Emre Şimşek 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Öner Kurukuz yazdı: Yine MGnin bir aracı var MG4 diye.. Fena sayılmaz ama o iç dizayni tasarlayanı elime geçirsem biliyorum yapacağımı... Ön konsol diye kızımın tabletini koymuşlar ön tarafa. Ayrıca bir de max hız 160 km.. Bu ne ?? Şehir içi 550 km leri gördüğü iddia ediliyor ama uzun yolda 400 km civarı gidiyor. İş yerinde 3 arkadaşımda var. İçini beğendiğim araçlardan biridir. Öndeki ekranları dert etmezseniz çok ekonomik bir araç ve içi güzel. Arka koltuğa oturmadan karar vermeyin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Plugin hibrit araç 2 şekilde kullanılır. Sürücü bunu bilmelidir. 1- uzun yola gidilecekse araç şarj durumu %60’da sabitlenir. Araç hibrit gibi gider. Dip gaz yapıldığında turbodan da iyi hızlanır, uzar gider. 2- kısa mesafede kullanılacaksa, batarya doldurulur. Otomatik moda alınır. Batarya %30 olana kadar sadece elektrikle sürülür. bizim millet uzun yola giderken otomatik modda gidiyor. Pil bitince benzinli çalışıyor. Gazlama yapınca pil bitik olduğu için hızlanamıyor. Veya araç sürekli pili belli kapasitenin üstüne çıkarmak için uğraştığından dolayı fazla yakıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım Paylaş 19 Kasım kpss ye girmek gerekiyor mu bunları kullanma ehliyeti almak için* 2 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Çağlar Bayur yazdı: kpss ye girmek gerekiyor mu bunları kullanma ehliyeti almak için* onu bilmem de eskiden ehliyet kursundan geçenler buji meme yapınca ne yapması gerektiğini bilirdi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Hanıma bilezik, biraz hisse senedi, biraz yatırım fonu. Focusa devam. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: buji meme yapınca meksefe.... meme onda olurdu, 800 zımpara yap devam. 1 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Çağlar Bayur yazdı: kpss ye girmek gerekiyor mu bunları kullanma ehliyeti almak için* + mülakat 1 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Eyüp Çetin yazdı: + mülakat Ben yazacaktım. Artık sistemi degistirdiler üstüne 2 yıl öğretmen akademisine gitmen gerekiyor. 4 yıl okuyorsun yetmiyor kpssye giriyorsun o da yetmez gel bakalım 2 sene akademi de pismelisin sonra notlarına bakacaz eğer layık isen seni öğretmen yapacağız diyor. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Kafa karışıklığına neden olan bence uzun araştırmalar ve izlenen videolar. Bu durumda siz kendi beklentilerinizden uzaklaşarak başkalarının beklentileri, olumlu-olumsuz görüşlerini dikkate almış oldunuz. Bence beklentilerinizi bir kağıda yazın sonrasında buna en uygun araç hangisi ise onu alın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım Paylaş 21 Kasım en sevdiğim, ruhsatı başkasının olan ile çamurda tırmanmak , tepede priz bulur umarım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Çağlar Bayur yazdı: en sevdiğim, ruhsatı başkasının olan ile çamurda tırmanmak , tepede priz bulur umarım benzinci bulmasından daha büyük olasılık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: benzinci bulmasından daha büyük olasılık. bidona koyup taşıayabilir, series1 lerde ön çamurlukta yeri bile var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Çağlar Bayur yazdı: bidona koyup taşıayabilir, series1 lerde ön çamurlukta yeri bile var Jeneratöre bağlarsın 😍 Honda hayatonda Bir de v2l var artık. “Abi şarjın var mı” muhabbeti 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: Videonun so nuan bakınca... epey çıkan olmuş.. Yol berbat. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Jeneratöre bağlarsın 😍 Honda hayatonda Bir de v2l var artık. “Abi şarjın var mı” muhabbeti Jeneratör için de benzine ihtiyacın var. Loop a girdi konu 1 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Siz ne yaptınız araç değişimi konusunda karar verebildinizmi ? Araştirmadan önce daha net değiştireyim diyordum şimdi aklım çok karışık kararsız kaldım. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Siz ne yaptınız araç değişimi konusunda karar verebildinizmi ? Araştirmadan önce daha net değiştireyim diyordum şimdi aklım çok karışık kararsız kaldım. Valla şu ana kadar yaptığım tüm araç incelemesi ve araştırma sonucunda yaşadığım yerde bana en ideal araç tam elektrikli. Hybrid ya da sadece benzinli araçlar benim şu an kullandığım araçtan daha fazla tüketiyor. Yeni nesil dizeller de maalesef adbulue kullanıyor. Bu nedenle Togg T10F in çıkmasını ve fiyatların ne olacağını görmek istiyorum. Zaten Togg'un 800 bin tl ye kadar sıfır faizli kredi imkanı da var. O zamanın şartlarını görene kadar elimdeki aracı kullanmaya karar verdim. İlk mesajda da yazdığım gibi aracımın hiçbir sorunu olmadığı gibi donanım olarak da çok çok iyi. 7 Aralık tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Valla şu ana kadar yaptığım tüm araç incelemesi ve araştırma sonucunda yaşadığım yerde bana en ideal araç tam elektrikli. Hybrid ya da sadece benzinli araçlar benim şu an kullandığım araçtan daha fazla tüketiyor. Yeni nesil dizeller de maalesef adbulue kullanıyor. Bu nedenle Togg T10F in çıkmasını ve fiyatların ne olacağını gormek istiyorum. Zaten Togg'un 800 bin tl ye kadar sıfır faizli kredi imkanı da var. O zamanın şartlarını görmeden elimdeki aracı kullanmaya kaear verdim. İlk mesajda da yazdığım gibi aracımın hiçbir sorunu olmadığı gibi donanım olarak da çok çok iyi. Hayırlısı Olsun. Benim kendime ait aracı bırakabileceğim rahat Şarj edebileceğim bir alan olsa kesinlikle Elektrikli düşünürdüm.Zamanla yaygınlaştıkça tanıdıkça mesleki olarak bizlerde Belki bu araçlara bir noktaya kadar müdahale edebilir hale gelebiliriz. Bu beni çok çekiyor ileride emeklilik olursa müstakil bir eve kırsal bir yere geçersem bunu yaparım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Valla şu ana kadar yaptığım tüm araç incelemesi ve araştırma sonucunda yaşadığım yerde bana en ideal araç tam elektrikli. Hybrid ya da sadece benzinli araçlar benim şu an kullandığım araçtan daha fazla tüketiyor. Yeni nesil dizeller de maalesef adbulue kullanıyor. Bu nedenle Togg T10F in çıkmasını ve fiyatların ne olacağını görmek istiyorum. Zaten Togg'un 800 bin tl ye kadar sıfır faizli kredi imkanı da var. O zamanın şartlarını görene kadar elimdeki aracı kullanmaya karar verdim. İlk mesajda da yazdığım gibi aracımın hiçbir sorunu olmadığı gibi donanım olarak da çok çok iyi. Golf TSI, focus , octavia , megane benzinli hemen hemen sizin araçla aynı yakar, benzinliden o kadar korkmaya gerek yok. Yılda 10-15 km yapan için zaten yakıt çok önemli bir kalem olmuyor, aracın değer kaybı, kasko, vergiler vs derken. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık Paylaş 7 Aralık TOGG 1.5 milyon kredi kampanyası başlatmış. Evren Erakçora yazdı: Golf TSI, focus , octavia , megane benzinli hemen hemen sizin araçla aynı yakar, benzinliden o kadar korkmaya gerek yok. Yılda 10-15 km yapan için zaten yakıt çok önemli bir kalem olmuyor, aracın değer kaybı, kasko, vergiler vs derken. aslında yakıtı en çok kafaya takanlar o az km yapanlar oluyor. Kasabalarda senede 5 bin km yapan dizel araçlar kapı önlerinde yıkanıp duruyor yahut güzelim mersedeslere lpg takılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Mehmet Göktürk yazdı: TOGG 1.5 milyon kredi kampanyası başlatmış. 5 milyonluk konuta 450 bin çıkarken, lüks arabaya kendisi kadar çıkması ilginç bir iktisadi anlatım olurdu kitapta yazsa Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Golf TSI, focus , octavia , megane benzinli hemen hemen sizin araçla aynı yakar, benzinliden o kadar korkmaya gerek yok. Yılda 10-15 km yapan için zaten yakıt çok önemli bir kalem olmuyor, aracın değer kaybı, kasko, vergiler vs derken. Bu bahsettiklerin benim yaşadığım yerde 8 lt altına inmiyor. Arkadaşlarım kullanıyor ve çok dikkat ederek kullanıyor. Hatta 1.2 tsi motorlu golf de var o da 7.5 altina düşemiyor. Ben ise 5 ile 5.5 lt arası tüketiyorum. Bu da neredeyse %50 fazla tüketim demek. Senede 15 bin kmye yakın bir mesafe kullanıyorum ve en az 5 sene biniyorum araca. Bu kadar uzun sürede yakılan yakıt iki katından fazla oluyor. Şu anki aracım 6 seneyi geçti mesela. Aracı 64000 km de aldım şu an 150 bin kmde. Her 100 km de ekstra yüzde 50 yakıt farkı ciddi kayıptır. Siz hesap etmediğiniz için size az görünüyor ama fark çok. Benzin 43 tl civari olan bir yerde benzinli araç kullanmak bence gereksiz lüks. Bahsettiğiniz araçlar 1 lt benzin ile 11-12 km giderken ben 1 lt mazotla 19 km gidiyorum. Buradan hesaplayın. Üstelik bu 86 bin km lik kullanımın yüzde 80 i şehir içi... Şehir dışı kullanım daha çok olsa fark da daha fazla olur. Çünkü benzinli arac 6 lt ye düşerken ben 3.8 lt civarına düşüyorum. Fuelist adlı uygulamayı kullanıyorum. Her zaman depo doldururum, 200 tl lik, 400 tl lik ara yakıt almam. Giderim ve fullerim. Alınan yakıtı, fiyatı ve tutarı yazarım. Uygulama istatistikleri çıkarır. Büyük konuşmak olmasın ama asla benzinli araç almam. Benzinli araç kullanmak saçmalıktır. Benzin Arap yarımadasındaki gibi çok cok ucuz olur, küçük motora binersem namerdim... 7 Aralık tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Öner Kurukuz yazdı: Bu bahsettiklerin benim yaşadığım yerde 8 lt altına inmiyor. Arkadaşlarım kullanıyor ve çok dikkat ederek kullanıyor. Hatta 1.2 tsi motorlu golf de var o da 7.5 altina düşemiyor. Ben ise 5 ile 5.5 lt arası tüketiyorum. Bu da neredeyse %50 fazla tüketim demek. Senede 15 bin kmye yakın bir mesafe kullanıyorum ve en az 5 sene biniyorum araca. Bu kadar uzun sürede yakılan yakıt iki katından fazla oluyor. Şu anki aracım 6 seneyi geçti mesela. Aracı 64000 km de aldım şu an 150 bin kmde. Her 100 km de ekstra yüzde 50 yakıt farkı ciddi kayıptır. Siz hesap etmediğiniz için size az görünüyor ama fark çok. Benzin 43 tl civari olan bir yerde benzinli araç kullanmak bence gereksiz lüks. Bahsettiğiniz araçlar 1 lt benzin ile 11-12 km giderken ben 1 lt mazotla 19 km gidiyorum. Buradan hesaplayın. Üstelik bu 86 bin km lik kullanımın yüzde 80 i şehir içi... Şehir dışı kullanım daha çok olsa fark da daha fazla olur. Çünkü benzinli arac 6 lt ye düşerken ben 3.8 lt civarına düşüyorum. Fuelist adlı uygulamayı kullanıyorum. Her zaman depo doldururum, 200 tl lik, 400 tl lik ara yakıt almam. Giderim ve fullerim. Alınan yakıtı, fiyatı ve tutarı yazarım. Uygulama istatistikleri çıkarır. Büyük konuşmak olmasın ama asla benzinli araç almam. Benzinli araç kullanmak saçmalıktır. Benzin Arap yarımadasındaki gibi çok cok ucuz olur, küçük motora binersem namerdim... hibrit dizelde yaktığınız kadar yakar. O da en fazla. Yani sizin oralarda tsi ne yakıyorsa hibrit yarısını yakıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yani sizin oralarda tsi ne yakıyorsa hibrit yarısını yakıyor uludağa çıkak mangal yapak? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts