Mehmet_Acar 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Merhaba 2012 model bir araba aldım. Arabanın 2016 yılında ağır hasar kaydı var bedelsiz olarak gözüküyor. Arabaya kasko yaptırmak istiyorum. Bazı firmalar veriyormuş. İçeriği nasıl oluyor? Yaptıran deneyimleyen oldu mu? Bir far olmuş 4 5 bin lira. Nasıl yapılıyor, içeriği nedir, hasarı masrafı karşılıyor mu? Yaptıramazsam imm paketi alıp geçicem en azından karşı tarafı karşılasın. Ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce @Mehmet Ozyurek tecrübeli bir abimiz. Yardımcı olur sizlere. Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Sani Gerşon yazdı: @Mehmet Ozyurek tecrübeli bir abimiz. Yardımcı olur sizlere. Sağolasın hocam Yorum bağlantısı
Murat Öngür 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet_Acar yazdı: Bir far olmuş 4 5 bin lira. 4-5 Bin lira ise iyi 25 30 bin tl farlar. kasko yapılır ama yüksek çıkıyor bildiğim kadarı ile. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet abi en net bilgiyi verir, ancak benim bildiğim ağır hasarlı araç kaskosu yapan firmalar hasar durumunda sıfır parça vermiyor, çıkma parça tedariki sağlıyor diye kalmış aklımda. Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Murat Öngür yazdı: 4-5 Bin lira ise iyi 25 30 bin tl farlar. kasko yapılır ama yüksek çıkıyor bildiğim kadarı ile. Cem Işık yazdı: Mehmet abi en net bilgiyi verir, ancak benim bildiğim ağır hasarlı araç kaskosu yapan firmalar hasar durumunda sıfır parça vermiyor, çıkma parça tedariki sağlıyor diye kalmış aklımda. Aksigorta full kasko 25 bin dedi bilemedim ya cok mu acaba her şey dahil diyor. Arabayı ağırlıklı eşim kullanacak baya acemi bi sürtse falan zaten 25 tutar gibime geliyor. Sizce ne yapayım. Bu sene böyle olur seneye baya düşer diğer firmalarda teklif verir diyor acente Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet_Acar yazdı: Aksigorta full kasko 25 bin dedi bilemedim ya cok mu acaba her şey dahil diyor. Arabayı ağırlıklı eşim kullanacak baya acemi bi sürtse falan zaten 25 tutar gibime geliyor. Sizce ne yapayım. Bu sene böyle olur seneye baya düşer diğer firmalarda teklif verir diyor acente İlk sene içinde herhangi bir hasar olmazsa düşer-düşebilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Önder Özcan yazdı: İlk sene içinde herhangi bir hasar olmazsa düşer-düşebilir. Bi sürtse amorti eder gibime geliyor hocam sanki piyasaya cok hakim değilim ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Önder Özcan yazdı: düşer-düşebilir. düşmezse tükkanın bilioz ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Geldim. Yoğundum bugün. Kusura bakmayın. Ağır hasar kayıtlı, pert araca Kasko bir kaç yolla yapılır. İki türde de sonuç aynıdır. 1- Aracın hasarı yetkili serviste onarılmışsa ve bu ispat edilebiliyorsa Kasko yapılır. 2- Aracın pert kaydını sorgulayamayan şirketlerce yapılır. 3- Aracın pert kaydı olduğu bile bile yapılır. Sonuç olarak yapılan kaskoda aracın kısmi hasarları eksiksiz ödenir. Normal kaskodaki şartlar geçerlidir. Araç tekrar kaza yapar ve tekrar pert olursa araç rayiç bedeli %35 eksik ödenir. Şu an ağır hasar kayıtlı araca Kasko yapan iki şirket biliyorum. Yaptıklarım var. Her şirket yapmaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Geldim. Yoğundum bugün. Kusura bakmayın. Ağır hasar kayıtlı, pert araca Kasko bir kaç yolla yapılır. İki türde de sonuç aynıdır. 1- Aracın hasarı yetkili serviste onarılmışsa ve bu ispat edilebiliyorsa Kasko yapılır. 2- Aracın pert kaydını sorgulayamayan şirketlerce yapılır. 3- Aracın pert kaydı olduğu bile bile yapılır. Sonuç olarak yapılan kaskoda aracın kısmi hasarları eksiksiz ödenir. Normal kaskodaki şartlar geçerlidir. Araç tekrar kaza yapar ve tekrar pert olursa araç rayiç bedeli %35 eksik ödenir. Şu an ağır hasar kayıtlı araca Kasko yapan iki şirket biliyorum. Yaptıklarım var. Her şirket yapmaz. Ak sigorta dediler hocam doğru mu Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: düşmezse tükkanın bilioz ama Taşındık biz. İşi de bıraktık, şehir yok yok ülke değiştirdik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Mehmet_Acar yazdı: Ak sigorta dediler hocam doğru mu Doğru. Birisi bu. Ak bilmeden yapıyor. Tekrar pert olursa önceden de pert olduğunu öğrenirsem %35 eksik öderim diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts