Selcuk Tasalı Pazartesi 19:56 Paylaş Pazartesi 19:56 Arkadaşlar aracım 2014 ford galaxy turbo selonoit valfi arızam var gibi ..ve birde her marş bastıgımda sesli çalışıyor ..sanki motor kulagı kopuk gibi ...ama sanırım kulak degil başka bir sorun var ısıtma bujılerini 1.5 sene önce degiştirdim toplasanız 5000 km yol yaptım . ford cihazı olan servis yada usta tavsiye edecek varmı acaba ? tercihen ikitelli avcılar beylükdüzü olabilir Yorum bağlantısı
Cem Işık Salı 05:16 Paylaş Salı 05:16 Bahsettiğiniz bölgede usta tanımıyorum ancak Maslak Atatürk Oto sanayiye yolunuz düşerse güvenilir Osman ustamız var, gözü kapalı teslim edebilirsiniz aracınızı Yorum bağlantısı
Murat Öngür Salı 05:35 Paylaş Salı 05:35 kağıthane gültepede var isterseniz. sahibini tanırım telefon isim verebilirim özelden Yorum bağlantısı
Selcuk Tasalı Salı 08:03 Yazar Paylaş Salı 08:03 Cem Işık yazdı: Bahsettiğiniz bölgede usta tanımıyorum ancak Maslak Atatürk Oto sanayiye yolunuz düşerse güvenilir Osman ustamız var, gözü kapalı teslim edebilirsiniz aracınızı osman ustanın Ford a ait diyagnoz cihazı varmı acaba ...çok lu diyagnoz makinaları arıza kodlaında tam başarılı olmuyor ... servisin adını yazarsanız googledan ararım tşk ederim Yorum bağlantısı
Cem Işık Salı 08:30 Paylaş Salı 08:30 0535 723 8729 numaralı telefonundan ulaşabilirsiniz, Ford servisinden ayrılma ustadır, senelerdir tanırız. Görüşün yardımcı olurum derse gidersiniz. Yorum bağlantısı
Selcuk Tasalı Salı 10:13 Yazar Paylaş Salı 10:13 Murat Öngür yazdı: kağıthane gültepede var isterseniz. sahibini tanırım telefon isim verebilirim özelden destek için tşk ederim ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts