Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ptc yok mu yahu oıda? malesef hayır. kanada modelinde ev elektriğinden yararlanan motor bloğu ısıtıcısı var. tam webasto koymalık. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak (düzenlendi) Araç doluyken (ki bu çirkini ben uzun yol için kullandığımdan ötürü bagaj dolu ve ailede artık 3 yetişkin + 1 çocuk dan dolayı yüklü hep) arka tarafın çok çökmesi ayrıca gittiğim tatil beldelerinde uzun araç olması sebebiyle ön tarafı bir kaç kere altını vurmamdan dolayı aracın altını servisin yönlendirmesi ile yükselttim. Önden 2-2,5 santim civarı herhangi bir parça ilave olmadan kendi payını kullanarak, arkadan ise amortisör alt takozunu değiştirmek suretiyle yine yükselttik. Şimdilik boş iken herhangi bir olumsuz etki gözlemlemedim. Göze çok gelmesede azcık suv havası geldi. 31 Ocak tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 4 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Talha Bilgi yazdı: Önden 2-2,5 santim civarı herhangi bir parça ilave olmadan kendi payını kullanarak o nasıl bir ayarmış önde? Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: o nasıl bir ayarmış önde? Abi ön tekeri söküp ayar felan yaptılar bu kolların ordan. Çöküp izledim hiç aparat felan takmadı kısa sürdü işlem. Ustanın dediğine göre bu araçlarda (seat alteamı yoksa alman grubumu demek istedi bilemedim ama ) pay var o sayesinde 1-2 hatta 2,5 santim civarı yükseltilebiliyor dedi.... Benim ön yaylar ve amortisörler sağlammış maximum yükselttik dedi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ilginçmiş amortisörde bir braketi var belki, oradaki amortisör gövdesi payından yükseltmişlerdir. Talha Bilgi yazdı: azcık suv havası geldi. harika ötesi olmuş bence! 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Doğan Arşiray yazdı: amortisörde bir braketi var belki, oradaki amortisör gövdesi payından yükseltmişlerdir. harika ötesi olmuş bence! Teşekkür ederim, Bir dahaki yüklü yolculukta artık altını vurmayayım diye gerilip popomu sıkmayacağım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Önden de foto alalım, güzel görünüyor. Bana da lazım böyle bi ayar 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Yan basamak, dodik, arka çeki demiri ve port bagajla daha bi suva yaklaşır bence. Altea Allroad gibi bişey olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Doğan Arşiray yazdı: amortisörde bir braketi var belki, oradaki amortisör gövdesi payından yükseltmişlerdir. harika ötesi olmuş bence! coil denen somunlu hatveli coil gibi bir sistem olması lazım ben fabrikasyon coil hiç duymadım Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak @Köksal Yılmaz bey önden bu iki fotosu var... @Mücahit Erdem bey aslında seat altea xl alltrack diye bir model var sanırım 4 çekerde hem.... 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: coil denen somunlu hatveli coil gibi bir sistem olması lazım ben fabrikasyon coil hiç duymadım coil e gerek yok, berlingo da çok belli idi. çeker yollarım amortisörünün şeklini. öyle birşey varsa 3 cm ye kadar yükseltilebilir ön taraf. 2 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Talha Bilgi yazdı: @Köksal Yılmaz bey önden bu iki fotosu var... @Mücahit Erdem bey aslında seat altea xl alltrack diye bir model var sanırım 4 çekerde hem.... Görmemiştim daha önce, güzel duruyor. Cantuğa mı götürüyorsunuz aracı 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Mücahit Erdem yazdı: Görmemiştim daha önce, güzel duruyor. Cantuğa mı götürüyorsunuz aracı Evet, ilk aracı aldığımda seat altea face grubuna üye oldum orada denk geldim kendisine şimdilik oraya götürüyorum. İlgililer sağolsunlar. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Talha Bilgi yazdı: Evet, ilk aracı aldığımda seat altea face grubuna üye oldum orada denk geldim kendisine şimdilik oraya götürüyorum. İlgililer sağolsunlar. İbrahim usta kuzenimin eşi olur. Selamımı iletin gidince 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Talha Bilgi yazdı: NOT: Torpido sütü yenilemesi sonrası ortalama 1,5 ay geçmiş aynı görüntü duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts