Mehmet Ozyurek Perşembe 07:02 Paylaş Perşembe 07:02 Talha Bilgi yazdı: Tüm iyidileklerini ileten forum dostlarıma Teşekkür Ederim. @Mehmet Ozyurek Abiye de en uygun gariban sikortası ayarladığı için Teşekkür Ederim... En iyisi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Perşembe 07:48 Yazar Paylaş Perşembe 07:48 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Arkadaşın 2015 passatında kavrama seti değiştikten sonra hemen 2ye çekme durumu değişmişti. Ona istinaden yazdım Kavrama seti değişimi yüksek tutar sanırım Oğuzkan bey mesela 1-2 vites oranını yazılım ile ayarlanabiliyormuş. Perşembe 07:48 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan Perşembe 11:34 Paylaş Perşembe 11:34 Hayırlı olsun aracınız, çok iyi fiyata almışsınız birde servis bakımlı güzel bir seçim olmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 12:25 Paylaş Perşembe 12:25 Yakıt yüksek hızda sedandan daha fazla olabilir rüzgar tutuyor çok Yan rüzgarda mesela direksiyona vurma yaptırır 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz Perşembe 12:55 Paylaş Perşembe 12:55 Talha Bilgi yazdı: Teşekkürler, İlk dizel aracım uzun yolda sürüş karakterine alıştıkca düşermi bilmiyorum ama 6,5 lt tüketimi aldığım yol çok düz bir yol değildi ve yolun belkide 70 km'si dur kalk trafikteydik sonra Konyaya bir tırmanış gerçekleşti , akşam yorgun olunca eve varalım diye 130 bandında çok gezdim vs... bunlarda lt bazında tüketime etkenmi ? Dizel için bunları çok bilemiyorum. Ama kağıt üstünde şehirler arası 4,5 lt şehir içi 6 lt yazsa da altea face üyelerinin yorumlarında uzun yol 6 lt diyen çok bazı kullanıcılar 5-5,5 demiş ama nasıl aldılar o değeri bilemiyorum. Birinci önceliğim yakıt değildi zira Kia Sorento 2.5 crdi'lere felan bakıyordum Zamanla kullanımına alışırsınız. Ben yaşadığım yerde şehir içi 5 ile 5.5 lt civarı tüketirken şehirlerarası yolda 110-120 civarı hızlarda 4 lt tüketiyorum. Hep 90 la gidersem 3.6 yı görüyor da öyle de yol bitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 13:09 Paylaş Perşembe 13:09 Otobüs gibi surucen Ben 4 litrenin altına iniyordum 1.6 HDI grand Picasso ile Ama basabas gidince 6 litreler zor değildi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun ferah güzel arabadır. Kullandıkça dsg ye alışırsın(elin bollaşınca dsgye yazılım öneririm), ilk yakıta takılma alıştıkça gerçek değerini yakalarsın. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts