Servet Aydın 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Bekleme modu 80ma kameranın. Kayıtta ekran kapalı 200-300ma Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Viofo 129 duo nun park kiti var akü voltajı seçtiğiniz voltajın altına düşünce akımı kesiyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Viofo 129 duo nun park kiti var akü voltajı seçtiğiniz voltajın altına düşünce akımı kesiyor. Kesmiyor Kamerayı kapatiyor sadece. 3 sefer yolda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Akbal yazdı: Kesmiyor Kamerayı kapatiyor sadece. 3 sefer yolda kaldım. Kameraya akım gitmeyince aküden akım çekiyormu? Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat 1 seneyi geçti hala takacağım kamerayı. Torpidoda duruyor 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Kameraya akım gitmeyince aküden akım çekiyormu? Aynen çekmeye devam ediyor. Viofo voltaj ayarlı ve ayarsız her iki modülü de 3 farklı Viofo kamerada denedim. Birisinde kapıyı bile zor açtı. Bende anahtar koydum 2 günden fazla çalışmayacaksa modülü kapatıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Hatta aramızda beyin fırtınası yaparken harici küçük bir kuru akü, röle ve şarj kontrol kartı ekleyip enerjiyi bu aküden alarak stop ettiğinde araç bu harici aküden destek almak gibi düşüncem vardı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Düşük voltaj koruması dediği 10.8v. Bu voltaja inen aküden hayır gelmez. Herhangi bir aküyü düşük sabit akımla deşarj edince canı dişi kalmıyor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Servet Aydın yazdı: Düşük voltaj koruması dediği 10.8v. Bu voltaja inen aküden hayır gelmez. Herhangi bir aküyü düşük sabit akımla deşarj edince canı dişi kalmıyor. Abi modül 12V ye ayarlıydı ona rağmen öldürdü aküyü. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Abi modül 12V ye ayarlıydı ona rağmen öldürdü aküyü. Akü zaten eller havaya imiş demekki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Biz audiye tavan lambasından aldık.. Servet buldu bi elektrik, kapılar açılınca kamera çalışmaya başlıyor.. Kapıları kilitleyene kadar çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Servet Aydın yazdı: Akü zaten eller havaya imiş demekki Akü 1 senelik bile değildi abi. 2 gün calismamisti araba 3. gün hiç çalışmadı 😄 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Akü 1 senelik bile değildi abi. 2 gün calismamisti araba 3. gün hiç çalışmadı 😄 12v ile çalışmalı idi. Araç dizel ise hava soğuksa zor. Ha bu arada ölçülen 12v aslında %30-40 kapasite demek🍆 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Servet Aydın yazdı: 12v ile çalışmalı idi. Araç dizel ise hava soğuksa zor. Ha bu arada ölçülen 12v aslında %30-40 kapasite demek🍆 Anlatamadım. Modül 12V de kapanacak şekilde ayarlı. Buna rağmen akım çekmeye devam ediyor. Modül kullanan kişi akü sağlam olsa bile 2 günden fazla beklememeli. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Kamera aküyü bitiriyorsa zaten o aküde bir sıkıntı vardır. Normalde hiç bir şey olmaz. Biraz araştırdım. Birisi. “Akü uzun süre zayıf akım çekmek için değil, kısa sürede yüksek akım verip tekrar şarja geçmek içindir.” yazıp akülerin bu sürekli kayıt yapan cihazlar yüzünden şarjı bitebilir demiş. Bizim Sprinter’ınki de bitmiş daha önce. Arabayı çok sürmüyorum eğer böyle şarj bitiren bir şey ise yaptırmayacağım aküyle uğraşırız bir de. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Verso’da sürekli açık kalan A119v3 vardı. Elektriği tavan lambasından almıştım. Nadiren elle kapatıyordum. 2-3 gün beklediği olmuştur ama aküye bir şey olmadı. Akü de 4-5 yıllık vardı.. Daha sonra android teybe usb’den bağlanan 300 liralık kamera takınca A119’a gerek kalmadı, ben de arkadaşımın Mercedesine hibe ettim. Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Viofo 129 duo nun park kiti var akü voltajı seçtiğiniz voltajın altına düşünce akımı kesiyor. Aynı şekilde Fiesta'da 5 yıla yakın kullandım, akü problemi olmadı bende de. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Anlatamadım. Modül 12V de kapanacak şekilde ayarlı. Buna rağmen akım çekmeye devam ediyor. Modül kullanan kişi akü sağlam olsa bile 2 günden fazla beklememeli. Ayarlı adaptör ile kalibre yapmalı. Kaç voltta kaç amper çekiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts