Ebrar Tüfek Salı 18:52 Yazar Paylaş Salı 18:52 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trabzon-Samsun’a kadar olan kısımla körfez-istanbul arası kısımların ikisini de trafiksiz yakalamak için kaçta çıkmam lazım acaba 26 senedir Samsun Rize gidip gelirim bahsettiğin yolda trafiksiz yakalama şansın yok abi, en çok dikkat etmen gereken şey ünye ve trabzon içinde akşam 5 6 gibi geçmeyeceksin. Bir ilçe bir şehir buralar işe gidiş ve çıkış saatinde uzak duracaksın ona göre ayarlasan yeter zaten diğer türlü mecburi hafif trafiğe giriyorsun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 20:36 Paylaş Salı 20:36 Ebrar Tüfek yazdı: 26 senedir Samsun Rize gidip gelirim bahsettiğin yolda trafiksiz yakalama şansın yok abi, en çok dikkat etmen gereken şey ünye ve trabzon içinde akşam 5 6 gibi geçmeyeceksin. Bir ilçe bir şehir buralar işe gidiş ve çıkış saatinde uzak duracaksın ona göre ayarlasan yeter zaten diğer türlü mecburi hafif trafiğe giriyorsun gece boş. eskiden avrupa yakasından 15.00'da yola çıkardım. samsun'a 00.00'da düşerdim. sürmene'ye 04.00'da vardığımda ev ahalisinden sağlam küfür yerdim yaşlandık. uykum geliyor artık. Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 06:02 Paylaş Çarşamba 06:02 Ben çift taraflıda hep 05-06:00 gibi çıkarım. Hem uykunu alıp çıkmış oluyorsun, uyku sorunu olmuyor hem de trafik. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 19:15 Paylaş Perşembe 19:15 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ardeşen olsa 1250 falan sizinki. Borçka yusufeli şavşat falan aman allam. Çok uzun gerçekten https://maps.app.goo.gl/mBNtA8D8tBAJMNMZA Tam da burası, 1 seferinden konaklamalı gidip döndük bir seferinde 16 saat iki araç ama ben tek arkadaşım eşi ile değişimli 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 19:40 Paylaş Perşembe 19:40 Adnan Çakır yazdı: https://maps.app.goo.gl/mBNtA8D8tBAJMNMZA Tam da burası, 1 seferinden konaklamalı gidip döndük bir seferinde 16 saat iki araç ama ben tek arkadaşım eşi ile değişimli Buradan Hopa ya inmek zaten Hopadan İstanbul a gelmek kadar yorar 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 20:00 Paylaş Perşembe 20:00 Metin Akbal yazdı: Buradan Hopa ya inmek zaten Hopadan İstanbul a gelmek kadar yorar sahil yolundan merzifona 724km, yusufelinden erzurumdan merzifona 850km acaba hangisinden gittiler bu yaz yusufeli ispir yaptım. herkese tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 20:13 Paylaş Perşembe 20:13 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sahil yolundan merzifona 724km, yusufelinden erzurumdan merzifona 850km acaba hangisinden gittiler bu yaz yusufeli ispir yaptım. herkese tavsiye ederim. Radar daha azdır diye Erzurum tarafından gelirdim sanırım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Metin Akbal yazdı: Radar daha azdır diye Erzurum tarafından gelirdim sanırım radar değilde, erzurum tarafı, sahile göre çok daha rahat. Sahilde adım başı yerleşim yeri var ve bölünmüş yolun kenarları kaldırım. Her an birisi bölünmüş yola atlayabilir. Sahilde yürümek için, limana gitmek için yola atlayan çok oluyor. Sahil yolu bu yüzden çok tehlikeli bence 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 08:20 Paylaş Dün saat 08:20 Acil bir durum için salı gününün ilk saatlerinde gece yola çıktım, Giresuna gittim, dün döndüm, yolda radar namına her çeşidi( pusuya yatan araç, hız koridoru, anlık çekim) mevcuttu, otomobil ruhsatlı olan araçla gel derim. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Acil bir durum için salı gününün ilk saatlerinde gece yola çıktım, Giresuna gittim, dün döndüm, yolda radar namına her çeşidi( pusuya yatan araç, hız koridoru, anlık çekim) mevcuttu, otomobil ruhsatlı olan araçla gel derim. Abi corsa ufak sığmıyoruz bi kaç gün de kalıcam mecburen scudo ile gidicem, ha ozamana kadar corsayı satarsam belli olmaz benim işim o zaman büyük arabayla gidicem 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts