Ali Cihangiroğlu 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Servet Aydın yazdı: Heee, doğru, şimdi çaktım köfteyi araya saklamış birde, kimse görmesin... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Maşallah 🧿 hayırlı olsun iyi günlerde kullanılsın, kazasız cezasız . 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım "Suzuki Jimny nasıl yapılıyor"videosu için Ali Cihangiroğlu Bey'e teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Zeki Ağaçgözgü yazdı: "Suzuki Jimny nasıl yapılıyor"videosu için Ali Cihangiroğlu Bey'e teşekkür ederim. bugün biraz inceledim. Abi bu arabayı 2 milyon yapan şey nedir? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bugün biraz inceledim. Abi bu arabayı 2 milyon yapan şey nedir? asfalt bitince başlayan hayatlar vardır, anlatılmaz yaşanır 2 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım (düzenlendi) Zeki Ağaçgözgü yazdı: "Suzuki Jimny nasıl yapılıyor"videosu için Ali Cihangiroğlu Bey'e teşekkür ederim. Rica ederim, benim çok sevdiğim özel bir araçtır, güle güle kullanın, keyfini çıkarın... Birde bu aracı çok severim... 23 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Çağlar Bayur yazdı: asfalt bitince başlayan hayatlar vardır, anlatılmaz yaşanır Bu aracın yürüyeninde vitara’dan farkı ne? Arazide vitaradan daha fazlasını mı vaadediyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu aracın yürüyeninde vitara’dan farkı ne? Arazide vitaradan daha fazlasını mı vaadediyor? alakaları yok, ikisi de un dan yapılıyor, biri baklava, diğeri simit. un su pekmez/şeker.... hamur kıvamında iken ikisi de aynı , altın sarı, mısır da sarı vb. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu aracın yürüyeninde vitara’dan farkı ne? Arazide vitaradan daha fazlasını mı vaadediyor? Bu araç sabit akslı. Defender gibi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu aracın yürüyeninde vitara’dan farkı ne? Arazide vitaradan daha fazlasını mı vaadediyor? Bu merdiven şasili, gerçek arazi aracı. Vitara crosover gibi daha çok. ( Eski modeller farklıydı) Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım 5 kapılısıda varmış, bizde yok sanırım.... https://www.youtube.com/watch?v=GIQsRbftf2s Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Evren Erakçora yazdı: Bu merdiven şasili, gerçek arazi aracı. Vitara crosover gibi daha çok. ( Eski modeller farklıydı) pahalı olmasının sebebi eski tip şasisi olması mı? No dostum kullandım. Uzun ömürlülük, sağlamlık adına kuşkumuz yok. Ama iç aksamı gerçekten görmenizi isterim. Bu araba asyada suzuki otomobil ailesi içinde en ucuzlardan. Avrupada tersi. İlginç bir durum. yanlış anlaşılmasın tabi. İmkanım olsa böyle sağlam arabayı hep garajımda tutmak isterim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: yanlış anlaşılmasın tabi. İmkanım olsa böyle sağlam arabayı hep garajımda tutmak isterim. Ama garajın yok değil mi? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım İlkay Başaran yazdı: Ama garajın yok değil mi? yani varmış da tansu jimmy almıyormuş gibi anlaşılmasın. Çok ayıp olur 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: pahalı olmasının sebebi eski tip şasisi olması mı? No dostum kullandım. Uzun ömürlülük, sağlamlık adına kuşkumuz yok. Ama iç aksamı gerçekten görmenizi isterim. Bu araba asyada suzuki otomobil ailesi içinde en ucuzlardan. Avrupada tersi. İlginç bir durum. yanlış anlaşılmasın tabi. İmkanım olsa böyle sağlam arabayı hep garajımda tutmak isterim. Eski tip şasisi olması değil. Şasisi olması diyelim. Çok sağlam sayılmaz. uzun ömür de göreceli. soktuğun yerlere bağlı. Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 24 Kasım Yazar Paylaş 24 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bugün biraz inceledim. Abi bu arabayı 2 milyon yapan şey nedir? Merhabalar. Suzuki Jimnymi alırken araç bedeline %80 i kadar ÖTV ,toplamada tekrar %20 KDV eklendi.Yani cipime binebilmem için devlete araç bedelinin %95,9 u kadar vergi ödedim.Acente toplamın %08 i kadar indirim yapmıştı.Ne yapalım sistem böyle...! 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhabalar. Suzuki Jimnymi alırken araç bedeline %80 i kadar ÖTV ,toplamada tekrar %20 KDV eklendi.Yani cipime binebilmem için devlete araç bedelinin %95,9 u kadar vergi ödedim.Acente toplamın %08 i kadar indirim yapmıştı.Ne yapalım sistem böyle...! yok hocam size bir şey demiyorum. Araçta sıkıntı yok. Bence fiyatlandırmada sıkıntı var. s cross da %80 ve %20 kdv biniyor. Hatta gümrük vergileri de var galiba. Hatta uzak doğudan geliyorsa 40’a çıkarıldı geçen hafta. Ama bu araç vitara ve scross’dan neden pahalı onu çözemedim. Siz kullanıyorsunuz. Bizim bilmediğimiz bir şey mi var diye sormak istedim 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 24 Kasım Yazar Paylaş 24 Kasım Merhaba Suzuki Jimny'min üzerindeki orjinal lastiği budur. Antalya ya yağmur yaylalarınada kar yağmaya başladı.Araçta her nekadar all grip pro sistem varsa da henüz kış şartlarını yaşamadımBu Lastiklerde M+S işareti de var. Bunlarla kışın yağmurda karda güvenli sürüş sağlayabilirmiyim bilemiyorum.Sizlerin bu konularda bilgi ve tecrübelerinizin olduğunu tahmin ederek yanıtlarınızı bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Gerçek kış lastiğinde kar sembolü olur, m+s dört mevsim lastik olduğu için ağır şartlarda yetmez. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Tavsiyem, bunlara pek güvenmeyin. Bf urban tercih listenizde yer alsın lastik olarak kalsı 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Aracın kullandıgı lastigin tabanı cok ince.. Arabaya karşıdan bakınca göz tırmalıyor.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Alpay Sumer yazdı: Aracın kullandıgı lastigin tabanı cok ince.. Arabaya karşıdan bakınca göz tırmalıyor.. 100 hp 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhaba Suzuki Jimny'min üzerindeki orjinal lastiği budur. Antalya ya yağmur yaylalarınada kar yağmaya başladı.Araçta her nekadar all grip pro sistem varsa da henüz kış şartlarını yaşamadımBu Lastiklerde M+S işareti de var. Bunlarla kışın yağmurda karda güvenli sürüş sağlayabilirmiyim bilemiyorum.Sizlerin bu konularda bilgi ve tecrübelerinizin olduğunu tahmin ederek yanıtlarınızı bekliyorum. Sorun yok. Arazi olmadıkça 4c4 te kullanmayın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Alpay Sumer yazdı: Aracın kullandıgı lastigin tabanı cok ince.. Arabaya karşıdan bakınca göz tırmalıyor.. ne güzel işte tırmalıyor. Orada bile tırmalıyor. Aytyhhh tamponuma çamurlu su sıçradı demiyor 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts