İçeriğe Yönlendir

Yeni Oyuncağım Suzuki Jimny

Zeki Ağaçgözgü

Recommended Posts

Zeki Ağaçgözgü

Merhabalar.

Ben Zeki Ağaçgözgü

Mesleğim Mimarlık.

Dünyaya geldiğim yer Bursa.

36 yıl önce yerleştiğim Antalya’ da ömrümün 68.mesleğimin 43.yılında Eşim,2 Oğlum 1 Gelinim,1 Torunumla birlikte Allah’ın izni ile huzur içinde yaşıyoruz.

Oyuncak Teneke Cipim

Çocukluğumda;

Çok severek oynadığım sürücüsü asker olan, geriye çekip bıraktığımda öne doğru giden, makinalı tüfeği ateş ederken çat çat ses çıkaran, lastik tekerlekli teneke cipim vardı.

images.jpg.dfcd05d5548415e1bd585158786cd74d.jpg

1982 yılında yaptığım askerliğim sırasında İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulundaki sürücü eğitiminde oyuncağıma benzer ciple tanıştım. İlk defa orada direksiyona geçerek cip kullanmıştım.

Bugüne kadar sahip olduğum binek araçlardan biride 2004 model 3 kapılı 4X4 Suzuki Vitara olmuştu. Yaptığımız doğa, kültür ve turizm gezilerimizde 3 kapılı olmasına rağmen bize sağladığı kullanım rahatlığına çok alışmıştık. Tam bize göre bir araçtı. Bizi çok mutlu etmişti.

Aklımızda kalan bu aracın benzerine sahip olmak Mayıs 2024 de tekrar kısmet oldu.

Yeni Oyuncak Cipim

SUZUKİ JİMNY

2023 Model 1.5 ALLGRİP 4 AT GLX (GRİ-TEK RENK) 1462 CC 102 PS

Acenteden. 0 km. 3 kapılı. 4X4. Otomatik Vitesli. Benzinli.

image.png.e78c3408e279de4688b9caaa9333b380.png

Şimdi;

Kaputunun altında motoru olan, deposuna yakıt doldurulabilen, kapıları açılıp içine binilebilen, motoru çalıştırıldığında her yolda her yöne gidilebilen yeni bir cipim var. 

Modelinin “ 2023 - Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı “na denk gelmesi beni ayrıca sevindiriyor.

Çocukluğumda severek oynadığım teneke cipimin gerçeğine binebildiğim;

Anadolu’muzun doğal güzellikleri ile tarihi ve turistik yörelerini gezebildiğim;

Cipimle oymamaya devam edebildiğim; için Allah’a şükürler ediyorum.

Yeni cipimle 6 ayda 6070 km yol yapmışız.

Herkese iyi günler ve hayırlı yolculuklar.

• Beğen 49
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hoşgeldiniz, süper araba hayırlı olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

forumda ben dahil birçoğumuzun almak istediği ama cesaret edemediği bu yüzden bu zevki yaşayamadığı efsane araç. Tebrik ederiz. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

forumda ben dahil birçoğumuzun almak istediği ama cesaret edemediği bu yüzden bu zevki yaşayamadığı efsane araç. Tebrik ederiz. 

evet katılıyorum  :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Rengi de süpermiş. Güle güle kullanın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hoş geldiniz. Sağlıklı günlerde güle  güle kullanın aracınızı. :nazar: Isparta'ya yolunuz düşerse bekleriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Hayırlı olsun. Ben almak isterdim ama binek olarak da kullanacağımız için s cross’a yönelmiştim. Sonradan başka şeyler çıkınca arabayı değiştiremedim. 

suzuki her zaman radarımızda. Keyifli sürüşler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
(düzenlendi)
Zeki Ağaçgözgü yazdı:

Acenteden. 0 km. 

Bu lafı duymayalı epey olmustu.Babam da sifir aldigi arabasini acentadan sifir aldim derdi:( Hayırlı uğurlu olsun,güzel.gunlerde kullanın :nazar:

tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hoş geldiniz.  Gerçek bir arazi aracı , hayırlı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Balıkesirde sıfıra ajanta derlerdi.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Foruma bir Baby-G Wagon geldi hoş geldi :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Fikri Keleş yazdı:

.Babam da sifir aldigi arabasini acentadan sifir aldim derdi

fabrika bayiye indirirdi, bayi acentaya satardı, müşteri de oradan alırdı. neden bayiden almazdı / alamazdı? bayi taksit yapamadığı için, acenta bakkal gibiydi senet sepet taksitle satardı.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Açtığınız ilk konu.. Ve bu kadar güzel bu kadar sıcak ve bu kadar samimi bir konu. Beğendim ama yetmedi bir de yazayım dedim.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

jimny kullanısıcı farkı hocam

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Maşallah.. Hayırlı olsun .güle güle kullanın.. 

Herkese hayallerini gerçekleştirmek nasip olsun inşallah. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Başlıyormuyuz :D  öyle sadece benzemeklede kalmıyor, g wagonun peşinden ayrılmaz...

süper alet vallahi...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı olsun hoş geldiniz :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

tesadüfe bak ya daha birkac gün önce yakından görüp inceledikce bayıldıgım bir arac 🥰 Acaip cekicii yaa..

Güzel günlerde kazasız belasız kullanın 🧿 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hoşgeldiniz hayırlı olsun acenta aracınız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun.  Çok isteyip de bir türlü cesaret edip alamadığım bir araç. Daihatsu Terios'dan veri bu tip küçük 4 çekerler çok ilglim çekiyor. Belki bir önceki kasa Jimny alabilirim. Bilemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Suzukinin ne ile başladığı konusunda bilgileri almak için edremite bağlanıyoruz :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Hoş geldiniz.

Aklım niyeyse bu tip araçları Muğla, Balıkesir, Antalya gibi güney illere daha çok yakıştırıyor.

Küçükken turist gezdiren üstü açık Suzukileri hep o tarafta görüp çok beğenirdim o yüzden herhalde. Sanki İstanbul'da hiç yokmuş gibi. Çocukluk aklı işte. 

Kazasız belasız aileniz ile güzel günlerde kullanın inşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Metin Mankal yazdı:

Açtığınız ilk konu.. Ve bu kadar güzel bu kadar sıcak ve bu kadar samimi bir konu. Beğendim ama yetmedi bir de yazayım dedim.

Yazıyordum. 

Bayılıyorum böyle nezaket kural imla duygu zengini girişlere. 

Zeki ağabey hoş geldin. Hayranlık ile ancak bakabildiğim bir taşıtın sahibi olman beni henüz seni tanımayan bizi mutlu etti. Kazasız keyifli sürüşler dileriz

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Zeki abi aramıza hoşgeldin, yeni paylaşımlarını merakla bekliyoruz, ağız tadıyla güzel günlerde kullanın , çok güzel maşallah.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Cihangiroğlu
  • Yeni Oluştur...