınıyormu, o ne yahu... Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Pazartesi 12:28 Paylaş Pazartesi 12:28 lastikfabrikasi.com dolandırıcıymış dikkat edin. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 12:37 Paylaş Pazartesi 12:37 Ali Cihangiroğlu yazdı: bayiden alınca takma parası alınıyormu, o ne yahu... Hepsiburada+takma parası = Bayiden alma şeklindeydi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 12:41 Paylaş Pazartesi 12:41 5 defa farklı (n11, hepsiburada, vs) sitelerden nokian lastikler aldım sorun yaşamadım. en son bir arkadaş için continental kış lastiği aldık hepsiuradadan aynı düzce bayi ile görüştüm siz niye veremiyorsunuz internet fiyatına, bir kaç saat sonra dönüş yaptı aynı fiyata verebiliyorum dedi. takma ücreti de almadı. nasıl oldu diye sohbet edince bölge müdürünü aramış durumu anlatmış o da sen müşterini kaybetme aynı fiyattan ver demiş. Ümit Türk yazdı: Net üzerinden lastik almayı mantıklı bulmuyorum. Bir sorun olsa muhatap bulamazsınız. Lastikçide taktırırken sadece takma parası ödersiniz ya sonrası ? lastiği nereden alırsanız alın sonrasında üretici ile muhatapsınız. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 12:55 Paylaş Pazartesi 12:55 Metin Uzunoğlu yazdı: lastiği nereden alırsanız alın sonrasında üretici ile muhatapsınız. Bayiden alırsanız daha hızlı aksiyon alabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazartesi 14:34 Paylaş Pazartesi 14:34 Lastikcim'den aldım ben de 2-3 kere, hiç sorun olmadı. Yukarıda da yazılmış, sök-tak parasını hesap edin alırken, bazen cidden bayi daha ucuza geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 15:22 Paylaş Pazartesi 15:22 Bugune kadar hep internetten lastik aldım daha hiç sorun yaşamadım . min %30 daha ucuza geldi taktırma parası dahil Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Pazartesi 16:18 Paylaş Pazartesi 16:18 Erdoğan Temur yazdı: lastikfabrikasi.com dolandırıcıymış dikkat edin. Benim de bu aralar karşıma çıkıp duruyordu reklamları.Fiyatlara bakinca direkt dolandiriciyim diyor zaten adamlar😀 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 19:13 Paylaş Pazartesi 19:13 Netten de bayiden de lastik aldım, netten alınca anlaşmalı bayisi varsa ücret ödemiyorsunuz Bayiye netteki fiyatı söyleyip verebiliyorlar ise bayiden alıyorum. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazartesi 19:57 Paylaş Pazartesi 19:57 (düzenlendi) En son 1 buçuk ay önce Pazarama'dan 4 adet lastik aldım satıcı Demirtaş Otomotiv, lastik başına 700₺ gibi bir avantajım oldu. Bayi 4000₺ dunlop için fiyat veriyorken ben 3300'e Nokian aldım. Satıcı ile ilgili de hiç sorun yaşamadım 2nci gün lastikler bendeydi ve çok güzel paketlenmişti. 1250₺ de puan kazandım, peşin fiyatına da 9 taksit yaptırdım. Hiç bir bayi bu kadar avantajlı olmuyor. Montaj ücreti gözüme gelmedi Pazartesi 19:58 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Maddi olarak faydaları oluyordur elbet ona itirazım yok. Elbet online satıcı da esnaf ama ben bulunduğunuz il, ilçe hatta mahalleden esnaf, acente varsa onu tercih etmeden yanayım... Kasko, Sigorta, Lastik, Akü gibi malzemelerde muhatap bazen önemli oluyor ve olumsuzluk yaşanabilecek süreçte can sıkıcılığının önüne geçiyor. Ekleme: @Mehmet Ozyurek abi sen mahallemizin acentesisin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ramazan Turan yazdı: Ekleme: @Mehmet Ozyurek abi sen mahallemizin acentesisin 7/24 ulaşabildiğiniz tek acente benim ya Bazıları gece sigorta yapıyor diye şikayetçi gerçi ama olsun 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 7/24 ulaşabildiğiniz tek acente benim ya Bazıları gece sigorta yapıyor diye şikayetçi gerçi ama olsun O bazıları opel aracını satıyor değilmi? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Lastik ihtiyacım yoktu ama tevafuk işte ismim geçmeden ismim geçmiş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts