Ali Gülmez 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 D-smart adına arayıp TV kanallarının uydu üzerinden yapılan hd yayın port fiyatlarının devlet tarafından güncellendiğini, bu fiyat farkının kullanıcılara yansıtmak zorunda olduklarını, fatura yansıtılırsa 4000 tl eğer belirttikleri iban hesabından nakit ödenirse 2000 tl olacağını söyleyip sizi dsmart benzeri bir sisteme yönlendiriyorlar. Gelen kodları siteye girdiğinizde size özel kodlar çıkıyor. Bu kodları bir yere girip gibi yapıp çıkan ibana parayı gönderiyorsunuz. Bu şekile bayağı bir para cukkalanmış. Dsmartta açıklama yapmak zorunda kaldı. Tüm kullanıcılara sms atıldı ama iş işten çoktan geçmişti 2 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Beni bu şekilde yaklaşık 6 aydır arıyorlar . Her aradıklarında gün yüzüne çıkmamış sözler sarfediyorum. En son pişkin pişkin faturanız yüksek gelsinde görün gününüzü dedi birtanesi bol biiiiiipppp şeklinde cümleye başlayıp telefonu kapadım. Engellenen numaralardan günde en az 10 kere aranıyorum . 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 d smartın kendide dolandırıcı bu arada . bir girdik çıkamıyoruz 6 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Kasım 2024 Yazar Paylaş 8 Kasım 2024 Ali Gök yazdı: d smartın kendide dolandırıcı bu arada . bir girdik çıkamıyoruz evet kara kara düşünüyorum abonelik kesmeyi faks gönderin diyor adamlar şaka gibi Ersen Tapan yazdı: Beni bu şekilde yaklaşık 6 aydır arıyorlar . Her aradıklarında gün yüzüne çıkmamış sözler sarfediyorum. En son pişkin pişkin faturanız yüksek gelsinde görün gününüzü dedi birtanesi bol biiiiiipppp şeklinde cümleye başlayıp telefonu kapadım. Engellenen numaralardan günde en az 10 kere aranıyorum . beni kafaladılar valla 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Ali Gök yazdı: d smartın kendide dolandırıcı bu arada . bir girdik çıkamıyoruz Ben faks çekerek sonlandırdım. Kesin çözüm. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Ali Gök yazdı: d smartın kendide dolandırıcı bu arada . bir girdik çıkamıyoruz Kartel gibi adamlar. sadakat önemli. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 ben çıkamama sebebimi söyliyim. eşiminde noyu kaydetmişler ben istemiyorum diyince günde 78 kere onu arıyorlar çıldırtıyorlar oda bana sarıyor tabi bende lanet olsun alın 50 lirayı aramayın bidaha diyorum bu numarayı aramayın diye defalarca aradım e devlete şikayet ettim defalarca yok umurlarında değil farklı farklı nolar ile günde 38 defa aradıkları oldu sövmediğim bişeyleri kalmadı ama çare yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Ben bayii den halletmiştim kapatma işlerini.. Fax devri bitti diyebiliyorum. Gerçi neredeyse bir sene olacak hala arıyorlar.. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Numarasını engelledim. Daha da ses yok. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Abonelik iptalinde e-devleti kullanın, 24 saat içerisinde faturalandırmayı durdurmak ve kısa sürede de iptal etmek durumunda kalıyorlar. Fax isteyen birçok yerden bu şekilde kurtuldum Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 ben engellemekten yoruldum onlar aramaktan yorulmadı. her seferinde farklı numara.. açıyorum boş boş bekletiyorum bağırıyor alo alo alooooo diyo en son kapatıyor ben günaha girmiyorum o da görevini yapmış oluyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 Kasım 2024 Yazar Paylaş 8 Kasım 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Abonelik iptalinde e-devleti kullanın, 24 saat içerisinde faturalandırmayı durdurmak ve kısa sürede de iptal etmek durumunda kalıyorlar. Fax isteyen birçok yerden bu şekilde kurtuldum edevlet mobil imza istedi ancak vodafone da bu hizmeti kullanamıyorum hafta sonu belirtilen bayilerden birine gidip başvuru yapmam gerekecek Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Ali Gülmez yazdı: edevlet mobil imza istedi ancak vodafone da bu hizmeti kullanamıyorum hafta sonu belirtilen bayilerden birine gidip başvuru yapmam gerekecek Mobil imza yerine internet bankacılığınız ile giriş yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Dsmart bana daha önce sattığı receiver ı tekrar satmak istedi. iptal başvurusu yapınca receiver ı istediler. ilk sözleşmeyi buldum da attım önlerine. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Butarz şeylerle arayan veya mesaj atan olunca hiç birşey yapmıyorum direk. Ben araştırıp size ulaşırım diyorum. Enson 2-3 hafta önce aracımı satmıştım, yeni aracı almaya gidiyordum. Bir mesaj geldi Sayın uğur k. ödenmemiş hgs borcunuz vardır. İçra işlemi başlamaması için aşağıdakı linke tıklayın. ben av. xx xx kişi 1. benım hgs ile hiçbir işim yok 2. aracımda yoktu o an Telefon numarasını googlede arattım hiçbirşey çıkmadı. Avukatın ismini googlede, ve sosyal medya sitelerinde arattım yine hiçbirşey çıkmadı. Nasıl bir avukatsa hiçmi internette adı geçmiyormuş Artık o linke tıklasam neler olacaktı Allah bilir, telefonuma uzaktan erişimmi sağlıyacaklardı yoksa x bir siteye yönlendirip ödememi alacaklardı bilemem. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Modafonedan aradılar taahhüt süreniz bitiyor diye 2 öncesinden istemiyorum daha var dedim bir daha bu fırsatı bulamazsınız filan dedi. Gerekirse dumanla haberlesirim rahatsız etmeyin zamanı gelince geçerim dedim ve modafone yanımda uygulamasından aynı kampanyaları aldım ve geçtim. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Midesiz omurgasız adamlar karı çoluk çocuk sövüyorum akşamına bidaha arıyor, onuru şerefi olsa bi cevap verir en azından direkt yüzüme kapatıyor. Bitane de yeni başladı Evin internetinin taahhütü bitmiş onu yükselteceğiz diyor nerden arıyorsun diyorum türk telekom diyor, benim ev interneti turkcell superonline, utanıp sövmeyelim diye çoğunlukla kadın sekreterlere aratıyorlar büyük ihtimal, tam iş yoğunluğunda öğlen saatine denk gelince iyi oluyor bütün stresimi atıyorum Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Kasım 2024 Paylaş 9 Kasım 2024 Ben 2013 ten beri D Smart müşterisiyim ne Premier Lig ne La Liga nede F1 kaldı Bundesligaya razıyız oda yok.Platform çok zayıfladı Sadece Euro Sport Wec kaldı bazen işte Toprağı izleyebiliyoruz En çok D Max izlerdik oda artık şifreli değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts