Zeki Ağaçgözgü 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Merhabalar. Ben Zeki Ağaçgözgü Mesleğim Mimarlık. Dünyaya geldiğim yer Bursa. 36 yıl önce yerleştiğim Antalya’ da ömrümün 68.mesleğimin 43.yılında Eşim,2 Oğlum 1 Gelinim,1 Torunumla birlikte Allah’ın izni ile huzur içinde yaşıyoruz. Oyuncak Teneke Cipim Çocukluğumda; Çok severek oynadığım sürücüsü asker olan, geriye çekip bıraktığımda öne doğru giden, makinalı tüfeği ateş ederken çat çat ses çıkaran, lastik tekerlekli teneke cipim vardı. 1982 yılında yaptığım askerliğim sırasında İzmir Gaziemir Ulaştırma Okulundaki sürücü eğitiminde oyuncağıma benzer ciple tanıştım. İlk defa orada direksiyona geçerek cip kullanmıştım. Bugüne kadar sahip olduğum binek araçlardan biride 2004 model 3 kapılı 4X4 Suzuki Vitara olmuştu. Yaptığımız doğa, kültür ve turizm gezilerimizde 3 kapılı olmasına rağmen bize sağladığı kullanım rahatlığına çok alışmıştık. Tam bize göre bir araçtı. Bizi çok mutlu etmişti. Aklımızda kalan bu aracın benzerine sahip olmak Mayıs 2024 de tekrar kısmet oldu. Yeni Oyuncak Cipim SUZUKİ JİMNY 2023 Model 1.5 ALLGRİP 4 AT GLX (GRİ-TEK RENK) 1462 CC 102 PS Acenteden. 0 km. 3 kapılı. 4X4. Otomatik Vitesli. Benzinli. Şimdi; Kaputunun altında motoru olan, deposuna yakıt doldurulabilen, kapıları açılıp içine binilebilen, motoru çalıştırıldığında her yolda her yöne gidilebilen yeni bir cipim var. Modelinin “ 2023 - Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı “na denk gelmesi beni ayrıca sevindiriyor. Çocukluğumda severek oynadığım teneke cipimin gerçeğine binebildiğim; Anadolu’muzun doğal güzellikleri ile tarihi ve turistik yörelerini gezebildiğim; Cipimle oymamaya devam edebildiğim; için Allah’a şükürler ediyorum. Yeni cipimle 6 ayda 6070 km yol yapmışız. Herkese iyi günler ve hayırlı yolculuklar. 49 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Kasım Paylaş 17 Kasım forumda ben dahil birçoğumuzun almak istediği ama cesaret edemediği bu yüzden bu zevki yaşayamadığı efsane araç. Tebrik ederiz. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: forumda ben dahil birçoğumuzun almak istediği ama cesaret edemediği bu yüzden bu zevki yaşayamadığı efsane araç. Tebrik ederiz. evet katılıyorum 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Hoş geldiniz. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın aracınızı. Isparta'ya yolunuz düşerse bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Hayırlı olsun. Ben almak isterdim ama binek olarak da kullanacağımız için s cross’a yönelmiştim. Sonradan başka şeyler çıkınca arabayı değiştiremedim. suzuki her zaman radarımızda. Keyifli sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Kasım Paylaş 17 Kasım (düzenlendi) Zeki Ağaçgözgü yazdı: Acenteden. 0 km. Bu lafı duymayalı epey olmustu.Babam da sifir aldigi arabasini acentadan sifir aldim derdi Hayırlı uğurlu olsun,güzel.gunlerde kullanın 17 Kasım tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Hoş geldiniz. Gerçek bir arazi aracı , hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Foruma bir Baby-G Wagon geldi hoş geldi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Fikri Keleş yazdı: .Babam da sifir aldigi arabasini acentadan sifir aldim derdi fabrika bayiye indirirdi, bayi acentaya satardı, müşteri de oradan alırdı. neden bayiden almazdı / alamazdı? bayi taksit yapamadığı için, acenta bakkal gibiydi senet sepet taksitle satardı. 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Açtığınız ilk konu.. Ve bu kadar güzel bu kadar sıcak ve bu kadar samimi bir konu. Beğendim ama yetmedi bir de yazayım dedim. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: forumda ben dahil birçoğumuzun almak istediği ama cesaret edemediği bu yüzden bu zevki yaşayamadığı efsane araç. Tebrik ederiz. jimny kullanısıcı farkı hocam 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Maşallah.. Hayırlı olsun .güle güle kullanın.. Herkese hayallerini gerçekleştirmek nasip olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Kasım Paylaş 17 Kasım (düzenlendi) Başlıyormuyuz öyle sadece benzemeklede kalmıyor, g wagonun peşinden ayrılmaz... süper alet vallahi... 17 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Kasım Paylaş 17 Kasım tesadüfe bak ya daha birkac gün önce yakından görüp inceledikce bayıldıgım bir arac 🥰 Acaip cekicii yaa.. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Hayırlı olsun. Çok isteyip de bir türlü cesaret edip alamadığım bir araç. Daihatsu Terios'dan veri bu tip küçük 4 çekerler çok ilglim çekiyor. Belki bir önceki kasa Jimny alabilirim. Bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Suzukinin ne ile başladığı konusunda bilgileri almak için edremite bağlanıyoruz 1 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Hoş geldiniz. Aklım niyeyse bu tip araçları Muğla, Balıkesir, Antalya gibi güney illere daha çok yakıştırıyor. Küçükken turist gezdiren üstü açık Suzukileri hep o tarafta görüp çok beğenirdim o yüzden herhalde. Sanki İstanbul'da hiç yokmuş gibi. Çocukluk aklı işte. Kazasız belasız aileniz ile güzel günlerde kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Metin Mankal yazdı: Açtığınız ilk konu.. Ve bu kadar güzel bu kadar sıcak ve bu kadar samimi bir konu. Beğendim ama yetmedi bir de yazayım dedim. Yazıyordum. Bayılıyorum böyle nezaket kural imla duygu zengini girişlere. Zeki ağabey hoş geldin. Hayranlık ile ancak bakabildiğim bir taşıtın sahibi olman beni henüz seni tanımayan bizi mutlu etti. Kazasız keyifli sürüşler dileriz 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Zeki abi aramıza hoşgeldin, yeni paylaşımlarını merakla bekliyoruz, ağız tadıyla güzel günlerde kullanın , çok güzel maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts