Umut Salman Pazar 11:01 Paylaş Pazar 11:01 (düzenlendi) Merhaba, 2015 polo aracımın ilk sahibi zamanında çakarlı fren lambası taktırmış. Frene basınca fren lambası yanım yanıp sönüyor sonra düzgün bir şekilde yanıyor. İlk sahibinin de iletişim numarası olmadığı için ulaşamıyorum. Yasak olduğu için iptal ettirmek istiyorum fakat kaç tane elektrikçiye gitsemde modülü bulamadılar arabanın içinde bakmadıkları yer kalmadı. Fren lambası da söküldü onda da herhangi bir modül bulamadılar. Modül olmadan sistemin kurulma ihtimali yok denildi. Sistemi orjinaline nasıl çevirebilirim nereye götürmem gerekiyor aracı. Ayrıca aracım “üçüncü fren lambasını kontrol edin” hatası da veriyor sık sık. Fakat fren lambasını kontrol ettiğimde herhangi bir sorun tespit etmedim şimdiye kadar sadece hata veriyor ara sıra. Pazar 11:03 tarihinde Umut Salman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 11:07 Paylaş Pazar 11:07 Üçüncü fren lambasının etrafına bakıldı mı. Fren lambalarının hepsi mi çakarlı ? Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu Pazar 12:26 Paylaş Pazar 12:26 Alpay Sumer yazdı: kodlanmış olabilirmi? Bence de Bu özelliği aktif etmişler. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazar 12:47 Paylaş Pazar 12:47 Metin Akbal yazdı: Kodlama yok diye biliyorum. Yok yok metin hoca 🔥 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 13:15 Paylaş Pazar 13:15 (düzenlendi) https://www.golftutkusu.com/topic/17860-polo-6c-arka-stop-cakar-kodlamasi/ Burada kodlama ile açıldığına dair bir bilgi var. Pazar 13:16 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 16:19 Paylaş Pazar 16:19 (düzenlendi) Ampülün kendisinden olmasın o. Ben ford fiestaya standart ampülü söküp çakarlı takmıştım. Frene basınca çakarlı yanıyordu. Ampülü değiştirmeyi deneyin. Pazar 16:21 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:09 Paylaş Pazar 21:09 Alpay Sumer yazdı: kodlanmış olabilirmi? Fren ışığı ile hiçbir şekilde oynama yok Yorum bağlantısı
Umut Salman Salı 06:22 Yazar Paylaş Salı 06:22 Hocam sadece fren lambasında var. Fren lambasını söktürmüştüm kırılmasını göze alıp. Ama arkasında hiçbir modül bulamadılar. Yazılımcıya da sordum onlar da yazılımla yapılmıyor bu işlem dedi. Ampulünü mü değiştirmeyi deneyeyim o zaman? Yorum bağlantısı
Cem Işık Salı 11:25 Paylaş Salı 11:25 Geçen bir leon'da gördüm bu modulü sağ arka fren lambasının arkasına takıp oradan 3. stopa götürmüşlerdi. Yorum bağlantısı
Umut Salman Salı 12:25 Yazar Paylaş Salı 12:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Üç fren lambasında da var mı ? Görselini eklediğim lambada var sadece diğerleri orijinal. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 13:49 Paylaş Salı 13:49 Umut Salman yazdı: Görselini eklediğim lambada var sadece diğerleri orijinal. Bagaj kapağında cam çevresinde kapaklar trimler vardır. Onların içine sıkıştırmıştır. Tesisatı takip eden biri kolayca bulur. Bu parça zaten led, yani ampul değiştirmiş olamaz. illaki modül vardır. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts