Mehmet_Acar Çarşamba 20:45 Paylaş Çarşamba 20:45 Merhaba pazartesi günü opel corsa aldım. İnternette gezerken opelin resmi sitesinde ücretsiz chek up diye bir şey görüp az önce randevu oluşturdum. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak. Geri dönüş yapıyorlar mı? Gercekten kontrol ediyorlar mı? Ücret talep ediyorlar mı? Sonuç raporunu bize veriyorlar mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 06:32 Paylaş Perşembe 06:32 parasız bir iş beklemem ben şahsen hiçkimseden. parasını verdiğimiz ürünün hizmetini alamaz olduk 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 07:30 Paylaş Perşembe 07:30 Bir ihtimal şöyle olabilir. Check up yaptık. Şunlar şunlar var. Eğer servisimizde yaptırırsanız check up ücretsiz. Yaptırmam derseniz check up ücretini rica edelim. Gibisinden. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar Perşembe 07:49 Yazar Paylaş Perşembe 07:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir ihtimal şöyle olabilir. Check up yaptık. Şunlar şunlar var. Eğer servisimizde yaptırırsanız check up ücretsiz. Yaptırmam derseniz check up ücretini rica edelim. Gibisinden. Böyle bir not düşmüşler hocam 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Perşembe 09:34 Paylaş Perşembe 09:34 Yetkilinin önünden geçerken uğrayıp sormalı çoğu servis iş yoğunluğunu bahane edebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Perşembe 10:03 Paylaş Perşembe 10:03 Checkup ücretsiz olarak yaparlar sıkıntıları tespit edip fiyat verirler tamam derseniz ücret karşılığı yapılır yaptırmam derseniz döner gelirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet_Acar Perşembe 10:12 Yazar Paylaş Perşembe 10:12 Ferhat Yavuz yazdı: Checkup ücretsiz olarak yaparlar sıkıntıları tespit edip fiyat verirler tamam derseniz ücret karşılığı yapılır yaptırmam derseniz döner gelirsiniz. Hocam acıksası sorunları teşhis edip dışarıda yaptırmak istiyorum serviste yaptıracak bütçem yok Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Perşembe 10:43 Paylaş Perşembe 10:43 (düzenlendi) Mehmet_Acar yazdı: Hocam acıksası sorunları teşhis edip dışarıda yaptırmak istiyorum serviste yaptıracak bütçem yok 7-8 sene önce İstanbul dan araç almaya gittim Opel Astra servis bakımlı kayıtlarına bakalım istersen dedi satıcı arkadaş tamam dedim gittik servise checkup kampanyası var dedi bakalım isterseniz aracınıza olur dedim baktılar ayrıca gem modülleri falan değişimi varmış , garantiden onlarıda değiştirdiler birşey çıkmadı zaten checkupta ücret falanda talep etmediler , teşekkürler dedim aldım geldim Afyon a . Servise sorup gidin isterseniz ücret almazlar kampanya sonuçta Perşembe 10:44 tarihinde Ferhat Yavuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 10:46 Paylaş Perşembe 10:46 Ben bedava bir şey yapacaklarını zannetmiyorum , yapsalar bile elzem yapmamız gereken şeyler var diyip liste verirler 2 liralık işe 10 liralık fatura çıkarırlar. Bende opel sahıbiyim şahsen ben götürmem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:34 Paylaş Perşembe 13:34 otomotivde yıllardır böyle kampanyalar vardır, servise zaten hiç gelmeyecek müşteri getirilir, 100 de 10 u iş yaptırsa kardır, oradan kazanır, kontroller ücretsizdir. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Perşembe 20:01 Paylaş Perşembe 20:01 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir ihtimal şöyle olabilir. Check up yaptık. Şunlar şunlar var. Eğer servisimizde yaptırırsanız check up ücretsiz. Yaptırmam derseniz check up ücretini rica edelim. Gibisinden. Böyle bir duruma hiç denk gelmedim resmi kampanya varsa yaptırmazsanız bile ücret talep edilmiyor. Toyota servisi yüksek hızda ses şikayeti olan henüz 10 bindeki ön fren balatalarını teste gerek duymadan beyan üzerine garanti kapsamında değiştirdi. Renault, Toyota, Hyundai müşteri memnuniyeti yükseklik olan markalar. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce olmayan arızayı varmış söyleyipte bağlayabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts