Ümit Türk Cumartesi 08:19 Paylaş Cumartesi 08:19 Merhabalar, Tv izlerken bir anda kanallarda sinyal yok uyarısı aldım. Sadece tv8 kaldı. O da bazen gidip geldi ama uzun bir süre kaldı. Ancak beklememe rağmen düzelmedi. Bende tv sıfırlayıp tekrar kurulum yaptım yine sonuç sıfır sinyal yok. Biraz kurcaladım şu bu derken sinyal var ama arama yaparken kanal 5 tane çıkıyor. Türksatın verdiği tüm frekansları uyguladım değişmedi. Emin olmak adına rahmetli annemin tv yi getirip taktım kanallar açık. Dedim benim tv yi annemin uyduya takayım dedim çalışmadı. Sorunun ne olduğunu anlamadım. Sinyal var ama arama yapamıyor. Yapsada tane yerel kanal çıkıyor sadece. Kablo ve çanakta sorun olduğunu sanmıyorum çünkü annemin tv aynı uydu çanağına bağlı kablolar farklı. Yani çanakta çift LNB kullanıyoruz. Benim tv nin lnb çıkışında sorun olabileceğini düşünüyorum ama varsa neden 5 tane kanal verebilsin. Sizce sorun nerede olabilir ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 09:15 Paylaş Cumartesi 09:15 Benim lgde de şu anda kanal d ve teve2 yok, daha önce 360 gitmiş şu anda gösteriyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cumartesi 09:20 Paylaş Cumartesi 09:20 (düzenlendi) Bendeki bu, Teve2 açıkken kanal aramaya girdim sinyali arama yapmadan buldu, geri çıktım düzeldi tüm kanallar Cumartesi 09:27 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 12:20 Paylaş Cumartesi 12:20 Bu TV'lik bir sorun değil.. Televizyonu başka bir anten ile deneyin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 13:03 Paylaş Cumartesi 13:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu TV'lik bir sorun değil.. Televizyonu başka bir anten ile deneyin. Anten başka tv ile denenmiş ve sorunsuzmuş ama. Bence tv nin ayarlarında bi sorun var. Fabrika ayarlarına döndürün bakalım tv'yi, ne olacak görelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 14:06 Paylaş Cumartesi 14:06 Sani Gerşon yazdı: Fabrika ayarlarına döndürün bakalım tv'yi, ne olacak görelim. Ben başlığa göre cevaplamıştım.. Tuner bozulmuş demekki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 14:22 Paylaş Cumartesi 14:22 Tv ayarından otomatik tarama yapmayın. genel arama frekansı var. Onu girin. %99’a kadar neredeyse hiçbir şey bulmuyor. Ama en so%1’de 400 kanal falan buluyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cumartesi 14:24 Yazar Paylaş Cumartesi 14:24 (düzenlendi) Emmi doğru tahmin. Tuner kart bozulmuş. İkinci el için 3500 fiyat çekildi. Sıfırı bulamam dedi. Harici uydu ile sorunu çözdük 😝😝😝 10 yıllık tv ye sıfır parça bulmak zor. Belki de bulunur bilemem. 600 TL ile sorunu çözdük çok şükür evdekiler ile baş edemiyorum ☺️☺️ Ama şunu farkettim. Kanallar daha canlı. Adamın yüzündeki siyah noktayı görüyorum 😂😂😂 Tansu herşeyi denedim bro Cumartesi 14:26 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 16:39 Paylaş Cumartesi 16:39 Ümit Türk yazdı: Emmi doğru tahmin. Tuner kart bozulmuş. İkinci el için 3500 fiyat çekildi. Sıfırı bulamam dedi. Harici uydu ile sorunu çözdük 😝😝😝 10 yıllık tv ye sıfır parça bulmak zor. Belki de bulunur bilemem. 600 TL ile sorunu çözdük çok şükür evdekiler ile baş edemiyorum ☺️☺️ Ama şunu farkettim. Kanallar daha canlı. Adamın yüzündeki siyah noktayı görüyorum 😂😂😂 Tansu herşeyi denedim bro geçen ay eski lg’de tüm kanallar gitti. Aramaya basıyorum. Sinyal yok. Ben de tuner bozuldu sandım. Tv’ciye götürdüm. Şöyle şöyle ara ve sonuna kadar bekle dedi. O şekilde oldu geldi kanallar. Geçmiş olsun size 2 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz Cumartesi 21:52 Paylaş Cumartesi 21:52 Ümit Türk yazdı: Emmi doğru tahmin. Tuner kart bozulmuş. İkinci el için 3500 fiyat çekildi. Sıfırı bulamam dedi. Harici uydu ile sorunu çözdük 😝😝😝 10 yıllık tv ye sıfır parça bulmak zor. Belki de bulunur bilemem. 600 TL ile sorunu çözdük çok şükür evdekiler ile baş edemiyorum ☺️☺️ Ama şunu farkettim. Kanallar daha canlı. Adamın yüzündeki siyah noktayı görüyorum 😂😂😂 Tansu herşeyi denedim bro TV 10 yıldan az ise LG servisine parçayı bir sorun eğer parçanın üretimi yok ise parça fiyatina size yeni televizyon veriyorlar Samsung da uygulama bu şekilde idi Samsung 10 sene boyunca yedek parça üretme zorunluluğu olduğu için temin edemediği parça oldugunda parça parasını alarak yerine muadil yeni televizyon veriyordu isterseniz şansınızı deneyebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 16:02 Yazar Paylaş Pazar 16:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçen ay eski lg’de tüm kanallar gitti. Aramaya basıyorum. Sinyal yok. Ben de tuner bozuldu sandım. Tv’ciye götürdüm. Şöyle şöyle ara ve sonuna kadar bekle dedi. O şekilde oldu geldi kanallar. Geçmiş olsun size Sinyal varken manuel aradım. %100e kadar bekledim 5 kanal buldu. Belki 20 sefer denedim. Türksatın sitesinde yer alan """"Diğer uydu alıcıları içinse, 12380 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılmalıdır.""" frekansları denedim yine olmadı. Televizyon tamircisi bunları ve başka bir kaç frekans denedi yine bulamadı. Sinyal yok diyordu . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts