Ahmet Çankaya 13 Kasım Paylaş 13 Kasım hayırlı olsun, güzel günlerde binmek nasip olsun... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Sani Gerşon yazdı: Ben olsam, hızlı satılabilirliğini göz önünde bulundurarak, sandero stepway alır, yoluma devam ederim. Zaten uzun kullanmayacağım diyorsunuz. Hayırlı olsun. Zannımca doğru seçim yapılmış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Pratikliği seni çok mutlu edecek. güle güle kullan kardeşim Her yere girip çıakrsın bununla. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, daha iyileri hepimizin olsun 😊 Sıfır km ilk aracım, herkese nasip olsun 😊 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım İşlemler bitmedi, yarına kavuşacağız umarım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım İsa Acar yazdı: İşlemler bitmedi, yarına kavuşacağız umarım güvenli ödeme refransı mı? Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: güvenli ödeme refransı mı? anlayamadım abi 🙄 ama her halükarda bugün de olmadı, kasko sigorta işi tamam, yarın öğleyin kontak bizde 🙏😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: güvenli ödeme refransı mı? Sıfır aldı. Sıfırlarda sorun yok galiba. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Kasım Paylaş 14 Kasım Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım İsa Acar yazdı: anlayamadım abi 🙄 ama her halükarda bugün de olmadı, kasko sigorta işi tamam, yarın öğleyin kontak bizde 🙏😊 sıfır araç alırken noterde ekran açılması için güvenli ödeme sistemi nasıl onu merak ettim, mesela bayinin hesaplarının olmadığı bir bankada, müşterinini hesabı var ve oradan para yollayacak ise nasıl yapacak? Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfır aldı. Sıfırlarda sorun yok galiba. nasıl yok? o da bir araba ve noter işlem yapacak, yasada sıfır veya 2.el aayrımı var mı? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sıfır araç alırken noterde ekran açılması için güvenli ödeme sistemi nasıl onu merak ettim, mesela bayinin hesaplarının olmadığı bir bankada, müşterinini hesabı var ve oradan para yollayacak ise nasıl yapacak? nasıl yok? o da bir araba ve noter işlem yapacak, yasada sıfır veya 2.el aayrımı var mı? Parayı banka hesabına gönderdim, başka da bir şey yapmadım 🤷♂️ 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım İsa Acar yazdı: Parayı banka hesabına gönderdim, başka da bir şey yapmadım 🤷♂️ sıfırlar hariçmiş. bugün de bir şey öğrendik, kutlayalım ne ısmarlarsan artık 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sıfırlar hariçmiş. bugün de bir şey öğrendik, kutlayalım ne ısmarlarsan artık Buralarda 12 ay denize giriyoruz, çıkınca da mangal yakıp farklı içecekler alıyoruz 😁 2 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım Paylaş 14 Kasım İsa Acar yazdı: Buralarda 12 ay denize giriyoruz, çıkınca da mangal yakıp farklı içecekler alıyoruz 😁 şiddetle kınamayı yerinde yapmalı demiş sudanlı, kaç km leyn bu yol 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Kasım Yazar Paylaş 14 Kasım Çağlar Bayur yazdı: şiddetle kınamayı yerinde yapmalı demiş sudanlı, kaç km leyn bu yol uçakla 1,5 saat 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Hayırlı olsun. Bu hali çok daha yakışıklı olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts