Süleyman Can 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Merhaba, Dün akşam her zamanki gibi kapattığım masaüstü bilgisayarım bugün açılmadı. Güç düğmesine basıyorum hiç tepki vermiyor. Belli ki biseyler yanmış içinden ama ne tam anlayamadım. 1 sene önce toplamistim sistemi. Aklıma gelen 3 ihtimal var. Güç düğmesi ve devresi Psu nun kendisi Anakart. Diğer parçalardan olsa mutlaka ışıklarını yakardı. Bu 3unden hangisinin fişi çektiğini nasıl anlayabilirim? Kasa ve psu markası: Bitfenix BPA 600W . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce psu kablosunu çıkarıp takıp sıkıca oturtmayı denediniz mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayatımda hiç duymadığım bir PSU markası. Güç düğmesinde sorun olması %99 imkansız. İlk PSU'ya odaklanın. Birilerinden bir psu bulup denemeniz gerekiyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: psu kablosunu çıkarıp takıp sıkıca oturtmayı denediniz mi? Denedim abi hiç tepki vermiyor. Yanık kokusu yok, görünürde deformasyon da yok. Neden kaynaklandığından emin olsam sipariş geçeceğim hemen. Sani Gerşon yazdı: Hayatımda hiç duymadığım bir PSU markası. Güç düğmesinde sorun olması %99 imkansız. İlk PSU'ya odaklanın. Birilerinden bir psu bulup denemeniz gerekiyor. Referans linkteki ürün. https://www.itopya.com/bitfenix-bpa600-600w-80-white-120cm-fanli-psu_u24265 Başka psu bulmadan başka yolu yok sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Süleyman Can yazdı: Başka psu bulmadan başka yolu yok sanırım. PSU tester olacak ya da. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Bütün PSU kablolarını söküp power on pini ile çalıştırmayı deneyin. Yeşil yoluyor rengi genellikle, siyah ile kısa devre yapacaksınız. 13 saat önce tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Anakart üzerindeki tüm kartları ve hdd ssd vs güç ve data kablolarını söküp açılıyor mu bakın eğer psu açılıyorsa 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Yazdıklarınızı da denerim ama önce kendi denediğimi yazayım. Eski bir pc vardı neden bozulduğunu unuttuğum. Onun anakartına güç girişini yaptım. Power on soketlerini yerine taktım. Hem psu hem cpu fanı dönüyor duruyor, çekiyorum takıyorum tekrar dönüyor tekrar duruyor. %100 psu gidik diyebilir miyiz yoksa sizin testlerinizi de yapayım mı gerek var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Süleyman Can yazdı: ski bir pc vardı neden bozulduğunu unuttuğum. onun psu sunu kendi pc'nizde deneseniz? Yorum bağlantısı
Süleyman Can 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Sani Gerşon yazdı: onun psu sunu kendi pc'nizde deneseniz? Onun psu 'su hiç yok :)) Şimdi kafamı karıştıran, dışarıda kısa devre yaptırdım fanlar dönüyor. Anakartın 24pinini bağlayınca çalışmıyor. Voltaj düşük gelmesi de buna sebep olurmuş sanırım. Anakart sağlam olsaydı bari. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Başka bir psu ile denemeden ne desek boş. Önce psu denenecek 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts