İçeriğe Yönlendir

Yeni Oyuncağım Suzuki Jimny

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Servet Aydın

Sayın ve ektili yetkali sevimli forum yönetimi; yukardağ mesj yzmate olan farım üyesi Zeki beyin üylikten çıktalmasenı, tüm meslarınnın silmelisini istiyrum. 

Sen majejı okarken yomah yiyordu ben. Yemakın tadeni bile almadım. Keskançlektan elim agayım dolanadu. 

Gareğine yapem yöntim !

• Mutlu 11
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Sayın ve ektili yetkali sevimli forum yönetimi; yukardağ mesj yzmate olan farım üyesi Zeki beyin üylikten çıktalmasenı, tüm meslarınnın silmelisini istiyrum. 

Sen majejı okarken yomah yiyordu ben. Yemakın tadeni bile almadım. Keskançlektan elim agayım dolanadu. 

Gareğine yapem yöntim !

:onder3: ciğer var yiyen mi?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bende partybox 1010 getiririm. I asked to yellow flower dinleriz

Have you got mother, father

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

konuyu işgal etttik. ben siliyorum yazdıklarımı..

hocam konu jimny yani muabbetin dibi segment, ben Zeki beye saygılarımı sunuyorum nefis anlatımı var

Servet Aydın yazdı:

Tükkan yok dinine yandığım

nasıl yok? hiç mi yok

ekonomik-pilav-arabasi-05-800x600.JPG

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Adnan Çakır yazdı:

İstim'e baktın mı? Yada nerelerden düşünüyorsun?

Gebze darıca . E5 veya otoyola yakın olmalı

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Zeki Ağaçgözgü yazdı:

Merhabalar,

Ben Suzuki Jimny cipimle her gün torunumu okulundan alıyorum.Ana yollardaki trafiğe takılmadan henüz imara açılmamış Antalya/Kırcami/Tarım mahallesinde sera tarlaları arasındaki dar ve bazuk yollarda seyir ediyorum.Bu günlerde rüzgar yağmur çamur çok fazla.Torunum sırtında çanyasıyla anahtarı alıp kapıları açmaktan,sağ kapıyı açıp ön koltuğu çekerek arkaya geçmekten,uzanıp anahtarı kontağa takarak digital ekrandaki radyoda fenomen radyoyu açıp müziği başlatmaktan,botlarını çıkarıp arka koltuğa kurulmaktan,diğer araçlardaki arkadaşlarına el sallamaktan,eve aldığımız taze ekmeğide kemirmekten müthiş keyif alıyor.Tabii bende Jimny cipimle bu hava şartlarında bu yollarda torunumla birlikte  oynuyor olmaktan büyük zevk alıyorum.Dedesinin Suzuki Jimny cipinin maketini doğum gününde torunuma hediye ettim. 

Eşimle birlikte Antalya'nın köylerine yaptığımız hafta sonu turlarıda çok keyifli geçiyor.Suzuki Jimny cipimin keyfini Anadolu yollarındaki seyirlerimizde de çıkarıyoruz.Mayıs ayında Artvin-Kars arasında sahara geçidinde karşılaştığımız kar ve tipiden güvenle nasıl çıktığımızı unutamıyoruz.Memleketim Bursa'ya gitmeyi bahane ederek her seferinde kültür ve tabiat varlıklarınıda içine alan farklı rotaları takip ettiğimiz seyirlerimiz de çok keyifli geçiyor.Turlarımızın bazı gecelerinde Suzuki Jimny cipimizde uyumakta çok güzel oluyor.Emeklilik yaşantımızın araca ihtiyaç duyduğumuz her anında bize keyifli ve güvenli seyirler sağlayan Suzuki Jimny cipim bize fazlasıyla yetiyor.Turbo takmadan orjinalliğini bozmadan araç trafiğine açık yollarda 88 km hıza ulaşmadan her mevsimde güvenle ve keyifle seyir ediyoruz. Şehir içinde oyuncak gibi kullanıyorum.Yakıt tüketimi benim kullanım koşullarımda teknik özeliklerde belirtilen değerler çerçevesinde kalıyor. Zaten imalatçısı bizim ihtiyaçlarımıza fazlasıyla cevap veren her özelliği minumum oranda sağlamış.

Kullanmaya başladığım günden bu yana aracı gören hiç tanımadığım kişilerle araçla ilgili hoş sohbetlerimiz oluyor.Tabi ki konuya "kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş" tavrında bakanlar da çıkıyor. Aracı almadan önce medyadaki test videolerının çoğunu izlemiştim.Şimdi Suzuki Jimny keyfinin her anını doya doya yaşıyorum. Suzuki Jimny cipime her bindiğimde bu aracı almakla ne kadar isabetli karar verdiğimi anlıyorum.

Suzuki Jimny cipi  kullanabilme imkanı bulabildiğim her gün için Allah'a şükürler ediyorum.

Hepimize iyi seyirler.

20241013_175209 - Kopya.jpg

20240911_170357.jpg

🧿 Maşallah Pozitif Hayat anlayışı budur.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Servet Aydın yazdı:

Gebze darıca . E5 veya otoyola yakın olmalı

Orada hayat konforu var ama istanbul’da da zibilyon elektrikli araç var. Tüik’e göre 

Türkiye yollarındaki toplam 16 milyon otomobilin, yaklaşık 3.8 milyon adedi İstanbul kayıtlı. Bu da yaklaşık %24'ü ediyor. 

💢 her yıl satılan sıfır otomobillerin %39,15'i İstanbul kayıtlı yani 34 plakalı. 

-Örneğin bu yıl 11 ayda 845 bin otomobil satılırken, 350 bin adedi İstanbul kayıtlı. 

Sonuçta; yollardaki her 100 otomobilin en az 24'ü, her satılanın ise 40'ı İstanbul'da olunca…

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Gülmez yazdı:

angara angara...

🍆

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Orada hayat konforu var ama istanbul’da da zibilyon elektrikli araç var. Tüik’e göre 

Türkiye yollarındaki toplam 16 milyon otomobilin, yaklaşık 3.8 milyon adedi İstanbul kayıtlı. Bu da yaklaşık %24'ü ediyor. 

💢 her yıl satılan sıfır otomobillerin %39,15'i İstanbul kayıtlı yani 34 plakalı. 

-Örneğin bu yıl 11 ayda 845 bin otomobil satılırken, 350 bin adedi İstanbul kayıtlı. 

Sonuçta; yollardaki her 100 otomobilin en az 24'ü, her satılanın ise 40'ı İstanbul'da olunca…

Pilli bebeği bozulan kars kadar götürür sesini çıkarmadan. Burada kira 50 orada 500. Müşteriden tahsil edileceğini de bilir araç sahibi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...