Can Altin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Herkese Merhabalar, Aracım geçen gün silecek suyu seviyesinin düşüklüğü ile ilgili uyarı verdi. Bunun üzerine uygun marka silecek suyunu (3 litre) aracın aldığı kadar doldurdum fakat 10 dakika sonra tekrardan araç aynı uyarıyı verdi. Arabayı üç gündür bu şekilde kullanıyorum, her bindiğimde de 3-4 kere silecekleri çalıştırıyorum, gerçekten su bitti mi diye test etmek için. Fakat hala içerisinde yeteri kadar şu var. Tam teşhisi koyamamakla birlikte büyük ihtimalle sensorde bir sıkıntı olduğu aşikar. İş yoğunluğumdan dolayı aracı servise de götüremiyorum. Bu sorunu bir süre göz ardı etmek aklıma gelmeyen başka problemlere sebebiyet verebilir mi diye sizlere de danışmak istedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Sensör bozuk değilse bile en fazla silecek suyunuz biter başka bir şey olmaz Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sensör pislenmiş kireç tutmuştur Demek ki çeşmeden su koymuyoruz abi. Yorum bağlantısı
Can Altin 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Evren Erakçora yazdı: Demek ki çeşmeden su koymuyoruz abi. vallahi simdiye kadar hic cesme suyu koymadim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Evren Erakçora yazdı: Demek ki çeşmeden su koymuyoruz abi. aksine düşünen taraftayım klor iyidir , arab bu bazen kırbaç sever o kadar da üstüne titrememeli Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ben bugune kadar hep cesme suyu koydum butun arabalarima zaten iclerinden bir tanesi silecek suyu dusuk uyarisi verebiliyordu; ancak hangisi hatirlayamadim :-) (linea, fluence, ecosport, civic fe1, qashqai j12) 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Can Altin yazdı: vallahi simdiye kadar hic cesme suyu koymadim Hazır su daha fazla kireç yapıyor kettle dan gördüğüm kadarıyla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce çay demlerken zaten musluk suyunun demi hiçbirinde olmuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts