Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Yazılım firması sahibi o şekilde açıkladı, windows 7 yüklü bilgisayarda modern oyun oynamayı istemek gibi tarif etti olanları. onu tarif etti ama doğukan bizden bunları istedi demedi. Bana kelime oyunu geldi ama emin değilim tabi. Hukuki olarak kelimelere çok dikkat eder oldum. Benimki kuruntu olabilir 12 Kasım tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Bence ajitasyon yapıyor o da. Beyin eski tamam, diyelim ki güvenlik parametreleri veremiyorsun yenilerdeki gibi, fazla avans verilmiş mi verilmemiş mi? Adamın videosundan ego fışkırıyor zaten, Doğukan'a kibirli diyor bir de. Haklı olduğu taraflar yok değil ama, şimdiden sonra yok ben zaten istemedim vs. demesinin bir anlamı yok. Yapmasaydınız o zaman? Şöyle böyle videoları bayağı izleniyor, insanlar aa Doğukan burada yazılım yaptırmış iyidir burası derken sorun yok, arabamı bozdular deyince mi sorun var? Eğer Orçun ve Deniz biraz makul davransa iş bu kadar uzamaz millete reklam olmazlardı, kendi içlerinde çözülürdü. Memlekette üç kuruş para kazananın spoileri kalkıyor, temel sorun bu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Selim Bilgin yazdı: Bence ajitasyon yapıyor o da. Beyin eski tamam, diyelim ki güvenlik parametreleri veremiyorsun yenilerdeki gibi, fazla avans verilmiş mi verilmemiş mi? Adamın videosundan ego fışkırıyor zaten, Doğukan'a kibirli diyor bir de. Haklı olduğu taraflar yok değil ama, şimdiden sonra yok ben zaten istemedim vs. demesinin bir anlamı yok. Yapmasaydınız o zaman? Şöyle böyle videoları bayağı izleniyor, insanlar aa Doğukan burada yazılım yaptırmış iyidir burası derken sorun yok, arabamı bozdular deyince mi sorun var? Eğer Orçun ve Deniz biraz makul davransa iş bu kadar uzamaz millete reklam olmazlardı, kendi içlerinde çözülürdü. Memlekette üç kuruş para kazananın spoileri kalkıyor, temel sorun bu. iki tarafında çok büyük hataları var anladığım akdarı ile kendi aralarında bu işi çözmek çok zor olmasa gerek ikisi içinde bu şekilde olması belki de iyi oldu. bunun piyasaya düşmesi bir çok kişinin yazılım ve haram beygirlerin doğurabileceği sonuçları görmüş oldu bir çok kişi yazılım ile arabasının uçak olacağını uçacağını düşünüyor. alacağı riskleri hesaplayan yok. yazılımın nelere sebep olabileceğini nelerden vaz geçmesi gerekeceğini bekli biraz anlar şu siyah dumancılar "ne kadar duman o kadar randuman" cı tayfa bilinçli yapılan emniyet kat sayılarını dikkate alan mühendislik hesaplarına uyan yazılım yapan ve yaptıranlara bir lafım yok ancak sonuna kadar Allah ne verdi ise açtırıp sonra patlayan çok araç var sebep kendinden güçlü bir arabayı geçmek yanlış anlaşılmasın benim aracımda da stage1 yazılım var yazılıma karşı değilim ama bunun limitleri zorlama noktasına gelmesi son limitlerde kullanılması bana saçma geliyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Adam demişki kaçak yoldan geliyor bu motor 4 bin dolar değeri var nerde 1.4 milyon 🤣 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çok tatava dönmüş ama bu ticari bir konu. Yazılımcı her şartta hatalı. Motoru avans kırar. AFR den bir şey olmaz, çok çok piston eritirsin. Belli ki avans sorunu olmuş. Neden yazılımcı hatalı dedim, müşteri istediği kadar ısrar etsin, ben yapmam ya da sorumluluğu al üstüne at imzayı yoksa ellemem demeliydi. Eski ECU falan hikaye 8 bit işlemcili sequential ateşlemesi olmayan MS1 ile neler yaptığımızı cümle alem biliyor. Daha ilkel ECU sanırım FACIT hesap makinesi falandır. (ımı uzıy mikiklerini 8086 işlemci vırdı diyene küfür ederim ) 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Kasım Paylaş 12 Kasım (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Çok tatava dönmüş ama bu ticari bir konu. Yazılımcı her şartta hatalı. Motoru avans kırar. AFR den bir şey olmaz, çok çok piston eritirsin. Belli ki avans sorunu olmuş. Neden yazılımcı hatalı dedim, müşteri istediği kadar ısrar etsin, ben yapmam ya da sorumluluğu al üstüne at imzayı yoksa ellemem demeliydi. Eski ECU falan hikaye 8 bit işlemcili sequential ateşlemesi olmayan MS1 ile neler yaptığımızı cümle alem biliyor. Daha ilkel ECU sanırım FACIT hesap makinesi falandır. (ımı uzıy mikiklerini 8086 işlemci vırdı diyene küfür ederim ) Çocuktum annemin işyerinde facitle oynarken yere düşürmüştüm. 2 kat aşağı inmiş dönemin akutu bulmuştu. NE kadar çevirirsek o kadar çarpıyordu o kalmış aklımda. 12 Kasım tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Mertol Kip yazdı: Çok tatava dönmüş ama bu ticari bir konu. Yazılımcı her şartta hatalı. Motoru avans kırar. AFR den bir şey olmaz, çok çok piston eritirsin. Belli ki avans sorunu olmuş. Neden yazılımcı hatalı dedim, müşteri istediği kadar ısrar etsin, ben yapmam ya da sorumluluğu al üstüne at imzayı yoksa ellemem demeliydi. Eski ECU falan hikaye 8 bit işlemcili sequential ateşlemesi olmayan MS1 ile neler yaptığımızı cümle alem biliyor. Daha ilkel ECU sanırım FACIT hesap makinesi falandır. (ımı uzıy mikiklerini 8086 işlemci vırdı diyene küfür ederim ) ben de bunu diyecektim. Bu beyinlerle sketchup’da tasarım yapılmıyor. Eski beyin savunmasına girdiği an dedim tamam, diyecek lafı yok, buradan vuruyor. Seslendiği camia yemez bunu tabi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Doğukan da story atmış, kaçak köçek hiç bir şeyim yok her şeyi belgesiyle paylaşacağım diyor, hadi bakalım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Doğukan da story atmış, kaçak köçek hiç bir şeyim yok her şeyi belgesiyle paylaşacağım diyor, hadi bakalım. Ben göremedim. Not buldum. https://www.instagram.com/stories/tomofilya/ 12 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 12 Kasım Paylaş 12 Kasım İki tarafta hatalarını kabul edip özür dilediler videolarını kaldırdılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım Paylaş 12 Kasım mercimek tunink tayfasında sıradan bir hafta sonu 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Tamer Olcay Çiçek yazdı: İki tarafta hatalarını kabul edip özür dilediler videolarını kaldırdılar İşte bunlar hep tık. Tıkı aldılar YouTube kaç para verdi acaba onlara 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Vesile ile bizim dastır a da bi yazılım yapsak olur mu ? 1.6 atmosferink 105 hp 6 fitez. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Vesile ile bizim dastır a da bi yazılım yapsak olur mu ? 1.6 atmosferink 105 hp 6 fitez. İat’ı sök 20 bg cepte Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Servet Aydın yazdı: İat’ı sök 20 bg cepte Sensörü alıp tapa ile körleyim orayı dimi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Yok la çıkar soketi. Ya da ısı uçlarına direnö bağla -20 filan okut Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Hee bi deneyelim. Hava girişini de biraz hızlandırrım... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Kasım Paylaş 15 Kasım uyarı gelmedimi sana, yaşlı denmiş, alamaz denmiş, ohooo yoksa gerçektenmi yaşlandın Çağlar Bayur yazdı: mercimek tunink tayfasında sıradan bir hafta sonu 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Hee bi deneyelim. Hava girişini de biraz hızlandırrım... Hızlanmaz. Emiş gücü belli. Aşırı besleme yapman gerekir 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Vesile ile bizim dastır a da bi yazılım yapsak olur mu ? 1.6 atmosferink 105 hp 6 fitez. Olur ama oem ecu ya yazılım ile pek bir kazancınız olmaz. PiggyBack takıp O2 sensörünü simüle ederseniz ve acceleration enrichment'ta benzini basarak kalkışlarda AFR yi 12 ye düşürürseniz belirgin fark hissedersiniz ve iddia ediyorum arabanızı tanıyamayacaksınız. Ama son hız falan filan kasmaya gerek yok. Bu yazdıklarım tecrübe ile sabittir. Ciddi yazdım bu arada. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Mertol Kip yazdı: Olur ama oem ecu ya yazılım ile pek bir kazancınız olmaz. PiggyBack takıp O2 sensörünü simüle ederseniz ve acceleration enrichment'ta benzini basarak kalkışlarda AFR yi 12 ye düşürürseniz belirgin fark hissedersiniz ve iddia ediyorum arabanızı tanıyamayacaksınız. Ama son hız falan filan kasmaya gerek yok. Bu yazdıklarım tecrübe ile sabittir. Ciddi yazdım bu arada. Mondeo ya mi takmıştın abi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: Mondeo ya mi takmıştın abi Evet. 2008 olanınaydı. Lacivert sedan olan işte. O kasadan 3 tane aldım karışıyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Mertol Kip yazdı: Olur ama oem ecu ya yazılım ile pek bir kazancınız olmaz. PiggyBack takıp O2 sensörünü simüle ederseniz ve acceleration enrichment'ta benzini basarak kalkışlarda AFR yi 12 ye düşürürseniz belirgin fark hissedersiniz ve iddia ediyorum arabanızı tanıyamayacaksınız. Ama son hız falan filan kasmaya gerek yok. Bu yazdıklarım tecrübe ile sabittir. Ciddi yazdım bu arada. Kaydettim bunu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts