Muharrem Karagülle 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Aleykümselam, hoş geldiniz.Maşallah renk güzelmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Vealeykümselam hoş geldiniz renk şahane jantlar da orjinal sanırım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Turan Akbulut 6 Kasım 2024 Yazar Paylaş 6 Kasım 2024 Erkam Elma yazdı: Vealeykümselam hoş geldiniz renk şahane jantlar da orjinal sanırım Orjinal biraz uğraştırdı ama değidi 😅 Fikri Keleş yazdı: Aleykümselam Detaylar da gelsin mi.? 1.4 GLS Manuel 200.xxx km de tavan hariç boyanmışlar keşke tavanıda boyasalarmış 😂 Muharrem Karagülle yazdı: Aleykümselam, hoş geldiniz.Maşallah renk güzelmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekkürler Allah daha iyilerini sizlere nasip eylesin inşAllah 🙏 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Aleykumselam, hosgeldiniz. Makine nefis Renk harika 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Aleyküm selam canım, tavanıda sen boya 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Hoş geldiniz Selçuk Bakış yazdı: Aleyküm selam canım, tavanıda sen boya Sen daha hevesli duruyorsun 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Ahmet Turan Akbulut yazdı: 1.4 GLS Manuel 200.xxx km de tavan hariç boyanmışlar keşke tavanıda boyasalarmış 😂 Tam soracaktım bu rengi nasıl korumuşlar diye Kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Kasım 2024 Paylaş 6 Kasım 2024 Hoşgeldiniz. Togg da buna benzer renk çıkardı. Ayder yeşili. Bence sizin arabanınki daha çok ayder yeşili. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Aleyküm Selam. Maşallah Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 aleykümselam. hoş geldiniz. sefalar getirdiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Turan Akbulut 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Selçuk Bakış yazdı: Aleyküm selam canım, tavanıda sen boya Bi el at abi Sermet Gündoğdu yazdı: Tam soracaktım bu rengi nasıl korumuşlar diye Kazasız belasız inşallah Biraz meşakkatli gibi abi Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hoşgeldiniz. Togg da buna benzer renk çıkardı. Ayder yeşili. Bence sizin arabanınki daha çok ayder yeşili. Evet abi dün gördüm bende Peugeot 308'e yapmışlar aynı renkten yeni nesil otomobillerde görünce daha mutlu oluyorum 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Kasım 2024 Paylaş 7 Kasım 2024 Tekerleri düz bassın kardeşim. Makine yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Turan Akbulut 7 Kasım 2024 Yazar Paylaş 7 Kasım 2024 Ayhan Asil yazdı: Tekerleri düz bassın kardeşim. Makine yakıyor. Teşekkür ederim abi sağolasın. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Kasım 2024 Paylaş 8 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hoşgeldiniz. Togg da buna benzer renk çıkardı. Ayder yeşili. Bence sizin arabanınki daha çok ayder yeşili. Başlığı görünce bir an bende togg sandım Güzel renk kazasız belasız sürüşler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts