Kübra Nur 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 merhabalar 1300-1400 bandlarına sıfır faiz yaparlarsa duruma göre cıkabileceğim sıfır otomatik araç ariyorum,Fakat elimde şu an ford puma manuel var 2023 model bu sene ocak cıkıslı daha 10 aylık nerdeyse bu segmente yakın bir araç var mı genel olarak araçtan memnunum hatta segmentinde en iyisi nerdeyse ama otomatik araç için hatchbacklere düşecem muhtemelen . Ya da satmak için beklemeliyim durum nasıl onu da bilmiyorum kafam karısık Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Puma'nın üstüne mi 1.4m koymak istiyorsunuz yoksa sıfır 1.4milyona otomatik mi arıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Sani Gerşon yazdı: Puma'nın üstüne mi 1.4m koymak istiyorsunuz yoksa sıfır 1.4milyona otomatik mi arıyorsunuz? toplam 1,4 e kadar kredi imkanları ile cıkmak istiyorum . Pumaya takas desteği ile çok az veriyorlar 935 filan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Puma keyfi verebilecek Seat Arona görüyorum 1.4m'ye. Onun haricinde SUV'larda Duster bile 1.6m'den aşağı değil. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 (düzenlendi) Kübra hanım elinizde nakit ile pazarlık masasına oturmak en güzelidir. Otomobil firmaları 0 araç alımında eğer takasa araç verirseniz hem malınızı oldukça alt fiyattan alır hemde istediğiniz gibi pazarlıklara açık olmaz. Bu nedenle size tavsiyem öncelikle sahip olduğunuz aracı bir kaç galericiye göstererek fiyat almanız verilen fiyat içinize siniyorsa ne alâ satar geçersiniz yok sinmiyorsa sarı site gibi platformlarda ilan vererek satmaya çalışmanızdır. Size teklif edilen fiyatın bir tık üstü sizin de kolaylıkla satabileceginiz rakamdır. ( 935 veriyorlarsa 1035 e mesala siz de satmaya çalışabilirsiniz). Dün oğlumla beraber 2023 model bir fiesta baktik. Piyasaya göre 50 bin tl uygundu. 2 saat içinde araç 725 bine satıldı . Gelelim tavsiye konusuna sahip oldugunuz 2023 Pumanın otomatik vitesli olanları düşük km de ikinci elde 1300 civarina bulunuyor. https://shbd.io/s/v4eMY6jT https://shbd.io/s/6FcA7U5a https://shbd.io/s/tE1Ua9Jh Gibi örnek araçlar mevcut. Bence 3. Araç oldukça cezbedici. 7 Kasım 2024 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Takasta bayilerin kendi marka araçlarını bile uygun almıyorlar.. Arabam.coma falan satmak en mantıklısı gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Sani Gerşon yazdı: Puma keyfi verebilecek Seat Arona görüyorum 1.4m'ye. Onun haricinde SUV'larda Duster bile 1.6m'den aşağı değil. işte kredi 300 binlik filan olsa keşke genelde ford yapar ama o da cekmiş Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Mustafa Erkan yazdı: Kübra hanım elinizde nakit ile pazarlık masasına oturmak en güzelidir. Otomobil firmaları 0 araç alımında eğer takasa araç verirseniz hem malınızı oldukça alt fiyattan alır hemde istediğiniz gibi pazarlıklara açık olmaz. Bu nedenle size tavsiyem öncelikle sahip olduğunuz aracı bir kaç galericiye göstererek fiyat almanız verilen fiyat içinize siniyorsa ne alâ satar geçersiniz yok sinmiyorsa sarı site gibi platformlarda ilan vererek satmaya çalışmanızdır. Size teklif edilen fiyatın bir tık üstü sizin de kolaylıkla satabileceginiz rakamdır. ( 935 veriyorlarsa 1035 e mesala siz de satmaya çalışabilirsiniz). Dün oğlumla beraber 2023 model bir fiesta baktik. Piyasaya göre 50 bin tl uygundu. 2 saat içinde araç 725 bine satıldı . Gelelim tavsiye konusuna sahip oldugunuz 2023 Pumanın otomatik vitesli olanları düşük km de ikinci elde 1300 civarina bulunuyor. https://shbd.io/s/v4eMY6jT https://shbd.io/s/6FcA7U5a https://shbd.io/s/tE1Ua9Jh Gibi örnek araçlar mevcut. Bence 3. Araç oldukça cezbedici. evet çok haklısınız sadece ben yine 300 binlik kredi cekme hayaliyledim lakin hersey fırlamış Mehmet Ozyurek yazdı: Takasta bayilerin kendi marka araçlarını bile uygun almıyorlar.. Arabam.coma falan satmak en mantıklısı gibi geliyor bana. gercekten daha düşük fiyat verdi Tansu Kalafatoğlu yazdı: corolla vardı kampanyaya girdi. hangi model acaba kredi desteği var mı Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 En net cevaplar bayilerden gelir. Önceki gün Seat Ibiza Fr 1.0 otomatik 1290 TL ve 200 bin 12 ay sıfır kredi desteği vardı. Misal Opel burdaki bir bayisi 250 bin e 12 ay 2.59 dan kullandırıyor. Bence bir kaç farklı markada bayi gezin . Markalarda model bazlı krediler oluyor. Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Cavit Çırakoğlu yazdı: En net cevaplar bayilerden gelir. Önceki gün Seat Ibiza Fr 1.0 otomatik 1290 TL ve 200 bin 12 ay sıfır kredi desteği vardı. Misal Opel burdaki bir bayisi 250 bin e 12 ay 2.59 dan kullandırıyor. Bence bir kaç farklı markada bayi gezin . Markalarda model bazlı krediler oluyor. çok teşekkür ederim sağolun Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 vw elindeki fazla araçlara indirim yapıyor. mesela bu ay golf en az satan 3. arabaydı. ama taigo çok sattı mesela Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: vw elindeki fazla araçlara indirim yapıyor. mesela bu ay golf en az satan 3. arabaydı. ama taigo çok sattı mesela biraz bayileri gezeyim olmadı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Aralık ayını bekleyin. Firmalar ciddi iskontolar yapacaktır. Bu süreçte araç ilana alınsın. Olası satışı yapılırsa sıcak para ile karşılarına çıkıp istediğinizi elde edebilirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Ford puma style 1.0 ecoboost 126 ps 7 ileri AT ( otomatik) beyaz renk 200.000 tl 12 ay 0 kredi takas destekli kredi Adiyaman interteks bayii . 1458.000 tl. Yorum bağlantısı
Kübra Nur 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Servet Aydın yazdı: Aralık ayını bekleyin. Firmalar ciddi iskontolar yapacaktır. Bu süreçte araç ilana alınsın. Olası satışı yapılırsa sıcak para ile karşılarına çıkıp istediğinizi elde edebilirsiniz Mustafa Erkan yazdı: Ford puma style 1.0 ecoboost 126 ps 7 ileri AT ( otomatik) beyaz renk 200.000 tl 12 ay 0 kredi takas destekli kredi Adiyaman interteks bayii . 1458.000 tl. Artık Aralık ayında bir göz gezdiririm çok teşekkür ediyorum herkese Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 3 hafta önce focusu verip benzinli otomatik bi araba düşündüm, aslında bunu düşünmemiştim var diye göndermişler 2024 vw t-cross 1.0 tsı otomatik life 1450.000 tl, 2024 vw polo 1.0 tsı life 1300.000 tl bıraktı bayi benim arabaya 875.000 tl verince vazgeçtim. bide 12 ay 200.000 tl 0 faiz kampanyası vardı Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Bekleyin BYD fiyatları açıklasın piyasa otursun Aralık ta alırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Bence elinizdekini kullanmaya devam edin aracınız yeni 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Takasta bayilerin kendi marka araçlarını bile uygun almıyorlar.. Arabam.coma falan satmak en mantıklısı gibi geliyor bana. takas tam zengin işi hareket. mesela ben continental GT yi takasa verip, silver spur mu alsam diyorum sonra ter içinde uyanmışım. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Doğan Arşiray yazdı: takas tam zengin işi hareket. mesela ben continental GT yi takasa verip, silver spur mu alsam diyorum sonra ter içinde uyanmışım. Bentley silver spurdan başlar da makyajlı kasa olmalı. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Doğan Arşiray yazdı: takas tam zengin işi hareket. mesela ben continental GT yi takasa verip, silver spur mu alsam diyorum sonra ter içinde uyanmışım. Üst açık kalmış sanırım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 İnan Çınar yazdı: Üst açık kalmış sanırım Garaj var kapatmıyor üzerini Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Sıfır faiz kampanyalarında ufak bir 3 kağıt söz konusu. X araca 1360 fiyat verdiler. 0 faizle 200 bin 12 ay gibi bir durum vardı. Ancak peşin alırsan 1300 dediler. İşin sonunda senden benden çıkacak para aynı. Anladığım kadarıyla bankalar sıfır faiz kredi masrafını bayiye yıkıyor. O yüzden fiyatlar böyle oynayabiliyor. Faiz ödemem diyorsanız farkını ödüyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts