Atakan Kalyoncu Çarşamba 22:50 Paylaş Çarşamba 22:50 Herkese merhaba, 6 ay önce satın aldığım ford mondeo mk3 2.0 dizel aracım ile ilgili bir türlü çözemediğim teknik sorunlarla karşı karşıyayım. Aracımda 2 adet canımı sıkan problem var; 1. Aracım soğukken devir alma aşamasında şakırdama yapıyor( enjektör tamiri ve kodlaması yaptırdım) 2.Aracım her zaman olmasada gaz yemiyor ve sıkışıyor, ayağımı gazdan geçip tekrar gaza bastığımda dolu dolu siyah duman çıkartarak ivmeleniyor. Siz değerli üyelerden bu durumu tecrübe eden veya bilgisi olan büyüklerimden ve küçüklerimden fikir istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 23:25 Paylaş Çarşamba 23:25 Soğuk motor şıkırdama aslında avans sesi. Enjektörlerin tamiri neden yapıldı? Siyah duman yakıtın iyi geldiği ancak havanın yeterli gelmediği hali. Siyah duman enjektör işlemi öncesi de varmıydı? Yorum bağlantısı
Atakan Kalyoncu Çarşamba 23:35 Yazar Paylaş Çarşamba 23:35 Enjektör tamiri anlattığım sorunlar için sanayide bir çok usta tavsiyesi üzerine yaptırdım Siyah duman enjektör tamiri önceside vardı Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 23:53 Paylaş Çarşamba 23:53 Araç hususunda daha ehil kişiler gün içinde yazacaklardır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 05:53 Paylaş Perşembe 05:53 Servet Aydın yazdı: Araç hususunda daha ehil kişiler gün içinde yazacaklardır Siz hangi konuda ehilsiniz? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 09:34 Paylaş Perşembe 09:34 Enjektör doğru onarıldı ise kodlama hatalı yapılmış olablir. Kodlarda hata olunca bazen silerdi diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 09:55 Paylaş Perşembe 09:55 İlkay Başaran yazdı: Siz hangi konuda ehilsiniz? Uzun yaşam🍆 3 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Perşembe 10:51 Paylaş Perşembe 10:51 Servet Aydın yazdı: Uzun yaşam🍆 Uzmanlar uzun yaşamanın sırrını patates olduğunu söylüyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 11:40 Paylaş Perşembe 11:40 Hayrettin Bahadir yazdı: Uzmanlar uzun yaşamanın sırrını patates olduğunu söylüyor Kaşınma Yorum bağlantısı
Atakan Kalyoncu Perşembe 15:54 Yazar Paylaş Perşembe 15:54 (düzenlendi) Enjektörleri ilk aracı çalışan bir arkadaşa yaptırdım o ankaraya gönderdi kütük hariç valfler ve memeleri değişti orjinaliyle ama o kodlayamadı sonra ben trabzonda feniş pompa da enjektörleri tekrar tezgaha koyup her birine kod aldırıp beyne yazdırdım. Kodlamadan önce sabahları çalışıp stop ediyordu ve aşırı fazla beyaz duman vardı. Kodladıktan sonra yukarda yazdığım şikayetlerim eskisi gibi devam etti. ( enjektör tamirinden öncede aynı şikayetlerden gitmiştim) Perşembe 15:57 tarihinde Atakan Kalyoncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Perşembe 17:20 Paylaş Perşembe 17:20 Turbo ve egr valfleri kontrol edildi mi? Egr iptal mi arabada Yorum bağlantısı
Recommended Posts