İçeriğe Yönlendir

Yeni Araç İçin Kararsızlık

Öner Kurukuz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Uyy neler olmuş. 

ısınmayan motor verimlidir deyip kaçıyorum :) 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Uyy neler olmuş. 

IMG_20240902_120800.jpg

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Uyy neler olmuş. 

Kaşınma ;)

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Altın ve dolar da ekonomimize külli zarar. 

hocam bakış açısına bağlı, kimin ekonomosi tarafından baktığımıza bağlı, çay içelim mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çay dedin hemen aldım geldim bak :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Evren Erakçora yazdı:

Faiz konusunda hassasiyeti anlıyorum,örnek olarak dedim. Borsa , altın, dolar vs diyelim .

faiz başka riba başka diyim bende, ayrıca hepsi aynı be Evren hocam, kaçışın yok kaçtığın şeyde o değil zaten, o iş tefecide olur, neyse herkesin düşüncesi kendine ve sadece kendi doğrusudur zaten, Çağlar aga çay demiş, canım çekti bak hemen aldım, neyse konu derin şu tepede buluşma işini bir dahamı yapsak acaba :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Cihangiroğlu yazdı:

faiz başka riba başka diyim bende, ayrıca hepsi aynı be Evren hocam, kaçışın yok kaçtığın şeyde o değil zaten, o iş tefecide olur, neyse herkesin düşüncesi kendine ve sadece kendi doğrusudur zaten, Çağlar aga çay demiş, canım çekti bak hemen aldım, neyse konu derin şu tepede buluşma işini bir dahamı yapsak acaba :D

Batı gavuru naptı, 80 sene kapıştırdı milleti, türban yasağı, takke yasağı, laiklik eden gidiy, :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mertol Kip
Öner Kurukuz yazdı:

Kaşıntı ile alakası yok. O sizin kendi düşünceniz. Birikmiş paramı yatirima baglamak istiyorum.  Durduğu zaman akrabalardan kurtaramiyoruz maalesef. 

6 yil kullanmışım zaten neden kaşıntı olsun. Km 150bine geldi. Neden yeni araç almak istemeyeyim?

20 bin tl lik telefonla her işini gorebilecekken 80 bin tl yi telefona verenlere söyleyin siz o kaşıntı lafını.

Ama şimdi Öner bi karar vermen lazım. Kaşıntı tuttu mu yoksa alakası yok mu? Konuyu açarken kaşıntı tuttu demişsin bunda da alakası yok demişsin. (bilezik konusunda ısrarcıyım, herkesin kazandığı tek durum o :) )

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...