Çağrı Alaf 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yakıt hala düşük kalitede ama... atamıyor işte, bu sistemler sadece arabada değil başka şeylerdede tıkanıyor, 250 bar olmasına bakma, yani tıkanır o barda düşer, d,ğer etmenler tıkanmaya sebeb olur bu sıkıntıya, tortu su kalitesiz yakıt filtre dandikliği gibi, bu etmenleri ortadan kaldırmak için kullanıyordum ben... tabii kesin konuşamıyorum, ben kullandım memnun kaldım, halada gidiyor, bir enjektör için genelde 250bin km derler, geçti gitti benimkiler üstelik bizim ülkede yakıt kalitesi hala daha düşük sayılır, bence denemekte fayda var. sorun çıkarsa zaten bozuktur o alet... Arızalı enjektöre deneme atışı yapmak için kullanılabilir. Tamirden önceki son ümit misali ama sağlam enjektöre kullanmazdım. Tank temizliği yaptıran sahibi biraz bilinçli bi istasyon seçerdim önlem olarak. Ali Cihangiroğlu yazdı: ben ayrıca yüksek oktan istiyoruz arkadaş... bu arada son raporlara baktım şimdi, dediğin gibi durum değişmiş gibi görünüyor, hatta doğruysa ab ülkerinden bile daha iyi kaliteye ulaşmışız, sevindim bak, benim bilgiler güncel değilmiş demekki... bizde üçkağıtçıların etkisi ise hala var, istasyonlarda numara dönme durumları devam ediyor o da toplum kaynaklı, böyleyiz ne yazıkki.... birde markadan markaya fark var hala, hu nasıl oluyor? aksine bence sağlam enjekötörde kullanmalıki koruma olsun temiz kalsin, bozuk enjektörde zaten yapacak birşey yok, tıpki işi bitik motorda yağ katkısı kullanmak gibi, bitkisel hayatta tutmaya yarar o yağ katkıları, bu katkı ise bana göre hasta olmasın diye kullanılır, ben sıfır arabada kullandım sürekli, en ufak sorun olmadı, bence faydalı oluyor... Arabam 220 bindir tek bir katkı görmemiştir tertemiz püskürtüyor. Şu an bindiğim minibüs 150binde canavar gibi. Bu katkıların işe yaramasını algılamamız için enjektörlerin psikolojik sınırlarını bilmemiz lazım. Ben hala diyorum ki bu katkıların koruması psikolojik. Sizin deneyiminizde belki enjektör hiç arıza yapmayacaktı katkı kullanmanız bir şey değiştirmedi abi. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cısss temiz yakıt aytemiz de Bir sefer aldım Maraş yolunda. 100 beygir fabrika verisi, 80 tekere aktarılan, 20 de Aytemiz vergisi derken arabam düştü 60 beygire. İstasyon kaynaklı olabilir ama Allah affetsin yani ne koydularsa içine hımbıl eşşek oldu arabam. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kim demiş? Bi marka var oradan mazot alsana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Maraş yolunda. istasyon bazında, sahiplerinin ar damarına kalmış iş, özelikle yol üstleri çok tehlikeli Tamer Topaç yazdı: Bi marka var oradan mazot alsana lama mı bu Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ben 2 defa kullandım dizel aracımda enjektör temizleyici. Ne bir faydasını gördüm ne de zararını. Ama internette araştırma yaparsanız enjektör temizleyi kullandıktan sonra aracı bozulan, büyük tamir masrafları ile karşılaşan birçok kişiyi göreceksiniz. Aracınızda enjektör ile ilgili bir sorun varsa, sanayide temizleme işlemi yapan yerler var. Adam akıllı yaptırın kullanın aracınızı. Yok bir sorun gözükmüyorsa araçta, yarım depo mazotu yüksek devirde bitinceye kadar kullanın. Metallere yapışan karbon atıklar yüksek sıcaklıkta temizlenmeye başlar. Yani aracınız kendi kendini temizler bir şekilde. 30 dakika 3bin devirde gitmeniz yeterli olacaktır. İlla ben kullanacam diyorsanız, depoya dökmeniz halinde 1 depo mazotu bitirdikten sonra mazot filtrenizi de değiştirin. Çünkü depo ve mazot hattındaki olası kirleri çözerse filtreye gelecektir bunlar. Mazot filtresi yeni ise, depoya dökmeyin, filtreyi söküp mazot filtresinin içine doldurun temizleyiciyi. Bu işlem sırasında da sistemde hava kalırsa çalışmaz aracınız. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Kırsal motorin zamanı işe yarardı katkılar. Yaptığı iş %10 motorine benzin koymakla eş değerdi. Patlamayı arttır karbonu parçala. Artık çamur gibi yakıt yok. Katkı gereksiz. @Çağlar Bayur bu cümleye ikna oldum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ümit Türk yazdı: @Çağlar Bayur bu cümleye ikna oldum sade patlamayı artırmıyor yalnız gerçek temizleyiciler, katkı ayrı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Temizleyici dediğinde gaz yağı 🍆 içerğin %1 i önemli, 99 u gaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce O oranda benzin kafi depoya . Başka türlü 10 ghz titreşim dahi kurumu koparmaz içerde Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: içerğin %1 i önemli, 99 u gaz aseton... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 saat önce Paylaş 20 saat önce arabada bir arıza mevcutmu ? sorun yoksa arabaya karışmayın derim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lama mı bu Geçi. Bazılarının kıvrık kıvrık boynuzları var . 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Ali Gök yazdı: arabada bir arıza mevcutmu ? sorun yoksa arabaya karışmayın derim Eski randımanı yok gibi geliyor ve 60bin km'dir biniyorum sanki bazen Manuel arabayı debriyajı kavramasını kaçırırsında titrer ya onun gibi oluyor. Ama 0-100 verisi fabrika ver işiyle aynı 19 saat önce tarihinde Fatih Karaa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fatih Karaa yazdı: Eski randımanı yok gibi geliyor ve 60bin km'dir biniyorum sanki bazen Manuel arabayı debriyajı kavramasını kaçırırsında titrer ya onun gibi oluyor. Ama 0-100 verisi fabrika ver işiyle aynı Benzinli arabanın ateşleme yapmaması ile silkelemesine mi benziyor titreşim yoksa yük altında bir titreşim mi var ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fatih Karaa yazdı: Eski randımanı yok gibi geliyor ve 60bin km'dir biniyorum sanki bazen Manuel arabayı debriyajı kavramasını kaçırırsında titrer ya onun gibi oluyor. Ama 0-100 verisi fabrika ver işiyle aynı varsa fiziksel bir sorun tamir ettirmek bozuk parçayı değişmek vs daha doğru. bu katkılar ben sorunu düzelteceğini sanmam ek olarak sağlam yerinide bozabilir Yorum bağlantısı
Fatih Karaa 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Benzinli arabanın ateşleme yapmaması ile silkelemesine mi benziyor titreşim yoksa yük altında bir titreşim mi var ? Rölantide saat gibi derler ya öyle çalışırken arada sanki 1000dişliden biri kırılmış onun gibi yapıyor. Yükte de bazen 2000 devir civarı sanki arabanın motoru sallanıyor bilmem doğru mu anlattım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 275 bindeki 3.0 tdi'ın deposuna hiç düşünmeden atmıştım. Bugün olsa düşünürüm. Enjektörler sıfırlandıktan sonra 2-3 depoda bir bi katkı atıyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Selim Bilgin yazdı: 2-3 depoda bir bi katkı atıyorum ama. 5-6 olsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 6-10 geldi. Arttıran yoksa veriyorum... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: 6-10 olsun konumuz ayudi 3.0 ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 6-10 geldi. Arttıran yoksa veriyorum... Neyi? Çağlar Bayur yazdı: konumuz ayudi 3.0 ama Araba benim değil yansın bana ne 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Boş iş bunlar, ben çok attım katkı hiçbir fayda etmedi enjektör memelerini değiştirdim düzeldi zaten enjektör memesinin tanesi bir kutu katkı parasıymış. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Servet Aydın yazdı: Neyi? Bi sebze emojsisi var da yemiyor neyse anlayanlar beğendi bile Yorum bağlantısı
Recommended Posts