Ebrar Tüfek Pazar 20:50 Paylaş Pazar 20:50 Bizim tesisatçı döşemeci arabası olarak bilinen mitsubishi l300 model aracın yurtdışında Delica ismi ile farklı bir versiyonu mevcut, turbo dizel 4x4, arka kilit var. Geçen gürcü plakalı bitane geldi lokantaya yemek yemeye, aklım gitti arabayı görünce hasta kaldım. Bizdeki modeli ve orjinalde 4x4 olanının offroad donanımlı halinin fotoğraflarını aşşağıya bırakıyorum, sorum şu, orjinal l300 alıp 4x4 l200 ün motor+ yürüyenini bu arabaya geçirmek yasal bir sorun oluştururmu ? 2.5 turbo dizel manuel espsiz arka kilitli, ss4 lü bi l200 den çıkma motor yürüyen şanzıman arka kilit parça ve tesisatı dahil hepsini bulurum, gerekirse muayeneye girerken şaftı iptal edip 2 çekere de çeviririm. Yeri gelmişken ufak bilgi: SS4 de Orta kilit var, SS3 de yok, aradaki farkı nerden anlarım derseniz ufak arazi şanzıman kolunda 2h 4h 4l yazıyorsa ss3 dür, 2h 4h 4l 4llc yazıyorsa SS4 oluyor. Super select açılımı. Bu bahsettiğim işlemi yasal olarak yapmamda bi sakınca varmıdır ? Maliyeti hiç önemli değil. Ömürlük bi proje niyetim var. Orjinal L300 Delica 4wd Modeli (offroad donanımlı) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:51 Paylaş Pazar 20:51 4x2 olan bir ruhsatı 4x4 e çevireceksin bu bir sorun olur. Ruhsatta yanlış yazılmış ayaklarına yatabilirsin. Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 20:57 Paylaş Pazar 20:57 ofroad zaten yapamaz bu minibüs onu geçtim. karavan desen içinde ayakta bile duramazsın zevk meseleside bana harcanacak paraya mantıksız geldi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:04 Paylaş Pazar 21:04 Ali Gök yazdı: ofroad zaten yapamaz bu minibüs onu geçtim. karavan desen içinde ayakta bile duramazsın zevk meseleside bana harcanacak paraya mantıksız geldi. Neden yapamaz? Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 21:09 Paylaş Pazar 21:09 Servet Aydın yazdı: Neden yapamaz? o arabayı 4 çekere sorunsuz dönüştürecek usta varmı ülkede yağ değişecek adam bulamıyoruz artık 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:10 Paylaş Pazar 21:10 Ama sen araç ofroad yapamaz dedin. Sistem dönüşümü parçalar olduktan sonra bi lifte bakıyor Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Pazar 21:13 Paylaş Pazar 21:13 Delica 'nın yeni kasası ile bayağı ilgilendim. Alt yapı pajero deniyordu. Gürcistan da dağ yollarında Delica çok kullanılır. Yeni kasası Starex'e benziyor. Az da olsa ülkemizde var. Bunun 4x4 kazalısı memlekette vardı. Aslında tam toplamalıktı. Rastlarsam bilgilerini atayım. Muayeneye gelince 4x4 karavan ile muayenelere giriyorum. 4x4 olduğuna bakmıyorlar bile. Ruhsatta da 4x4 ibaresi yok. Ne olur ne olmaz diye muayene esnasında söylüyorum öyle kanala sokuyorlar. Muayene sıkıntı değil gibi görünüyor . Sanayi ortamında olan birisi için tavsiye edilir. Bu tip araçlardan Toyota Hiace 4x4 ,Kia Besta 4x4 de var. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazar 21:15 Paylaş Pazar 21:15 asfaltta zor gidiyor bunlar arazide ne edecek 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:29 Paylaş Pazar 21:29 Aman o girdi bende peşine gideyim deme kalırsın bak Cavit Çırakoğlu yazdı: Delica 'nın yeni kasası ile bayağı ilgilendim. Alt yapı pajero deniyordu. Gürcistan da dağ yollarında Delica çok kullanılır. Yeni kasası Starex'e benziyor. Az da olsa ülkemizde var. Bunun 4x4 kazalısı memlekette vardı. Aslında tam toplamalıktı. Rastlarsam bilgilerini atayım. Muayeneye gelince 4x4 karavan ile muayenelere giriyorum. 4x4 olduğuna bakmıyorlar bile. Ruhsatta da 4x4 ibaresi yok. Ne olur ne olmaz diye muayene esnasında söylüyorum öyle kanala sokuyorlar. Muayene sıkıntı değil gibi görünüyor . Sanayi ortamında olan birisi için tavsiye edilir. Bu tip araçlardan Toyota Hiace 4x4 ,Kia Besta 4x4 de var. Bendeki starex alt yapısı sorento ile birebir aynı idi. Sattığıma pişman olduğum ikinci araçtır. Diğeri voyager 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 22:24 Paylaş Pazar 22:24 Eğer elde atadan dededen kalma satılmayıp katolik nikahı kıyılacak, duygusal bağ olan bir L300 yoksa kasmaya değmez bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 22:54 Paylaş Pazar 22:54 Ebrar alalım sana bir defender üzülme bak keyfine. istersen minibüs ruhsatlısını da alırız. Bu eski hurdaların parçası felan bulunmaz. taş gibi otokar varken. Yahut minibüs karavan sevdası olacaksa otokar magirüs minibüs felan bak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 05:25 Paylaş Pazartesi 05:25 Ebrar Tüfek yazdı: Bizim tesisatçı döşemeci arabası olarak bilinen bizim burada tesisatçı Honda /volvo ya felan biniyorlar Yorum bağlantısı
Hamit inan Pazartesi 05:45 Paylaş Pazartesi 05:45 Faturalı motor ruhsata işlenerek değişiyor diye biliyorum ama arazida kaplumbağa gibi yuvarlanır tepeden aşağı 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 06:47 Paylaş Pazartesi 06:47 Mehmet Göktürk yazdı: Ebrar alalım sana bir defender üzülme bak keyfine. istersen minibüs ruhsatlısını da alırız. Bu eski hurdaların parçası felan bulunmaz. taş gibi otokar varken. Yahut minibüs karavan sevdası olacaksa otokar magirüs minibüs felan bak. Ambulans çıkmaları hala var mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 08:40 Paylaş Pazartesi 08:40 Mertol Kip yazdı: Ambulans çıkmaları hala var mı ? Var tabi ama en güzeli pikap alıp sonradan 4 kapı görünümlü 2 kapı olarak kapamak. ambulanslar ağır biraz. Açılır katlanır tavan ile en güzeli o model. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Pazartesi 15:24 Paylaş Pazartesi 15:24 Harcayacak param var derseniz her şey mümkün. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 16:22 Paylaş Pazartesi 16:22 Bunlar yolda çok güzel giderdi.. Vitesi direksiyondaydı değil mi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazartesi 17:57 Paylaş Pazartesi 17:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar yolda çok güzel giderdi.. Vitesi direksiyondaydı değil mi.. Aynen manuel bide okul servisiydi bizim Bide exclusive olanları vardı. Bana da bı minibüs lazım aslında işe servis Atacan :∆ transporter bakıyorum bunlara da mı baksam . Otomobil ruhsatlısi var mı acaba :P Varmış valla https://shbd.io/s/Wiw0BISr Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 18:07 Paylaş Pazartesi 18:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlar yolda çok güzel giderdi.. Vitesi direksiyondaydı değil mi.. Uzun yolda yormayan tek taşıt. Kolları sal direksiyon üstüne fizana git Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 18:41 Paylaş Pazartesi 18:41 Birde bu var Kurtköy'de Bir ara Doğan Kabak videoya çekmişti 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts