Tayfun özkahraman Salı 12:20 Paylaş Salı 12:20 Selamlar benim aracım 2008 ford fiesta 1.4 tdci benim sorunum arac ilk calistirir calismaz hemen hararet 90 gibi oluyor daha hareket bile etmeden calisir vaziyette kaput acip bakıyorum motor soguk su deposuna bakiyorum su soguk ama kontak acar acmaz radyatör fanida calisiyor neden olabilir arizasi nedir bilen lutfen bi akil versin Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 12:29 Paylaş Salı 12:29 Müşür arızası gibi görünüyor. Basit bir parça onu değiştirin 2 Yorum bağlantısı
Tayfun özkahraman Salı 12:37 Yazar Paylaş Salı 12:37 Hararet musuru mu yoksa fan müşürü degisecek acaba Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 13:39 Paylaş Salı 13:39 Tayfun özkahraman yazdı: Hararet musuru mu yoksa fan müşürü degisecek acaba Harareti hemen 90 görüyorsanız hararet müşürüdür sorun. O ben 90 görüyorum diyor ve fan da haliyle çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Tayfun özkahraman 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Harareti hemen 90 görüyorsanız hararet müşürüdür sorun. O ben 90 görüyorum diyor ve fan da haliyle çalışıyor Teşekkür ederim sagolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts