Eren Yavuz 7 Kasım Paylaş 7 Kasım (düzenlendi) Selamlar,2016 model mondeoma araç kamerası montajını yaptım.Elektriği de çakmaklıktan aldım ama çakmaklıkta ki elektrik kontağı kapatınca kesilmiyor. Forumda araştırdım ama çözüm bulamadım ,sigorta kutusu harici bir çözümü var mı?Çakmak Sigortası yeri değişince Mehmet bey eski konularda yazmış ama mk5 i kapsıyor mu bulamadım. Kullanma kılavuzunda da çakmaklık olarak değilde genel elektriği 75 dk sonra kesilir diye bir açıklama okudum.Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. 7 Kasım tarihinde Eren Yavuz tarafından düzenlendi Hatalı yazım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Eren Yavuz yazdı: Selamlar,2016 model mondeoma araç kamerası montajını yaptım.Elektriği de çakmaklıktan aldım ama çakmaklıkta ki elektrik kontağı kapatınca kesilmiyor. Forumda araştırdım ama çözüm bulamadım ,sigorta kutusu harici bir çözümü var mı?Çakmak Sigortası yeri değişince Mehmet bey eski konularda yazmış ama mk5 i kapsıyor mu bulamadım. Kullanma kılavuzunda da çakmaklık olarak değilde genel elektriği 75 dk sonra kesilir diye bir açıklama okudum.Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Forumun yeni mondeosu konusunda anlattım diye hatırlıyorum. Sigorta kutusundan slınmıştı serviste ysptırmıştım, usta çok zorlanmış tı sigorta çoklayıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Çakmak kontaktan bir kaç dk sonra elektrik kesilir. En azından benim mondeoda öyle. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım Paylaş 7 Kasım kamera menüsünde harekesizlik algılayınca 5dk içinde cihazın kapanma menüsü var mı? 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 7 Kasım Yazar Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: kamera menüsünde harekesizlik algılayınca 5dk içinde cihazın kapanma menüsü var mı? Evet var,cihaz kapanıyor ama çakmaklık soketine takılan cihazın ışığı sönmüyor. Servet Aydın yazdı: Tavan aydınlatmadan neden alınmadı? Bu sağlıklı olursa elektrikçiye yaptırayım . Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım Paylaş 7 Kasım tavan aydınlatması da 75dk açık kalıyordur. hatta tavan aydınlatmasında her zaman elektrik bile olabilir. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: tavan aydınlatması da 75dk açık kalıyordur. hatta tavan aydınlatmasında her zaman elektrik bile olabilir. Fordlar 5~10 dk sonra kesiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Eren Yavuz yazdı: Evet var,cihaz kapanıyor ama çakmaklık soketine takılan cihazın ışığı sönmüyor. Bu sağlıklı olursa elektrikçiye yaptırayım . Araç kamerası icat olduğundan beri her aracımda tavandan aldım enerjiyi. En basit sağlıklı sistem Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: tavan aydınlatması da 75dk açık kalıyordur. hatta tavan aydınlatmasında her zaman elektrik bile olabilir. Kontak var sürekli artı var tavan lambasında. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Metin Akbal yazdı: Kontak var sürekli artı var tavan lambasında. Kango1-2 expres (yeni) mazda land2 land1 pasat sedici kj trafic bunlarda yok. Kapıyı kilitle voltaj gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Ben doğaçlama yapıyorum. Nissanda sigorta paneline indim. Kapıları açınca elektrik geliyor, kilitledikten 2-3 dakika sonra gidiyor. Verso’da tavandan aldım (sürekli açık kaldı) Mercedes E180’de kabloyu gizleyerek çakmaklığa kadar çektim. Avensis’te sigorta paneline indim. Corolla ve Corolla cross’ta tavandan aldım. Audi A4(2008) tavandan aldım… Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Fiestada bir müddet sonra tavanda elektrik olmuyor. Tamamen kapatıyor. Kapı kilitlerini açınca kayıta başlıyor. Kilitledikten 5 dakika sonrada kendini kapatıyor. Benim scorpioda öyleydi. Fordlar genelde öyle olması lazım. Yorum bağlantısı
Harun Özden 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Bana sigorta çoklayıcı kullanmak daha mantıklı geliyor. Kameranın kendi elektrik hattı ve sigortası oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Sigorta çoklayıcı tercihim, o olmazsa çakmaklık genelde çözüyor. Benim hep çözdü mesela. Sigorta çoklayıcı düzgün bağlanırsa bir tehlikesi de yok, yeter ki elektronik sürüş ve güvenlikle ilgili devreler ve airbag tesisatından uzak durun. Basit cihazlara giden (aydınlatma/cam kapama/2. çakmaklık/koltuk ısıtma vb) sigorta atarsa kısa süreli çalışmaması sorun olmayacak hatlardan çoklayın. Sonuçta tavan aydınlatmasını çoklattırmaktan daha güvenli, harici bir sigortası da olmuş oluyor kameranın. Ama iyi usta her yerden sorunsuz çeker bu arada 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 8 Kasım Paylaş 8 Kasım Basit bir ampül ile kontrol kalemi yapıp hangi sigortada ne zaman elektrik oluyo bakabilirsiniz hocam, sonra çoklayıcı ile elektrik almak kalıyo. Basit ve sağlam yolu bu genelde 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 9 Kasım Yazar Paylaş 9 Kasım Teşekkürler arkadaşlar elektrikçiye gideceğim bağlantı için.Çakmaklıktaki elektriği 30 dk bekledim ama kesilmedi.(Bilgi olsun) Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Eren Yavuz yazdı: Teşekkürler arkadaşlar elektrikçiye gideceğim bağlantı için.Çakmaklıktaki elektriği 30 dk bekledim ama kesilmedi.(Bilgi olsun) Elektrikçi sigorta çoklayıcı kullanmadan sigorta kutusundan almasın hocam, genelde kabloyu sigortanın yanına sıkıştıran ustalarımız! mevcut 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ne ara söktün yahu Aldığım gün Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Çakmaklık hattından 3'lü Çakmaklık ile aldım çünkü navigasyon cihazını da takıyordum . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Servet Aydın yazdı: Aldığım gün porçöz le birlikte? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım Paylaş 9 Kasım Çağlar Bayur yazdı: porçöz le birlikte? Porçöz bloğu çözerken bende tavanı indirmekle meşguldüm 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts