Yücel YILDIZ Çarşamba 10:34 Paylaş Çarşamba 10:34 Sessiz bir sürüş için Hangi motor yağını tavsiye edersiniz? En son aşağıdaki yağ kullanıldı ve yağ değişimi sonrası motor sesi arttı . Benden önce ne kullanılmıştı bilemiyorum Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Çarşamba 11:04 Paylaş Çarşamba 11:04 Bakım zamanı düzenli olarak servise götürüyorum. Yukarıda bahsettiğin yağı koyuyorlar. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ Çarşamba 11:11 Yazar Paylaş Çarşamba 11:11 Fatih Sarıkaya yazdı: Bakım zamanı düzenli olarak servise götürüyorum. Yukarıda bahsettiğin yağı koyuyorlar. Tuhaf o zaman benım araca konulan yağın sahte olma durumundan şühpenemeli miyim ? çünkü yeni yağ konuldu yağ filtresi değişti. Araç ilk çalıştırıldıgından aşırı vuruntulu çalıştı. yağlanınca ses azaldı , sürüşe çıktıgımda direkt olarak farkettım aracın sesının arttıgını Yorum bağlantısı
Murat Sahın Çarşamba 12:30 Paylaş Çarşamba 12:30 Piyasada sahtesi en çok bulunan yağ diyorlar castrol için. Dolayısı ile sahte olma riski de var haliyle. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Çarşamba 12:42 Paylaş Çarşamba 12:42 Yücel YILDIZ yazdı: Tuhaf o zaman benım araca konulan yağın sahte olma durumundan şühpenemeli miyim ? çünkü yeni yağ konuldu yağ filtresi değişti. Araç ilk çalıştırıldıgından aşırı vuruntulu çalıştı. yağlanınca ses azaldı , sürüşe çıktıgımda direkt olarak farkettım aracın sesının arttıgını Bahsettiğin gibi ise, yüksek ihtimal. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Çarşamba 12:50 Paylaş Çarşamba 12:50 Shell tavsiye ederim vw speclerini karşılaması kaydıyla. Yorum bağlantısı
Önder Başböyük Çarşamba 12:55 Paylaş Çarşamba 12:55 Vw 504/507 onaylı 5w-30 1. Liqui moly toptec4200 5L 2. Shell ECT MULTI 5L 3. Castrol Edge III 5L (sahtesi çok aman dikkat) Bu 3 sıralamaya göre tavsiye olunur. Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 12:57 Paylaş Çarşamba 12:57 Al liqui moly 5/30 yaslan arkana. 1 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ Çarşamba 12:58 Yazar Paylaş Çarşamba 12:58 Açıkcası lıqui molly düşünüyorum. 5 lite denmiş ama 4 lt almıyor mu araç motor yağını Önder Başböyük yazdı: Vw 504/507 onaylı 5w-30 1. Liqui moly toptec4200 5L 2. Shell ECT MULTI 5L 3. Castrol Edge III 5L (sahtesi çok aman dikkat) Bu 3 sıralamaya göre tavsiye olunur. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Çarşamba 16:17 Paylaş Çarşamba 16:17 Bu motor yağ seçiyor. Kullanma klavuzunda ne yazıyorsa onun gerçeğini alın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 Çarşamba 20:44 Paylaş Çarşamba 20:44 Forumda bir yazı görmüştüm cok hosuma gitmişti." Castrolün ceosu gelse bu yağ orjinal dese yine inanmam" Mobil devamm Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ Çarşamba 20:57 Yazar Paylaş Çarşamba 20:57 cevaplar için teşekkür ederim peki Bu yag hakkında bilgisi düşüncesi olan var mıdır ? Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ Perşembe 07:14 Yazar Paylaş Perşembe 07:14 (düzenlendi) YAĞ DEĞİŞİMİ YAPILDI SON DURUM ŞU ŞEKİLDE Perşembe 07:16 tarihinde Yücel YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:56 Paylaş Perşembe 08:56 Yücel YILDIZ yazdı: cevaplar için teşekkür ederim peki Bu yag hakkında bilgisi düşüncesi olan var mıdır ? Bu yağı alanlar aşkla alıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 11:52 Paylaş Perşembe 11:52 2 önceki arabamda 8 yıl castrol edge 5w40 kullandım. Onun bir öncesinde castrol 10w40 magnatech kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts