İçeriğe Yönlendir

Kaporta Tamir Tavsiyesi

Emrah Korkmazz

Recommended Posts

Emrah Korkmazz

Herkese merhaba, Istanbul yolculuğumuz sırasında Kurşunlu'da yemek molası verdiğimiz tesiste maalesef park halindeki aracıma top sahası kadar büyük boş alanda bir bayan arkadaş geri geri gelip zoru başararak vurdu ve ön sol çamurlukta göçük oluştu ve çamurlukla kapı arasındaki mesafe neredeyse yok denecek kadar kapandı, sıyırma geçerek açılıyor kapımız.Kendisi de çok üzüldü ve sigortayi delmeyelim,hasarı isterseniz biz karşılarız dedi, eşiyle de görüştük fakat vaktim olmadığını tutanak tutup sonrasında fiyat alıp kendilerine döneceğimi belirttim,kararı ona göre verirsiniz dedim.Hasarin resmini ekliyorum,sizce boyasız halledilir mi? Bir de kaza tutanağının işleme sokulması için bir zaman sınırı var mı? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.IMG_20241108_143350_1.jpg.cf452ecbe7bd4081fe93856783d2b074.jpg

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun Düzceden geçerken göçükçü mustafa var telefonunu atayım bir konuş ve resmini görsün belki halleder, benzeri fiestada olmuştu düzelmişti.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Mehmet Yeter yazdı:

Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Geçmiş olsun Düzceden geçerken göçükçü mustafa var telefonunu atayım bir konuş ve resmini görsün belki halleder, benzeri fiestada olmuştu düzelmişti.

Çok sağol,Metin abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız

Park halindeki aracımıza çok defa çarpıp kaçan oldu. Biz de kameradan bulup, polis akraba sayesinde kapı adreslerini bulup adamların ayağına gidip suçlarından bahsedip gereğini yapmalarını istedik.

Tutanak için kaza yapan kişiyi kaza mahaline çağırıp kaza vermiş süsü vererek polis arıyorduk.

Aktüel olarak bu uygulama devam ediyormu bilmiyorum ama 2018 e kadar olay mahaline polis çağırmanız lazımdı. 

Bu parça boyasız göçük düzeltmeyle olur gibi duruyor

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Benzer birsey bana oldu bundan daha ufakti gocen yer, sigortadan yaptirdim 12.000 tl hasar kaydi cikti :s Camurlugun icine de bakin kaputun icine servise gitseniz daha da fazla hasar cikabilir.20240606_111815_HDR.jpg.8fc0db73a1c49e6817e5633a9f78efd0.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Yahya Melih Ayaksız yazdı:

Park halindeki aracımıza çok defa çarpıp kaçan oldu. Biz de kameradan bulup, polis akraba sayesinde kapı adreslerini bulup adamların ayağına gidip suçlarından bahsedip gereğini yapmalarını istedik.

Tutanak için kaza yapan kişiyi kaza mahaline çağırıp kaza vermiş süsü vererek polis arıyorduk.

Aktüel olarak bu uygulama devam ediyormu bilmiyorum ama 2018 e kadar olay mahaline polis çağırmanız lazımdı. 

Bu parça boyasız göçük düzeltmeyle olur gibi duruyor

Polis akrabanın adı neydi? Tanıdık gibi geldi. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Polis akrabanın adı neydi? Tanıdık gibi geldi. 

Yoksa çarpıp kaçan senmiydin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yolun düşer mi bilmem Kocaeli de Fix Dent var eniştem çamurluk duzelttirdi ayni bu şekil. 2 saatlik işi var gibi bu göçüğün.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Metin Akbal yazdı:

Yolun düşer mi bilmem Kocaeli de Fix Dent var eniştem çamurluk duzelttirdi ayni bu şekil. 2 saatlik işi var gibi bu göçüğün.

Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler abi, İstanbul'da halletmeye çalışıcaz bakalım.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Şayet sigortadan yaptırmak istersek bunun için kaza tarihinden itibaren belli bir zaman dilimi var mı dosya açtırmak için acaba? Sorma sebebim; ailecek tatil için geldik İstanbul'a ve kısıtlı zamanımız var.Onarimla ilgili zaman problemi olursa memlekete dönüşte yaptırırım diyorum.Bu soruyu en doğru @Mehmet Ozyurekabim cevaplar galiba.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Emrah Korkmazz yazdı:

Şayet sigortadan yaptırmak istersek bunun için kaza tarihinden itibaren belli bir zaman dilimi var mı dosya açtırmak için acaba? Sorma sebebim; ailecek tatil için geldik İstanbul'a ve kısıtlı zamanımız var.Onarimla ilgili zaman problemi olursa memlekete dönüşte yaptırırım diyorum.Bu soruyu en doğru @Mehmet Ozyurekabim cevaplar galiba.

2 yıl diye biliyorum. 3 5 bine bu hasar hallolur diye tahmin ediyorum. Bunun için sigortaya başvurmak gereksiz olur karsi taraf için. Sıtmaya razı etmeli 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Metin Akbal yazdı:

2 yıl diye biliyorum. 3 5 bine bu hasar hallolur diye tahmin ediyorum. Bunun için sigortaya başvurmak gereksiz olur karsi taraf için. Sıtmaya razı etmeli 😊

Teşekkürler abi, onlar zaten ilk anda bu teklifi yaptılar ama ben ne kadar masraf olur bilemem dedim,tutanak tutalım ben fiyat alınca sizi ararım ister siz yaptırırsınız ister sigortadan hallederiz dedim.Haber bekliyorlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Emrah Korkmazz yazdı:

Geçmiş olsun Emrah. 
2 yıl süren var ama. Geciktikçe soru işaretleri çoğalır. 
Bir an önce kararını ver ve dosya açtıracaksan Döner dönmez açtır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Geçmiş olsun Emrah. 
2 yıl süren var ama. Geciktikçe soru işaretleri çoğalır. 
Bir an önce kararını ver ve dosya açtıracaksan Döner dönmez açtır. 

Çok sağol abi, teşekkür ederim bilgi için.Burda birkaç tanıdık var bakalım onların kanalıyla halledebilirsem edicem karşi taraf kabul ederse ödemeyi yoksa sigortadan halledicez.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Hasarimizi Maslak sanayide boyasız göçük düzeltme şeklinde yaptırdık kaportacı halaoglunun sayesinde,çok güzel bir işçilik yapıldı ve  dost işi 2 bin tl ödedik..Kaza günü gayet alttan alan biz de yaptırabiliriz diyen hanımefendiyi beni arayın yaptırmadan dediği için aradım bugün 2bin TL masrafı var diye ama kendisi hiç oralı bile olmadi,sigortadan yaptırın dedi direkt.Zorunda olmamakla birlikte 2bin TL için benim arabama 10-15bin TL hasar işlemesi umrunda bile olmadı,ben olsam böyle küçük bir meblağ için hiç düşünmezdim.Bir kez daha insanoğlunun iki yüzlülüğünü gördük çok şükür.Tabi ben o topa girmedim ve cepten yaptırdım arabamı.Rabbim herkesi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın.

IMG-20241111-WA0007.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emrah Korkmazz yazdı:

.Kaza günü gayet alttan alan biz de yaptırabiliriz diyen hanımefendiyi beni arayın yaptırmadan dediği için aradım bugün 2bin TL masrafı var diye ama kendisi hiç oralı bile olmadi,sigortadan yaptırın dedi direkt.

şaşırtmayan bir gelişme

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

Geçmiş olsun sebep olanı da Allah bildiği gibi yapsın.

Daha beteri olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Çağlar Bayur yazdı:

şaşırtmayan bir gelişme

Maalesef abi.

Metin Uzunoğlu yazdı:

Daha beteri olsun.

Ne diyelim abi valla bilemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Keşke olay aninda konusularinla bir videoya kaydetme şansı olsaydı gerçekler acı acı yüzüje vururdu. Geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Mehmet Yeter yazdı:

Keşke olay aninda konusularinla bir videoya kaydetme şansı olsaydı gerçekler acı acı yüzüje vururdu. Geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsınız.

Çok teşekkürler,yani hanımefendi kendini kötü hissetmesin diye en ufak fevri bir tavır sergilememeye özen gösterdim ve biz orda misafir taraftık çünkü kendisi o bölgede sağlık görevlisiydi,tesis çalışanlari da kendisini tanıyordu zaten ama aynı inceliği biz göremedik kendisinden bugünkü konuşmada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...