İçeriğe Yönlendir

Yeni Oyuncağım Suzuki Jimny

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Cihat Küçükay

Hoşgeldiniz. Maaşallah, çok güzel aracınız. Tekerine taş değmesin :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

@Zeki Ağaçgözgü Hoş geldiniz. Benden büyük birinin gelmesi ne güzel.:) İhtiyarlara ara, sıra laf atarlar ama saygıda kusur etmezler. Doğru yerdesiniz.

• Beğen 10
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 5
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hoşgeldiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Haşmet Güngör yazdı:

@Zeki Ağaçgözgü Hoş geldiniz. Benden büyük birinin gelmesi ne güzel.:) İhtiyarlara ara, sıra laf atarlar ama saygıda kusur etmezler. Doğru yerdesiniz.

Ne alakası var yahu? O değil de,  Jull Sezar ile savaş hikayelerini anlatsana bi ara bize grandpa.

• Beğen 1
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Ne alakası var yahu? O değil de,  Jull Sezar ile savaş hikayelerini anlatsana bi ara bize grandpa.

Hay, hay. Hat da, belki Zeki beyde toplantılara gelir. Collesium inşaat hatıralarını anlatırız.

otoclup.jpg

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Haşmet Güngör yazdı:

Hay, hay hat da, belki Zeki beyde toplantılara gelir Collesium inşaat hatıralarını anlatırız.

otoclup.jpg

Servet abi göbeklitepeyi anlat anlat bitiremiyor. Ne çalıştık orada bee der hep.

• Beğen 1
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Hoş geldiniz,jipiniz de hayırlı olsun.Gercekten herkesin radarinda olup çoğunun cesaret edemediği bir tercih.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Servet abi göbeklitepeyi anlat anlat bitiremiyor. Ne çalıştık orada bee der hep.

Vay be, bir kuş kabartması vardı, onu yapanda oymuş alt köşede imzasını buldular geçen, ne demek o şekiller bir anlatsında gizem çözülsün, tarih yeniden yazılsın :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
İlkay Başaran yazdı:

Onun için mi her gün doğum gününü kutluyoruz biz bu adamın? :D

• Beğen 3
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Onun için mi her gün doğum gününü kutluyoruz biz bu adamın? :D

Şimdi servet abi doğduğunda takvşm icad edilmediği için uzun yıllar kutlanamadı tabi. Sonra nil nehrinin gel gitleri, matbaanın geç gelmesi ve ilk icad edilen tekerleğin direk dansı platfotmu olarak kullanılması falan derken...

• Beğen 1
  • Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Şimdi servet abi doğduğunda takvşm icad edilmediği için uzun yıllar kutlanamadı tabi. Sonra nil nehrinin gel gitleri, matbaanın geç gelmesi ve ilk icad edilen tekerleğin direk dansı platfotmu olarak kullanılması falan derken...

Of offf Servetin gazabıyla ilgili ynei bir yazıta ulaşmışlar göbeklide, uygarlığa ne olduğu belli oldu, kaç bence :D

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Of offf Servetin gazabıyla ilgili ynei bir yazıta ulaşmışlar göbeklide, uygarlığa ne olduğu belli oldu, kaç bence :D

Yoksa dinazorlari da göktaşı ayağına kıyma mi yaptı Servet abi.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Yoksa dinazorlari da göktaşı ayağına kıyma mi yaptı Servet abi.

Tarihteki ilk komdansatör patlamasıydı. Tabi herşey açıklanmıyor. 56.bölge gibi.  Göktaşı diyorlar böylesi daha iyi. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ben iyice şüphelenmeye başladım, kim bu Servet ve kaç yaşında? Nuh tufanı ve ondan önceki buzul çağında parmağı varmı? neden motorsiklet alamıyor, yoksa benimi bekliyor? bu ne demek planı ne? :unsure2:

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Cern bile aciklayamadi hala parcacik carpistiriyorlar.

aha tam onluk, patlama onun işi, acemiler, çağırsalar anında hallederdi :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ben iyice şüphelenmeye başladım, kim bu Servet ve kaç yaşında? Nuh tufanı ve ondan önceki buzul çağında parmağı varmı? neden motorsiklet alamıyor, yoksa benimi bekliyor? bu ne demek planı ne? :unsure2:

Adamda ktm duke 250 var

Yorum bağlantısı
Serhat Işık

Zeki abi hoş geldin.

Araç çok güzel. Tur gezilerinde güven verir diye tahmin ediyorum. Benim de çok arzuladığım bir araç. Yanı başımızda Suzuki bayii var. Her geçtiğimde direk Jimy lere bakar dururum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Zeki abi bu arada hoş geldiniz. Yeni araciniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Adamda ktm duke 250 var

satmadımıydı onu, ne zaman aldı yav, birde almam diyordu, yoksa benmi kaçırdım durumu, bu motor zombi virüsü çok fena, bir girdimi bittin zaten :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

satmadımıydı onu, ne zaman aldı yav, birde almam diyordu, yoksa benmi kaçırdım durumu, bu motor zombi virüsü çok fena, bir girdimi bittin zaten :D

image.jpg

image.jpg

• Beğen 4
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...