Cihat Küçükay Pazartesi 05:21 Paylaş Pazartesi 05:21 Hoşgeldiniz. Maaşallah, çok güzel aracınız. Tekerine taş değmesin 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazartesi 08:20 Paylaş Pazartesi 08:20 Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 08:55 Paylaş Pazartesi 08:55 @Zeki Ağaçgözgü Hoş geldiniz. Benden büyük birinin gelmesi ne güzel. İhtiyarlara ara, sıra laf atarlar ama saygıda kusur etmezler. Doğru yerdesiniz. 10 1 5 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Pazartesi 08:56 Paylaş Pazartesi 08:56 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hoşgeldiniz. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle Pazartesi 10:24 Paylaş Pazartesi 10:24 Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 10:55 Paylaş Pazartesi 10:55 Haşmet Güngör yazdı: @Zeki Ağaçgözgü Hoş geldiniz. Benden büyük birinin gelmesi ne güzel. İhtiyarlara ara, sıra laf atarlar ama saygıda kusur etmezler. Doğru yerdesiniz. Ne alakası var yahu? O değil de, Jull Sezar ile savaş hikayelerini anlatsana bi ara bize grandpa. 1 8 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 13:00 Paylaş Pazartesi 13:00 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ne alakası var yahu? O değil de, Jull Sezar ile savaş hikayelerini anlatsana bi ara bize grandpa. Hay, hay. Hat da, belki Zeki beyde toplantılara gelir. Collesium inşaat hatıralarını anlatırız. Pazartesi 13:01 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 5 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 13:03 Paylaş Pazartesi 13:03 Haşmet Güngör yazdı: Hay, hay hat da, belki Zeki beyde toplantılara gelir Collesium inşaat hatıralarını anlatırız. Servet abi göbeklitepeyi anlat anlat bitiremiyor. Ne çalıştık orada bee der hep. 1 8 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Pazartesi 13:21 Paylaş Pazartesi 13:21 Hoş geldiniz,jipiniz de hayırlı olsun.Gercekten herkesin radarinda olup çoğunun cesaret edemediği bir tercih. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 13:50 Paylaş Pazartesi 13:50 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Servet abi göbeklitepeyi anlat anlat bitiremiyor. Ne çalıştık orada bee der hep. Vay be, bir kuş kabartması vardı, onu yapanda oymuş alt köşede imzasını buldular geçen, ne demek o şekiller bir anlatsında gizem çözülsün, tarih yeniden yazılsın Pazartesi 14:31 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 14:16 Paylaş Pazartesi 14:16 Zeki bey hoş geldiniz. Güle güle kullanınız 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 18:10 Paylaş Pazartesi 18:10 İlkay Başaran yazdı: Servet abi göbeklitepeyi anlat anlat bitiremiyor. Ne çalıştık orada bee der hep. Onun için mi her gün doğum gününü kutluyoruz biz bu adamın? 3 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 18:14 Paylaş Pazartesi 18:14 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Onun için mi her gün doğum gününü kutluyoruz biz bu adamın? Şimdi servet abi doğduğunda takvşm icad edilmediği için uzun yıllar kutlanamadı tabi. Sonra nil nehrinin gel gitleri, matbaanın geç gelmesi ve ilk icad edilen tekerleğin direk dansı platfotmu olarak kullanılması falan derken... 1 6 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 18:17 Paylaş Pazartesi 18:17 İlkay Başaran yazdı: Şimdi servet abi doğduğunda takvşm icad edilmediği için uzun yıllar kutlanamadı tabi. Sonra nil nehrinin gel gitleri, matbaanın geç gelmesi ve ilk icad edilen tekerleğin direk dansı platfotmu olarak kullanılması falan derken... Of offf Servetin gazabıyla ilgili ynei bir yazıta ulaşmışlar göbeklide, uygarlığa ne olduğu belli oldu, kaç bence 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 18:29 Paylaş Pazartesi 18:29 Ali Cihangiroğlu yazdı: Of offf Servetin gazabıyla ilgili ynei bir yazıta ulaşmışlar göbeklide, uygarlığa ne olduğu belli oldu, kaç bence Yoksa dinazorlari da göktaşı ayağına kıyma mi yaptı Servet abi. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 20:22 Paylaş Pazartesi 20:22 Mehmet Yeter yazdı: Yoksa dinazorlari da göktaşı ayağına kıyma mi yaptı Servet abi. Tarihteki ilk komdansatör patlamasıydı. Tabi herşey açıklanmıyor. 56.bölge gibi. Göktaşı diyorlar böylesi daha iyi. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 21:06 Paylaş Pazartesi 21:06 ben iyice şüphelenmeye başladım, kim bu Servet ve kaç yaşında? Nuh tufanı ve ondan önceki buzul çağında parmağı varmı? neden motorsiklet alamıyor, yoksa benimi bekliyor? bu ne demek planı ne? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 21:48 Paylaş Pazartesi 21:48 Cern bile aciklayamadi hala parcacik carpistiriyorlar. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 21:56 Paylaş Pazartesi 21:56 Mehmet Yeter yazdı: Cern bile aciklayamadi hala parcacik carpistiriyorlar. aha tam onluk, patlama onun işi, acemiler, çağırsalar anında hallederdi 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 04:19 Paylaş Salı 04:19 Ali Cihangiroğlu yazdı: ben iyice şüphelenmeye başladım, kim bu Servet ve kaç yaşında? Nuh tufanı ve ondan önceki buzul çağında parmağı varmı? neden motorsiklet alamıyor, yoksa benimi bekliyor? bu ne demek planı ne? Adamda ktm duke 250 var Yorum bağlantısı
Serhat Işık Salı 07:12 Paylaş Salı 07:12 Zeki abi hoş geldin. Araç çok güzel. Tur gezilerinde güven verir diye tahmin ediyorum. Benim de çok arzuladığım bir araç. Yanı başımızda Suzuki bayii var. Her geçtiğimde direk Jimy lere bakar dururum. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 08:59 Paylaş Salı 08:59 Zeki abi bu arada hoş geldiniz. Yeni araciniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 09:00 Paylaş Salı 09:00 İlkay Başaran yazdı: Adamda ktm duke 250 var satmadımıydı onu, ne zaman aldı yav, birde almam diyordu, yoksa benmi kaçırdım durumu, bu motor zombi virüsü çok fena, bir girdimi bittin zaten 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 12:17 Paylaş Salı 12:17 Ali Cihangiroğlu yazdı: satmadımıydı onu, ne zaman aldı yav, birde almam diyordu, yoksa benmi kaçırdım durumu, bu motor zombi virüsü çok fena, bir girdimi bittin zaten 4 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts