Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bi sebze emojsisi var da yemiyor neyse anlayanlar beğendi bile 🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: 🍆 Hey gidi mübarek be Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Başka formasyonu davar Kulağa hoş geliyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Başka formasyonu davar Arter ve ven Yorum bağlantısı
Eren Babayiiğit 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bende aynı ürünü sipariş verecektim. Katkıdan dolayı bir sıkıntı yaşama ihtimalim var mı. Düşük devirde enjektörler şıkırtı yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Eren Babayiiğit yazdı: Bende aynı ürünü sipariş verecektim. Katkıdan dolayı bir sıkıntı yaşama ihtimalim var mı. Düşük devirde enjektörler şıkırtı yapıyor. Eğer hakkıyla kullanmazsanız evet. Depoya döküp birden uzun yol yapan değil de parça parça kullananların enjektör basınçları düşüyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Arızalı enjektöre deneme atışı yapmak için kullanılabilir. Tamirden önceki son ümit misali ama sağlam enjektöre kullanmazdım. Tank temizliği yaptıran sahibi biraz bilinçli bi istasyon seçerdim önlem olarak. Arabam 220 bindir tek bir katkı görmemiştir tertemiz püskürtüyor. Şu an bindiğim minibüs 150binde canavar gibi. Bu katkıların işe yaramasını algılamamız için enjektörlerin psikolojik sınırlarını bilmemiz lazım. Ben hala diyorum ki bu katkıların koruması psikolojik. Sizin deneyiminizde belki enjektör hiç arıza yapmayacaktı katkı kullanmanız bir şey değiştirmedi abi. olabilir, seninkide şans olabilir, kısaca herşey mümkün, bu durumda boşveeer, gittiği yere kadar Çağrı Alaf yazdı: Eğer hakkıyla kullanmazsanız evet. Depoya döküp birden uzun yol yapan değil de parça parça kullananların enjektör basınçları düşüyor. neden düşüyor basınç ? 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: olabilir, seninkide şans olabilir, kısaca herşey mümkün, bu durumda boşveeer, gittiği yere kadar neden düşüyor basınç ? abi sen benim duruma ne diyorsun peki. Araç 2009 sorento. 226 binde. katkı kullanmalımıyım yoksa kullanmamalımıyım ? Enektörle riçin yani. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: abi sen benim duruma ne diyorsun peki. Araç 2009 sorento. 226 binde. katkı kullanmalımıyım yoksa kullanmamalımıyım ? Enektörle riçin yani. Şimdi km çok, bir kere CC yaptırmak varsa aklının bir köşesinde direk unut, katkıyıda ben olsam kullanırdım, tam dolu depoya uzun yol yapacağım zaman atardım, baktım güzel birkez daha yapar sonra bakımdan bakıma yapardım, ben böyle yapardım, sorun varsa enjektörde kesin kullanırdım, ya pislikse sebeb kendine gelebilir, arızalıysa yine arızalı kalacak başka şansın zaten yok, ha sağlam enjektörse bozulmaz zaten, tabii bunlar benim düşüncem, YTD karar senin... kullanayım ama emin değilim dersen tam depoya yarım kutu at, izle motoru baktın iyi yine yap, sonraki depoda tam kullan ve bakımdan bakıma devam et derim, hem bu kadar korkmaya gerek yok, ne olacak havayamı uçacak motor, altı üstü düşük yoğunlukta çözücü madde kullanıyorsun... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: neden düşüyor basınç ? Abi 3-4 sene önce bi video izlemiştim orada deneme sonrası enjektörler makinaya bağlanıp eski değerler ile karşılaştırılmıştı. Püskürtmede önerildiği gibi kullanılmadığında zayıflama meydana gelmişti. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Şimdi km çok, bir kere CC yaptırmak varsa aklının bir köşesinde direk unut, katkıyıda ben olsam kullanırdım, tam dolu depoya uzun yol yapacağım zaman atardım, baktım güzel birkez daha yapar sonra bakımdan bakıma yapardım, ben böyle yapardım, sorun varsa enjektörde kesin kullanırdım, ya pislikse sebeb kendine gelebilir, arızalıysa yine arızalı kalacak başka şansın zaten yok, ha sağlam enjektörse bozulmaz zaten, tabii bunlar benim düşüncem, YTD karar senin... kullanayım ama emin değilim dersen tam depoya yarım kutu at, izle motoru baktın iyi yine yap, sonraki depoda tam kullan ve bakımdan bakıma devam et derim, hem bu kadar korkmaya gerek yok, ne olacak havayamı uçacak motor, altı üstü düşük yoğunlukta çözücü madde kullanıyorsun... Enjektör sağlammı bozuk mu bilmiyorum ki Bozuk olduğunda nasıl bir belirti veriyor genelde ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Abi 3-4 sene önce bi video izlemiştim orada deneme sonrası enjektörler makinaya bağlanıp eski değerler ile karşılaştırılmıştı. Püskürtmede önerildiği gibi kullanılmadığında zayıflama meydana gelmişti. mümkün zira üstünde uyarıda var, çok az yakıtla kullanmayın diye.... neyse canım ben kullandım memnun kaldım, şuanki arabam benzinli, o yüzden henüz birşey yapmadım, arada bir aklıma geliyor ama 250 bar benzinli araçta gerek olmaz diye düşünüyorum, tamamen düşünce ama, öyle bildiğimden değil, dizele alıştıkta bu benzinli atmosferikte olmayınca kafa karışıtırıyor hakikaten.... benzinlide çokta sorun çıkmıyor sanırım, şu konuyu biraz araştırayım hele.. Ümit Türk yazdı: Enjektör sağlammı bozuk mu bilmiyorum ki Bozuk olduğunda nasıl bir belirti veriyor genelde ? duman atar, çok yakar, kötü çalışır, ses yapar falan, motor güzel çalışıyor, yakıtında normalse sorun yoktur diyebiliriz... Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: mümkün zira üstünde uyarıda var, çok az yakıtla kullanmayın diye.... neyse canım ben kullandım memnun kaldım, şuanki arabam benzinli, o yüzden henüz birşey yapmadım, arada bir aklıma geliyor ama 250 bar benzinli araçta gerek olmaz diye düşünüyorum, tamamen düşünce ama, öyle bildiğimden değil, dizele alıştıkta bu benzinli atmosferikte olmayınca kafa karışıtırıyor hakikaten.... benzinlide çokta sorun çıkmıyor sanırım, şu konuyu biraz araştırayım hele.. duman atar, çok yakar, kötü çalışır, ses yapar falan, motor güzel çalışıyor, yakıtında normalse sorun yoktur diyebiliriz... Bende kara duman anı hızlanma yapınca bir fıs atıyor turbo devreye girince yapıyor. ama sürekli bir duman atma yok. çok yakma konusuna gelince zaten aracın fabrika verisi 10-12 arası yakıyor yani anormal bir durum oluşmadı henüz. motor kötü çalışmıyor zannımca sadece çok sesi var bildiğiniz dizel sesi. Fordun traktör gibi çıkardığı sesinden bile daha iyi 2 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Ümit Türk yazdı: Bende kara duman anı hızlanma yapınca bir fıs atıyor turbo devreye girince yapıyor. ama sürekli bir duman atma yok. çok yakma konusuna gelince zaten aracın fabrika verisi 10-12 arası yakıyor yani anormal bir durum oluşmadı henüz. motor kötü çalışmıyor zannımca sadece çok sesi var bildiğiniz dizel sesi. Fordun traktör gibi çıkardığı sesinden bile daha iyi sende durum ne kadar duman o kadar randuman demekki, bu durumda salla bir tane depoya randumanlı kullan atsın dumanı kir pası Yorum bağlantısı
Recommended Posts