İçeriğe Yönlendir

Güvenilir Online Lastik Siteleri

Murat Ekinci

Recommended Posts

Murat Ekinci

Merhaba,3 araç için 3 takım kışlık lastik almayı düşünüyorum online siteler normal satış noktalarına göre daha uygun olduğu söyleniyor daha önce online lastik alan memnun kalan arkadaşlar güvenilir denilebilecek siteleri paylaşırsa memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Semih Güney

lastikcim'den uzun süredir alışveriş yaparım bir problem yaşamadım, tavsiye ederim.

kolayoto'dan daha önceleri yapmışlığım var orada da problem yaşamadım, hatta piyasaya göre biraz daha uygundur ama son zamanlarda şikayetvar'da çok konuşuluyor.

Zamanında n11,hepsiburada,trendyol gibi sitelerden de alışveriş yaptım, satıcıya ve satıcı yorumlarına göz atın sorun olacağını sanmıyorum oralardada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Alırken lastik taktırma ücretinide hesaba katın bazen hemen hemen başa baş geliyor. Hepsiburada/trendyol bakarım ben genelde kredi kartı taksit kampanyalarıda oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Ben idefix.com adresini seviyorum bu ara .Fiyatları ve taksit seçenekleri iyi.Daha yeni 4 mevsim sipariş verdim kargoya verilmesini bekliyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben de polat lastik adında bir firma ile tecrübe yaşadım geçen kış, inanılmaz bir lastik ve kargo sirkülasyonu var, fiyatları da piyasaya göre makul idi. Lastikleri yaz döneminde sipariş verip toplu aldıkları için ucuza mal ettiklerini söylemişlerdi. Tavsiye ederim. (polatlastik.com)Geçen sene piyasadan %20 gibi uyguna almıştım kış lastiklerimi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Ahmet Türedi yazdı:

Ben idefix.com adresini seviyorum bu ara .Fiyatları ve taksit seçenekleri iyi.Daha yeni 4 mevsim sipariş verdim kargoya verilmesini bekliyorum.

Bu siteye baktım diğerlerine oranla fiyat iyi ve en önemlisi mesela word karta faizsiz 6 taksit yapıyor :good1: yaza bi goodyear yada mişlen patlatırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren

Haftasonu goodyear taktırdım.

İnternetle arasında taktırma ücretinide düşünürsek fark yoktu.

Bu yüzden bayiden almanızı öneririm.

Ayrıca karşınızda bi muhatabınız olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Net üzerinden lastik almayı mantıklı bulmuyorum. Bir sorun olsa muhatap bulamazsınız. Lastikçide taktırırken sadece takma parası ödersiniz ya sonrası ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Daha önce hepsiburada dan 3 kez lastik aldım, sorun yaşamadım, Son kullanım tarihi yazıldığı gibi geldi. Geçen sene HB da da daha ucuz olmasına rağmen bayiden aldım taktırma ile aynı fiyata geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Erhan Doruk yazdı:

Daha önce hepsiburada dan 3 kez lastik aldım, sorun yaşamadım, Son kullanım tarihi yazıldığı gibi geldi. Geçen sene HB da da daha ucuz olmasına rağmen bayiden aldım taktırma ile aynı fiyata geldi.

bayiden alınca takma parası alınıyormu, o ne yahu...

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bayiden alınca takma parası alınıyormu, o ne yahu...

Hepsiburada+takma parası = Bayiden alma şeklindeydi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

5 defa farklı (n11, hepsiburada, vs) sitelerden nokian lastikler aldım sorun yaşamadım.  en son bir arkadaş için continental kış lastiği aldık hepsiuradadan aynı düzce bayi ile görüştüm siz niye veremiyorsunuz internet fiyatına, bir kaç saat sonra dönüş yaptı aynı fiyata verebiliyorum dedi. takma ücreti de almadı. nasıl oldu diye sohbet edince bölge müdürünü aramış durumu anlatmış o da sen müşterini kaybetme aynı fiyattan ver demiş.

Ümit Türk yazdı:

Net üzerinden lastik almayı mantıklı bulmuyorum. Bir sorun olsa muhatap bulamazsınız. Lastikçide taktırırken sadece takma parası ödersiniz ya sonrası ?

lastiği nereden alırsanız alın sonrasında üretici ile muhatapsınız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Metin Uzunoğlu yazdı:

lastiği nereden alırsanız alın sonrasında üretici ile muhatapsınız.

Bayiden alırsanız daha hızlı aksiyon alabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Lastikcim'den aldım ben de 2-3 kere, hiç sorun olmadı.

Yukarıda da yazılmış, sök-tak parasını hesap edin alırken, bazen cidden bayi daha ucuza geliyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Bugune kadar  hep internetten lastik aldım daha hiç sorun yaşamadım . min %30 daha ucuza geldi taktırma parası dahil 

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Erdoğan Temur yazdı:

lastikfabrikasi.com dolandırıcıymış dikkat edin.

Benim de bu aralar karşıma çıkıp duruyordu reklamları.Fiyatlara bakinca direkt dolandiriciyim diyor zaten adamlar😀

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Netten de bayiden de lastik aldım, netten alınca anlaşmalı bayisi varsa ücret ödemiyorsunuz

Bayiye netteki fiyatı söyleyip verebiliyorlar ise bayiden alıyorum.

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
(düzenlendi)

En son 1 buçuk ay önce Pazarama'dan 4 adet lastik aldım satıcı Demirtaş Otomotiv, lastik başına 700₺ gibi bir avantajım oldu. Bayi 4000₺ dunlop için fiyat veriyorken ben 3300'e Nokian aldım. 

Satıcı ile ilgili de hiç sorun yaşamadım 2nci gün lastikler bendeydi ve çok güzel paketlenmişti. 1250₺ de puan kazandım, peşin fiyatına da 9 taksit yaptırdım. Hiç bir bayi bu kadar avantajlı olmuyor. Montaj ücreti gözüme gelmedi

tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Maddi olarak faydaları oluyordur elbet ona itirazım yok. Elbet online satıcı da esnaf ama ben bulunduğunuz il, ilçe hatta mahalleden esnaf, acente varsa onu tercih etmeden yanayım... Kasko, Sigorta, Lastik, Akü gibi malzemelerde muhatap bazen önemli oluyor ve olumsuzluk yaşanabilecek süreçte can sıkıcılığının önüne geçiyor.

Ekleme: @Mehmet Ozyurek abi sen mahallemizin acentesisin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ramazan Turan yazdı:

Ekleme: @Mehmet Ozyurek abi sen mahallemizin acentesisin :)

7/24 ulaşabildiğiniz tek acente benim ya :)

Bazıları gece sigorta yapıyor diye şikayetçi gerçi ama olsun :)

• Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

7/24 ulaşabildiğiniz tek acente benim ya :)

Bazıları gece sigorta yapıyor diye şikayetçi gerçi ama olsun :)

O bazıları opel aracını satıyor değilmi? :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Lastik ihtiyacım yoktu ama tevafuk işte ismim geçmeden ismim geçmiş :D

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...