Çağlar Bayur Çarşamba 12:48 Paylaş Çarşamba 12:48 Servet Aydın yazdı: Beyle mi🍆 heh Eyllee Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 13:07 Paylaş Çarşamba 13:07 Sani Gerşon yazdı: Emme sıkıntı değil de, egzoz olursa sıkıntı. 34,saniye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Çarşamba 15:24 Paylaş Çarşamba 15:24 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: https://hizliresim.com/se98470 bugün gidip GTR a baktım bu balatalar 20 cm civarı vardır, kaliper de 21 janta anca sığmış. farklıdırı egea dan bu yeni model abi sanırım 6 piston kaliper şaka bir yana abi boyutu aynı olsa bile illaki malzemesi farklıdır yani. bu kazada freni suçlamak bence saçma yani. araç yarışmak için uygun altyapıya sahip mi, bu aracın üreticisi kaç viraja peş peşe frenlemeye balata dayanır, fren hidroliği ısısı dayanır bir veri vermişte onu mu yerine getirmemiş Çarşamba 15:29 tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 16:57 Paylaş Çarşamba 16:57 boyuunun aynı olması için egeaya takılması gerken jantı şasesi taşımaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 17:16 Paylaş Çarşamba 17:16 Çağlar Bayur yazdı: boyuunun aynı olması için egeaya takılması gerken jantı şasesi taşımaz Abi hani beraber içecektik Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 21:53 Paylaş Çarşamba 21:53 İlkay Başaran yazdı: Abi hani beraber içecektik Oldşayr’lıyı ağırladı ayarları kaçtı normaldir 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 11:32 Paylaş Perşembe 11:32 az önce haber gördüm adamlar tam 230 günde 100 bin araç ürettiler Bu hafta sonu 1548 hp lik 3 motorlu versiyonun lansmanını var geçen seneye kadar telefonları hakkında yorum yaptığımız adamlar 28 martta satışa çıkıp piyasaya sürdükten 230 gün sonra 100 bini geçtiler bile Eleştirelecek bir yanı yok bence tebrik etmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:32 Paylaş Perşembe 13:32 ilim bilim ve matematik ile çalışan başarılı olur, istismalar hariçtir elbett elon gibi felan Yorum bağlantısı
Hamit inan Perşembe 20:56 Paylaş Perşembe 20:56 Üreticinin hatası değil bu durum. O pistte o şekilde yinede iyi gitmiş. 1-2 km inişte bile salmadan frene basarak inecek balata disk yok. En azından sokaklarda yada bizde 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 21:18 Paylaş Perşembe 21:18 o değil de, arka tampondaki vortex beni benden aldı, dizaynın şaheserliğine bak , havayı nasıl da yönlendiriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan Perşembe 21:42 Paylaş Perşembe 21:42 Çağlar Bayur yazdı: o değil de, arka tampondaki vortex beni benden aldı, dizaynın şaheserliğine bak , havayı nasıl da yönlendiriyorlar Çok tacizkar vede tahrikkar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:18 Paylaş Dün saat 05:18 Hamit inan yazdı: Çok tacizkar vede tahrikkar Çok yakar yani 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:55 Paylaş Dün saat 07:55 Hamit inan yazdı: Bu araç bozuk. Arka frenleri tutmuyor veya kampana 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Hamit inan yazdı: Üreticinin hatası değil bu durum. O pistte o şekilde yinede iyi gitmiş. 1-2 km inişte bile salmadan frene basarak inecek balata disk yok. En azından sokaklarda yada bizde Şu fotoğrafı görünce aklıma mazi geldi. Vakti zamanında mondeo MK4 e ilk supercharger ı taktığımda gece yarısı rahmetli Turgay'la TEM e makineyi denemeye çıkmıştık. Tüm sellektöre rağmen bi megane önüme atlamıştı adama plakalık olmamak için hayvan gibi asılmıştım tabi frene. Neyse bir sorun olmadı (bu arada mondeo mk4 ün frenleri efsane bence) Geri döneceğiz, polis durdurdu ehliyet ruhsat falan filan, bizim arabanın önünden deli gibi duman çıkıyor. Giderken anlamıyorsun tabi. İndim baktım benim diskler aynı yukarıdaki makine gibi akkor renk almıştı. O duman benim yanan balatalardan çıkıyormuş meğer. 21 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu araç bozuk. Arka frenleri tutmuyor veya kampana Marka kötülemek için kasti yapılmış da olabilir. Oraya çıkan adam fren bozuk çıkmaz yada neyin ne olacağını bilecek kadar tecrübe sahibi olur. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu araç bozuk. Arka frenleri tutmuyor veya kampana Sorun yok arka freninde. Tutmasa ilk virajda salar arkayı ESP falan kurtaramaz. Fren yapan ön teker her zaman, arkalar dengeleyici. Ve adam frene basınca arabanın arkası kedi gibi pısmış. Normal yani. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hamit inan yazdı: Marka kötülemek için kasti yapılmış da olabilir. Oraya çıkan adam fren bozuk çıkmaz yada neyin ne olacağını bilecek kadar tecrübe sahibi olur. Mertol Kip yazdı: Sorun yok arka freninde. Tutmasa ilk virajda salar arkayı ESP falan kurtaramaz. Fren yapan ön teker her zaman, arkalar dengeleyici. Ve adam frene basınca arabanın arkası kedi gibi pısmış. Normal yani. Çok boloyonoz ! Atlayın hemen! İki dakka yem attım gelenlere bak 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Seni ciddiye alıyoz müdür napalım. çok değişti çook, bikerems saçı çıktı , göbek yok, şortla pisiklete falan biniyor ve, salata! yiyor 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce YAŞLILAR YAZMASIN KONU ALTINA KAÇIRIYOR! 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok değişti çook, bikerems saçı çıktı , göbek yok, şortla pisiklete falan biniyor ve, salata! yiyor Tamirat tadilat gebze 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: YAŞLILAR YAZMASIN KONU ALTINA KAÇIRIYOR! gençclubtr yok mu kuzum yakın gözlüksüz ilaç okuyamayan çoğaldı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tamirat tadilat gebze Bir kaç araç onarım sonrası akşam haberlerinde çıkma şansım? Çağlar Bayur yazdı: gençclubtr yok mu kuzum yakın gözlüksüz ilaç okuyamayan çoğaldı İki aya kadar olacak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Bir kaç araç onarım sonrası akşam haberlerinde çıkma şansım? A haber evet. Tadilat yapmayı sizden öğrenecek değiliz der alt yazıda 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: akşam haberlerinde çıkma şansım Bir haftalık gündem çıkar 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts