İçeriğe Yönlendir

Samsun İstanbul Yol Güzergahı tavsiyesi

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Trabzon-Samsun’a kadar olan kısımla körfez-istanbul arası kısımların ikisini de trafiksiz yakalamak için kaçta çıkmam lazım acaba

26 senedir Samsun Rize gidip gelirim bahsettiğin yolda trafiksiz yakalama şansın yok abi, en çok dikkat etmen gereken şey ünye ve trabzon içinde akşam 5 6 gibi geçmeyeceksin. Bir ilçe bir şehir buralar işe gidiş ve çıkış saatinde uzak duracaksın ona göre ayarlasan yeter zaten diğer türlü mecburi hafif trafiğe giriyorsun

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

26 senedir Samsun Rize gidip gelirim bahsettiğin yolda trafiksiz yakalama şansın yok abi, en çok dikkat etmen gereken şey ünye ve trabzon içinde akşam 5 6 gibi geçmeyeceksin. Bir ilçe bir şehir buralar işe gidiş ve çıkış saatinde uzak duracaksın ona göre ayarlasan yeter zaten diğer türlü mecburi hafif trafiğe giriyorsun

gece boş.

eskiden avrupa yakasından 15.00'da yola çıkardım. samsun'a 00.00'da düşerdim. sürmene'ye 04.00'da vardığımda ev ahalisinden sağlam küfür yerdim :) yaşlandık. uykum geliyor artık.   

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Ben çift taraflıda hep 05-06:00 gibi çıkarım.

Hem uykunu alıp çıkmış oluyorsun, uyku sorunu olmuyor hem de trafik. 

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ardeşen olsa 1250 falan sizinki. Borçka yusufeli şavşat falan aman allam. Çok uzun gerçekten

https://maps.app.goo.gl/mBNtA8D8tBAJMNMZA

Tam da burası,

1 seferinden konaklamalı gidip döndük  bir seferinde 16 saat iki araç ama ben tek arkadaşım eşi ile değişimli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Adnan Çakır yazdı:

https://maps.app.goo.gl/mBNtA8D8tBAJMNMZA

Tam da burası,

1 seferinden konaklamalı gidip döndük  bir seferinde 16 saat iki araç ama ben tek arkadaşım eşi ile değişimli

Buradan Hopa ya inmek zaten Hopadan İstanbul a gelmek kadar yorar :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Buradan Hopa ya inmek zaten Hopadan İstanbul a gelmek kadar yorar :)

sahil yolundan merzifona 724km, yusufelinden erzurumdan merzifona 850km

acaba hangisinden gittiler :) 

bu yaz yusufeli ispir yaptım. herkese tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sahil yolundan merzifona 724km, yusufelinden erzurumdan merzifona 850km

acaba hangisinden gittiler :) 

bu yaz yusufeli ispir yaptım. herkese tavsiye ederim. 

Radar daha azdır diye Erzurum tarafından gelirdim sanırım :)

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Radar daha azdır diye Erzurum tarafından gelirdim sanırım :)

radar değilde, erzurum tarafı, sahile göre çok daha rahat. Sahilde adım başı yerleşim yeri var ve bölünmüş yolun kenarları kaldırım. Her an birisi bölünmüş yola atlayabilir. Sahilde yürümek için, limana gitmek için yola atlayan çok oluyor. Sahil yolu bu yüzden çok tehlikeli bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Acil bir durum için salı gününün ilk saatlerinde gece yola çıktım, Giresuna gittim, dün döndüm, yolda radar namına her çeşidi( pusuya yatan araç, hız koridoru, anlık çekim) mevcuttu, otomobil ruhsatlı olan araçla gel derim. 

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Köksal Yılmaz yazdı:

Acil bir durum için salı gününün ilk saatlerinde gece yola çıktım, Giresuna gittim, dün döndüm, yolda radar namına her çeşidi( pusuya yatan araç, hız koridoru, anlık çekim) mevcuttu, otomobil ruhsatlı olan araçla gel derim. 

Abi corsa ufak sığmıyoruz bi kaç gün de kalıcam mecburen scudo ile gidicem, ha ozamana kadar corsayı satarsam belli olmaz benim işim o zaman büyük arabayla gidicem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...