Uğur Özdamar Pazartesi 08:48 Paylaş Pazartesi 08:48 Merhabalar Arkadaşlar, Aracım 1000-1100 devirdeyken titreme yapmaya başladı. Boştayken de titreme yapıyor. Ancak tekleme gibi değil. Araç ısındıktan sonra 900 devire düşünce titremeyi kesiyor. Gaza basıyorum 1000-1100 devir arası yine titriyor. Bu eşiği geçtikten sonra titremeyi kesiyor. Bujiler ve kablolar değişti. Motor kulakları da yakın zamanda değişti. Ama hala çözüm olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Emre Demir Pazartesi 13:20 Paylaş Pazartesi 13:20 En basit takoz ,kontrol kulakçık kontrol . Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı Salı 16:56 Paylaş Salı 16:56 Merhaba. Bende de aynı problem mevcut. Arac 2011 Fiesta 1.4 otomatik. Kontak cevirdigim andan itibaren araba icinde zangır zangır bir titreme var. Aşırı rahatsız edici bir durum. P D R farketmiyor, yalnizca N de titremiyor. Hareket halinde hic bir titreme yok, rolantide tekrar titreme basliyor. Motor ısınınca da titreme var yolculuk sonunda ya da ışıklarda anlaşılıyor sadece. Çözüm için birbirimizi haberdar edelim. Iyi aksamlar. Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı Salı 17:05 Paylaş Salı 17:05 Merhaba. Bende de aynı problem mevcut. Arac 2011 Fiesta 1.4 otomatik. Kontak cevirdigim andan itibaren araba icinde zangır zangır bir titreme var. Aşırı rahatsız edici bir durum. P D R farketmiyor, yalnizca N de titremiyor. Hareket halinde hic bir titreme yok, rolantide tekrar titreme basliyor. Motor ısınınca da titreme var yolculuk sonunda ya da ışıklarda anlaşılıyor sadece. Çözüm için birbirimizi haberdar edelim. Iyi aksamlar. Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı Salı 20:00 Paylaş Salı 20:00 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman takozu hiç değişti mi Benim degismedi buyuk ihtimalle hocam, arkadastan alindi ama onun da pek ilgisi olmadigindan boyle bir islem yapildigini sanmiyorum. Araci ilk sahibinden aldik gecen hafta, 100.000 binde su an. Yalnizca rutin bakimlari zamaninda yapılmış. Yuksek km oldugu icin sanziman yagi ve filtresini de degistirelim diyordum. Siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 20:06 Paylaş Salı 20:06 takozdur o lifte alın anlaşılır. yağ da değişir 100 bni çok yüksek değil 1 Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı Salı 20:09 Paylaş Salı 20:09 Teşekkürler hocam. Kontrol ettirip sonuç hakkında bilgi vereceğim. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Özdamar 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Benim şanzıman alt takozu yeni değişti. Ama faydası olmadı maalesef. Bir kaç ustaya gittim basit bir sorun diye uğraşmak istemediler. Bunu bulamazsın dediler. Siz bulursanız buraya yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts