Deniz Duran Salı 10:22 Paylaş Salı 10:22 Merhabalar. Ford Mondeo 2.0 Ghia 1997 model aracım var. Araca tavan lambası arıyorum, bir türlü bulamadım. İnternette bulunan ilanların numaralarını arıyorum, ellerinde olmadıklarını söylüyorlar. Belki forum içerisinde elinde olan biri vardır diye bu konuyu açıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu tavan lambasını nereden bulabilirim veya forum içerisinde bu işlerle uğraşan, elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Salı 14:11 Paylaş Salı 14:11 çerçeve arıyorsanız facebook gruplarında satılmaktadır. komple tavan lambasının orjinal veya çıkmasını bulmak zor olabilir bulsanız bile tuzlu olabilir .. yine facebook gruplarında farklı araçlara ait olanların uyum sağladığı hakkında paylaşımlar vardı. yanlış hatırlamıyorsam corollanın bi kasasısın lambası oluyordu dediğim gibi facebook grubunda bi aratmanız daha sağlıklı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:19 Paylaş Salı 14:19 focus tavan lambası alın, biraz maket bıçağı ve az destek ile çok fonksiyonlu ve nispeten ucuza işi halledin. hatta ghia alın, ambiyans aydınlatması da olsun 1 Yorum bağlantısı
Deniz Duran Salı 14:47 Yazar Paylaş Salı 14:47 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: focus tavan lambası alın, biraz maket bıçağı ve az destek ile çok fonksiyonlu ve nispeten ucuza işi halledin. hatta ghia alın, ambiyans aydınlatması da olsun Abi hangi seri Focus'un lambasını alayım? MK1, MK2 vs.? Fazla anlamadığım için, ona göre bakayım. Eray Aksoylu yazdı: çerçeve arıyorsanız facebook gruplarında satılmaktadır. komple tavan lambasının orjinal veya çıkmasını bulmak zor olabilir bulsanız bile tuzlu olabilir .. yine facebook gruplarında farklı araçlara ait olanların uyum sağladığı hakkında paylaşımlar vardı. yanlış hatırlamıyorsam corollanın bi kasasısın lambası oluyordu dediğim gibi facebook grubunda bi aratmanız daha sağlıklı olabilir. Yıllardır Facebook kullanmıyorum. Tekrar üye olayım dedim, resim falan istiyor hesap onayı için. Bıraktım öylece. Salı 14:47 tarihinde Deniz Duran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:43 Paylaş Salı 17:43 Deniz Duran yazdı: Abi hangi seri Focus'un lambasını alayım? MK1, MK2 vs.? Fazla anlamadığım için, ona göre bakayım. Yıllardır Facebook kullanmıyorum. Tekrar üye olayım dedim, resim falan istiyor hesap onayı için. Bıraktım öylece. focus mk2. köşeleri biraz traş ve sıkıştırma ister ama basitçe yerine oturur. mondeo tam dikdörtgen çerçeveli, focusun ki azcuk köşeden oval. tavan döşemesi sert karton gibidir, işlem yapması kolaydır temsili foto: 1 Yorum bağlantısı
Deniz Duran Salı 18:15 Yazar Paylaş Salı 18:15 Çağlar Bayur yazdı: focus mk2. köşeleri biraz traş ve sıkıştırma ister ama basitçe yerine oturur. mondeo tam dikdörtgen çerçeveli, focusun ki azcuk köşeden oval. tavan döşemesi sert karton gibidir, işlem yapması kolaydır temsili foto: çok teşekkür ederim abi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 19:57 Paylaş Salı 19:57 Çağlar Bayur yazdı: Bundan bende vardı ama nerede bilmiyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Adnan Çakır yazdı: Bundan bende vardı ama nerede bilmiyorum bul abi sen onu benim mk3 arkaya takalım Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Fordların submarine aydınlatmalı (ambiyans) olarak geçen tavan lambalarından lazım anladığım size. Ambiyans aydınlatması olmasa da olur derseniz dolap uygulamasında satanlar vardı. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Duran 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Fordların submarine aydınlatmalı (ambiyans) olarak geçen tavan lambalarından lazım anladığım size. Ambiyans aydınlatması olmasa da olur derseniz dolap uygulamasında satanlar vardı. Abi işimi görecek bir tavan lambası olsun da, ambiyanslı olup olmaması önemli değil. Arabada hiç tavan lambası yok. Arabayı ucuza aldığım için biraz eksikleri var ufak ufak toplamaya çalışıyorum. Bunun dışında dolap uygulamasına bakıcam. Olmadı @Çağlar Bayur ustamın dediği gibi yapıcam. Uydurucam artık bişiler oraya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts